Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. בעקבות כל הפוסטים שנפתחים חדשות לבקרים לגבי בעיות כאלו ואחרות בדגם האמור על מה לשים דגש בטיפול הקרוב?

הרכב ממעט כאמור לנסוע. עבר בערך 30K ב4 שנים. מטופל במוסך מורשה "צמרת" אחת לשנה.

לכן, עוד כחודשיים יכנס לטיפול 4. עד עתה ללא בעיות כלל.

לכן, על מה לשים דגש בטיפול הקרוב בכדי שניתן יהיה להנות מהרכב לשנים קדימה ולמנוע בעיות בעתיד?

במקביל, מחר אצור קשר עם לובינסקי ואבקש מהם שגרת טיפולים לרכב בכדי לוודא שמחליפים באמת מה שנחוץ.

פורסם

קבל שגרת טיפולים שקיבלתי מלובינסקי, אני הייתי מקדים ומחליף את רצועת הטיימינג למרות שהרכב שלך נסע ממש מעט, גם לי יש c3 מסוף 2017 והרצועה התפוררה אצלי אז חבל לחכות שתיסתם משאבת השמן וזה יכול כמובן לגרום לנזקים במנוע ובשסתום VVT.

27903701שגרה_965f312708.pdf

• תוכן חדש...