Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם קיבלת הצעת מחיר קונקרטית בטלפון בלי לראות את הרכב בכלל, מדובר במישהו לא מקצועי. זה כמו בשיפוץ של דירה, בלי לבוא לדירה להסתכל על המקום, למדוד, לדעת מה רוצים לעשות ואיזה חומרים קונים אי אפשר לתת הצעת מחיר. אפשר לומר טווח מחירים, אבל מה עוזר לך שיגידו לך 1000-10000 אש"ח?

באזור המרכז ממליץ על שלומי אדרת, חפש אותו באינטרנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנה מחירון פומבי לטיפולים השונים  https://www.zeusdetailing.com/prices

image.png.a0bf246b8698e0138ef6c67a38fe5757.png

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני הלכתי ליעקב לקבל הצעת מחיר (ממש אתמול) והוא עושה רושם ממש מקצועי! בחן את הרכב בצורה מדוקדקת והציע לי 3 חבילות שונות, במחירים שונים ובלי שבכלל ציינתי תקציב. הבנאדם השקיע בלהסביר את העבודה, ברמה שאישתי הבינה בדיוק מה נעשה והיא אפילו הסבירה לאמא שלה בטלפון בהתלהבות. 

הוא לא זול, והוא גם לא מתיימר להיות כזה. זה כבר שיקול אחר שלך. 

אבל הוא מקצועי בצורה יוצאת דופן ושקוף לחלוטין. 

הצעות עבודה כאלה מקבלים במקום ולא בטלפון... אני חושב שאתה קצת טעית לגביו. 

• רעיון טוב! 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

מתנצל , אבל  זה שאתה מחליט לזיין לקוח שלך את הצורה זה לא אומר שכולם כאלה. המשפט של "חבילה של 3000 אולי היה עושה ב 2200 למישהו אחר" , די מסכמת את הגישה שלך ללקוחות שלך. אמנם זה קיים בעולם העסקים אבל כמות סדנאות ברמה של יעקב אין הרבה בארץ לכן אין לו סיבה לבוא לדפוק אותך כי הוא יפסיד את העבודה הזו , הוא לא מטומטם אלא אתה ומי שיפסיד זה גם אתה. האמת אני בכלל לא מבין למה עדיין ממשיכים להגיב לך . כולל אותי. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מה הסיפור עם יעקב אלטר?

הרבה ממליצים עליו מניסיון אישי? סתם כי שמעו?

פעם הלכתי לבעל מקצוע שמאוד הומלץ בפורום וממש התאכזבתי.

פורסם

אלטר הוא אומן בנשמה. צריך לשמוע את הסיפורים שלו 😊 כשהלכתי אליו , אישתי התלוות אליי ולראשונה היא הבינה מה זה דיטיילינג ,במה זה כרוך והשלבים השונים בתהליך. הסיבה שלא מסרתי לידיו את הרכב הייתה הסרוב של אישתי להיפרד מהרכב לכמה ימים. אלטר משקיע כ 30 שעות בתהליך מלא כולל פוליש 3 שלבים ומניח לחומרים לפעול ולבצע את העבודה לכן 30 שעות עבודה נפרסות על פני כמה ימים (עד 4) .

אני למשל מבצע maintenance wash מידי שבועיים בערך, זה לבד לוקח שעה לא כולל ניקוי פנימי מעבר לשאיבה זריזה (לא מברשות ולא detailer) .

לדוגמא ,ניקוי חישוקים - יש להמתין עד 5 דקות לתמיסה שתוריד את הליכלוך הגס מהחישוקים, X 4 גלגלים וכבר "הלכו" 20 דקות. 

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

לדוגמא ,ניקוי חישוקים - יש להמתין עד 5 דקות לתמיסה שתוריד את הליכלוך הגס מהחישוקים, X 4 גלגלים וכבר "הלכו" 20 דקות. 

אני כמעט בטוח שיש דרך יותר יעילה לעשות את זה מאשר לרסס חישוק-לחכות-לנקות-לרסס עוד חישוק-לחכות-לנקות וכן הלאה :LOL: 

• מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 19 דקות, פבל כתב:

אני כמעט בטוח שיש דרך יותר יעילה לעשות את זה מאשר לרסס חישוק-לחכות-לנקות-לרסס עוד חישוק-לחכות-לנקות וכן הלאה :LOL: 

נו, תספר לו כבר שאפשר לרסס את כולם ולחכות חמש דקות רק פעם אחת :-P 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז זהו , שלא 😊 אני מנקה כל גלגל בנפרד , החומרים לdegrease  די חזקים גם ככה ולכן אני מעדיף לא להשאיר על הגלגל להרבה מידי זמן וגם לא "לרוץ" סביב הרכב לשטוף ואז להתחיל להבריש . אבל זה אני 😁

• אהבתי 1

פורסם

תערבב שלישי שמפו , שליש apc, שליש מים ורסס וישר תנקה. אין צורך לחכות בכלל.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני חסיד של סונקס  , זה חומר קצת "חריף

פורסם

מיותר ויקר לשימוש שגרתי. אלא אם יש לך בעיית אבק בלמים חריף במיוחד.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...