Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלימות. על הבוקר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התופעה מוכרת כ"זעם כבישים"...

אנחנו יצור עידרי ואוהבים להיות ביחד. קשר עין, בניגוד לבעלי חיים, מפורש אצלינו כתיקשורת חיובית...

כמה פעמים קורה לכם שאתם ניתקלים במישהו במידרכה, או שהוא "חותך" אותכם המסלול הליכתכם?

לרוב מבט אחד של "תשמע, אני ממש מיצטער..." מספיק.

ברכב אין לנו קשר עין וזו אחת הסיבות של הזעם בכבישים. אין לנו את האפשרות "לבקש סליחה" במבט...

בואו נוסיף לזה את העובדה שהרכב הוא מיכל סגור ואטום, וכאשר מישהו ניכנס לנו אל תוך המיתחם שלנו אנחנו כועסים... בואו נוסיף על כך את העובדה שאנחנו נימצאים בלחץ מתמיד בנהיגה (חלקינו עסוקים בנהיגה, וחלק אחר מוטרד בסוגיית האיפור)

שווה לחפש מאמרים על road rage...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

טוב, גם אני אתרום את השני גרוש שלי.

אני והאשה ממהרים להצגה בקאמרי. מחפש חניה ופתאום מצאתי.

מאט לפני החניה, מאוטט ימינה שהרכב מאחורי יבין, מתקדם 10 מטר, משלב לרוורס וקולט שהאוטו מאחורי נצמד אלי.

אני מסמן לו ביד שיסע אחורה והוא מוציא את ידו מעדנות מהחלון וזוקף לי את האצבע האמצעית.

אדם חכם היה משלב לראשון ונוסע, אבל מאחר שמיהרתי והייתי כבר חייב להחנות ומאחר וכולנו לבנתינים, ילידי המזרח התיכון, יצאתי מהאוטו עם כוונה יחידה לבקש ממנו לנסוע לאחור ולתת לי לחנות.

הבחור כנראה לא הבין אותי וחשב שאני יוצא לחסל חשבונות... פתאום אני קולט אותו שולף אלת עץ ואני גם קולט שהנפיל הרוסי הזה (אין לי שום דבר נגד רוסים, רק חלק מהם צומחים למימדים מטורפים), הוא איזה מטר תשעים גובה... ורוחב... והוא עצבני לאללה.

הבנתי שאכלתי אותה בצורה בילתי הפיכה ושאני הולך להיות קבב בנוסח מוסקבה.

איך שהבחור בחצי הדרך לצאת מהאוטו, אני מביא לדלת בעיטה, שאם היא לא הייתה מחוברת לאוטו היא בטח הייתה היום במסלול היקפי מסביב למאדים.

בקיצור, משטרה הגיע, הוגשה תלונה (נגדי!!!) הבחור שבר את הלסת, פרק כתף וסדק את ארובת העין. ישבתי 24 שעות במעצר ויש לי תיק פלילי......

יצאתי מהעניין בשן ועין כי היו עדים שהוא יצא עם אלה ושיש לו תיק פלילי מפה ועד להודעה חדשה.

זכאי, לא יצאתי!

שמוליק, עצה קטנה, גם בפעם הבאה תישאר באוטו. תן לכל הגיבורים האחרים לצאת.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...