Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד תקלה P0191 ביונדאי i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
אני שואל בשביל חבר, בעלים של יונדאי i20, מודל 2019 (נדמה לי, היא עדיין באחריות) עם מנוע 1.0 טורבו.

לאחרונה נדלקה לו נורת מנוע, הרכב נכנס ל limp mode וב OBD הופיע קוד P0191:
image.png.a39731d63f97d5d1987830d8c0ba56c6.png

החבר הלך למוסך של יונדאי, ואחרי שהתעקש על חיבור מחשב דיאגנוסטיקה של היצרן ראו בעיה בתערובת דלק.
המוסך ניקה פלאגים, איפס את התקלה ושלח אותו לדרכו. נראה לי קצת מופרך, בהתחשב בכך שלא היו misfires (במקרה של תערובת עשירה), וכשמדובר בתערובת עניה ניקוי פלאגים כמדומני לא יכניס עוד דלק לצילינדר...
זו הפעם השניה שהתקלה הזו מופיעה לו, כשהפעם הקודמת היתה לפני יותר משנה עם אותם סימפטומים. בפעם הקודמת החליפו אטם למשאבת דלק ואיפסו את התקלה.

האם למישהו כאן מוכרת התקלה הנ"ל ואיך היא נפתרה במקרה שלו? מה שעולה לי לראש הוא חיישן/משאבת דלק תקולים, אבל במוסך התעקשו שלא להתעסק איתם.

כמו כן, אשמח להמלצה על מוסך מורשה יונדאי באיזור המרכז שבו יוכלו לבצע דיאגנוסטיקה כמו שצריך.

פורסם

אינני מומחה בתחום,

אך נראה לי שהדרך הנכונה לגשת לאבחון התקלה הוא לבדוק את תקינות החיישן לחץ גשר ההזרקה, המחבר והחיווט שלו, אם אין נזק נראה לעין,

הייתי עובר לבדיקת הLIVE DATA של החיישן הנ"ל לאחר בירור הטווחים התקינים שלו ולראות אם התוצאות ממקדות יותר לכיוון התקלה.

בכל מקרה, אינני רואה קשר לפלאגים, אבל מומחים יתנו תשובה ברורה יותר

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...