Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלימות. על הבוקר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב אני עם סיפור מעניין. את האמת ? אני לא יודע למה אני נמשך לאלימות. בעצם לצד שאמור להגן על הצד הנפגע. אני רק חושב שאם הייתי מתערב היום בסיטואציה שכמעט הייתי מעורב בה, הייתי נפגע ולכו תדעו איפה הייתי גומר.

ועכשיו לסיפור.

כהרגלי אני יוצא בבוקר ממבשרת ציון ומשתלב בכביש מס. 1 לכיוון ירושלים. שם אני עובד. פיג'ו 205 ישנה (לא GTI או CTI - תרגעו) מגיחה מאחוריי במהירות ועוקפת אותי ותוך שניות נעלמת בעיקול. אני קולט שגם סוזוקי איגניס אדומה חדשה מגיחה ועוקפת והיא בעקבותיה. כאן חשבתי לעצמי, הם משחקים משחקים, אולי גם אני ? :wink: . אבל לא התפתתי ללחוץ על הדוושה. מתקרב לרמזור של צומת גינות סחרוב. כולם עומדים באדום ואת מי אני רואה שלוש מכוניות לפני בנתיב הסמוך ? את הפיג'ו ואת האיגניס. אני קולט שני אנשים אחד שמן שמן שמן מאוד ואחד רזה חובש כיפה יוצאים לבעל הפיג'ו, השמן נותן מרפק בחלון ומתחיל לחנוק, כן! לחנוק את נהג הפיג'ו. אני כמו דפוק, רוצה להפריד בניהם, רוצה לעצור ובין התמרונים אני מסתכל בפרצוף של החייה הרעה הזו. התחליו צפירות של מכוניות ואז כבר נסעתי. למזל נהג הפיג'ו היה בצומת שוטר על קטנוע במרחק של 20-30 מטר משם. אני מתקרב לשוטר וצופר לו בבהלה שירוץ לכיוון.

בקיצור, זו הייתה אחלה פתיחת בוקר, שבוע, חודש.

שיהיה לכם יום נעים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ככה משאירים אותנו במתח

נו באמת ?!

מחנים בצד , מפרידים , שואלים על מה המהומה ובאים ולספר לנו

זה לא בסדר מה שעשית

בושה !!!

פורסם

QUOTE=Shmulik]ושוב אני עם סיפור מעניין. את האמת ? אני לא יודע למה אני נמשך לאלימות. בעצם לצד שאמור להגן על הצד הנפגע. אני רק חושב שאם הייתי מתערב היום בסיטואציה שכמעט הייתי מעורב בה, הייתי נפגע ולכו תדעו איפה הייתי גומר.

ועכשיו לסיפור.

כהרגלי אני יוצא בבוקר ממבשרת ציון ומשתלב בכביש מס. 1 לכיוון ירושלים. שם אני עובד. פיג'ו 205 ישנה (לא GTI או CTI - תרגעו) מגיחה מאחוריי במהירות ועוקפת אותי ותוך שניות נעלמת בעיקול. אני קולט שגם סוזוקי איגניס אדומה חדשה מגיחה ועוקפת והיא בעקבותיה. כאן חשבתי לעצמי, הם משחקים משחקים, אולי גם אני ? :wink: . אבל לא התפתתי ללחוץ על הדוושה. מתקרב לרמזור של צומת גינות סחרוב. כולם עומדים באדום ואת מי אני רואה שלוש מכוניות לפני בנתיב הסמוך ? את הפיג'ו ואת האיגניס. אני קולט שני אנשים אחד שמן שמן שמן מאוד ואחד רזה חובש כיפה יוצאים לבעל הפיג'ו, השמן נותן מרפק בחלון ומתחיל לחנוק, כן! לחנוק את נהג הפיג'ו. אני כמו דפוק, רוצה להפריד בניהם, רוצה לעצור ובין התמרונים אני מסתכל בפרצוף של החייה הרעה הזו. התחליו צפירות של מכוניות ואז כבר נסעתי. למזל נהג הפיג'ו היה בצומת שוטר על קטנוע במרחק של 20-30 מטר משם. אני מתקרב לשוטר וצופר לו בבהלה שירוץ לכיוון.

בקיצור, זו הייתה אחלה פתיחת בוקר, שבוע, חודש.

שיהיה לכם יום נעים.

שמוליקהאם כל הנהגים האחרים לא ניסו להתערב או משהו?

וראית מה קרה בסוף? כלומר מה עשה השוטר?

פורסם

רגע אחד, יצאת מהרכב וניסית להפריד ,לא הבנתי בדיוק מה קרה שם, בעלי האיגניס רצו לסגור חשבון עם בעל הפז'ו ,איך בעל הפ'זו הגיב ,תתאר את הסיטואציה יותר בהרחבה,איך זה נגמר?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אוקיי אוקיי.

בעל הפיג'ו היה מפוחד עד מוות (מי לא ? )כאשר הוא ראה את נהג האיגניס מתקרב ומנפץ לו את החלון. רק מלראות את הפרצוף של נהג הפיג'ו וכבר ידעתי שהוא בטח עשה משהו שמאוד, אבל מאוד הרגיז את נהג האיגניס.

בגדול, אני לא ראיתי איך זה נגמר, אני התחלתי לנסוע כאשר הוא עוד נתן לו מכות ואז התחלתי להתרחק לכיוון הצומת. אבל אתם יכולים לתאר לעצמכם, בטח עצרו את המטורף על אלימות.

כל הנהגים האחרים גם פחדו ומיד עקפו אותם ונסעו. שמעו, זה לא פשוט להעיף אחד שמן (-:.

אני חושב שטוב עשיתי שלא הפרדתי או התערבתי. בשביל זה יש שוטרים ובמזל היה שם שוטר.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

לפי דעתי זה הבעיה אצלנו בארץ.

שמוליק -קודם כל אני רוצה לציין שאני לא בא להאשים אותך חס וחלילה.

אבל מה היה קורה עם כל הנהגים ברמזור היו יוצאים ומפרידים?

אבל מה פתאום ,אנחנו בישראל היו יכולים לרצוח את בעל הפ'יזו ואנשים היו מתעלמים.

פה מתחילה הבעיה,לאנשים לא אכפת .

אני בטוח שאם חס וחלילה היו באים אליכם ככה הייתם מצפים מהאנשים ברמזור שלא יעקפו ויברחו מהמקום אלא שיבואו ויעזרו לכם.

זה מתחיל בזה שגונבים מכונית מול העיניים ואף אחד לא טורח לעשות משהו ועובר לאלימות בכבישים וזה ממשיך הלאה...

בכל אופן זו דעתי

לירון

פורסם

אני מסכים איתך.

אבל מצד שני הוא לא יכול ללכת להפריד לבד לפי מה שהוא מתאר היה יכול להיות לו קצת קשה להפריד לבד.

to finish first first you have to finish

פורסם

לירון,

מצד אחד אתה צודק, אך מן הצד האחר - למי יש כוח וסבלנות להתערב בריב אלים של שני אנשים שאינך מכיר,

מה עוד שאתה עלול להיפגע פיזית מן ההתערבות. מה שכן, אתה יכול להודיע למשטרה ו/או לרשום את מספר המכונית ו/או לצלם את המאורע ואז ללכת עם הפרטים למשטרה. בכך אתה "מתערב".

ערב טוב ולא אלים לכולנו.

משכנתא זה קל

פורסם

אני יודע שלירון לא בא אליי בטענות. אני אספר לכם עוד סיפור קצר. יום אחד הלכתי לפארק נחשונית (איפה שהקארטינג של הילדים). בכל מקום שעמדנו בתור, היה אחד עארס עם חברתו. הם עשו המון בלגאן, קיללו עוברים ושבים, הציקו למפעילי המתקינים. בקיצור בלאגן.

עד שנמאסו עליי ההפרעות שלו. באתי אליו, ודיברתי איתו יפה. הוא ישר הצמיד את הפרצוף שלו אל שלי והתחיל באיומים. בסוף זה נגמר רע. הלכנו מכות. למרות שהוא יצא עם מצח מנופח ועוד כמה שריטות רציניות, אני פחדתי ומיהרתי לעוף משם דרך יציאה צדדית.

לא תמיד כדאי להתערב. יש את האנשים המתאימים לסיטואציות כאלו.

שמוליק

פורסם

לעולם אתה לא יכול לדעת איך זה יתפתח... סכינים ואקדחים הם לא דבר נדיר... ואף אחד מאיתנו לא היה רוצה למות בגלל מישהו שהוא לא ממש מכיר...

לדעתי מישהו שתוקף אדם אחר ברמזור צריך לקבל מלקות.. כן! קראתם נכון... 20, 30, 40, עד שיבין...

וגם קנס כספי.

טוב, עניין המלקות מוגזם (אבל יש לציין שזה היה יכול להיות "מחנך").

אבל אתמול שופט גזר קנס של 20K על מישהו שדקר אדם אחר במריבה!!!

הגיע הזמן שאנשים יבינו שהם לא יכולים לקחת את החוק לידיים.

גם לי לפעמים בא לחנוק מישהו שחותך אותי, או שתופס לי את החנייה. ממש מעצבן שאתה נעמד לחנות ברוורס, מאותת, ואז בא איזה קוף, עובר אותך, חוזר ברוורס, וניכנס לחנייה עם מבט של "אם תגיד מילה אני גומר אותך"... ואחרי שאתה מנסה לדבר איתו אתה מקבל צעקות...

בקיצור, יש אנשים שחושבים השם מעל לחוק בגלל אוזלת היד של הרשות המבצעת... צריך "שינוי" בגישה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

באמת אחלה דרך להתחיל את הבוקר :shock: מענין מה עשה נהג הפז'ו שכל כך הרגיז ומענין איך השוטר עצר את זה....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ברוכים הבאים לתרבות של ארץ ישראל

אין מה להגיד זה פשוט מפחיד

וזה מזכיר לי בדיחה

איש שמן שמן שמן שמן (כמו שאמרת) ואיש רזה ניפגשים ברחוב

האיש השמן אומר לרזה שמסתכלים עליך אפשר לחשוב שאין אוכל בעולם אז האיש הרזה אומר לו שמסתכלים עליך מבינים למה.

בגלל זה לריב ? חחח צוחק

נסיעה טובה ורגוע לכולם

פורסם
אני יודע שלירון לא בא אליי בטענות. אני אספר לכם עוד סיפור קצר. יום אחד הלכתי לפארק נחשונית (איפה שהקארטינג של הילדים). בכל מקום שעמדנו בתור, היה אחד עארס עם חברתו. הם עשו המון בלגאן, קיללו עוברים ושבים, הציקו למפעילי המתקינים. בקיצור בלאגן.

עד שנמאסו עליי ההפרעות שלו. באתי אליו, ודיברתי איתו יפה. הוא ישר הצמיד את הפרצוף שלו אל שלי והתחיל באיומים. בסוף זה נגמר רע. הלכנו מכות. למרות שהוא יצא עם מצח מנופח ועוד כמה שריטות רציניות, אני פחדתי ומיהרתי לעוף משם דרך יציאה צדדית.

לא תמיד כדאי להתערב. יש את האנשים המתאימים לסיטואציות כאלו.

שמוליק

שמוליק, אתה עושה רושם של אדם בוגר, בן כמה אתה שאתה הולך מכות עם קופי האדם האלו ?

דבר נוסף, אמרו פה וצודקים, אנשים לא יודעים במה מצוייד אותו אדם שתוקף, אם זה סכין או אקדח, ולכן הם לא עוזרים לאחרים, הם מפחדים על חייהם שלהם, אי אפשר ממש להאשים אותם.

את מי שכן צריך להאשים זה את רשויות החוק שלא עושה כלום במקרים כאלו, היה על זה פרק שלם בבולדוג, עד שאין רצח, המשטרה לא באה ולא מעניין אותה.

מצד שני שמוליק, איך היה מתנהג אם היית בעל אקדח, או אפילו היה לך סתם שוקר במכונית?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...