Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לנתב במקום Technicolor DGA2232

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני נמצא בסיבים פרטנר על 1000 מגה.

אני שוכר מהם את הנתב המצויין בכותרת בעלות של כ-12.5 שקלים לחודש (לאחר הטבה), ולא הכי מרוצה מהנתב הזה.

אני מרגיש שהקליטה לא הכי חזקה בבית (למרות שאני משתמש ב DECO M5) ושוקל לבדוק אופציה להחזיר להם את הנתב, לקנות באופן עצמאי

והלתקין עם מתאם לסיב.

כאן אבקש את המלצתכם לנתב, ראיתי שיש היום נתבים עם נתונים מפוצצים של שיומי / HUAWEI וכו'. האם הם שווים משהו וטובים יותר מהנתב שאני שוכר מפרטנר?

פורסם

מה התצורה? כמה יחידות דקו M5 יש לך ובאילו מיקומים?

ברמת העיקרון הדקו יודע להיות גם ראוטר, ולכן אתה יכול לחבר אותו חוטית ל-DGA2232 ושכל הרשת WIFI תהיה מבוססת על הדקו בלבד.

זה בדיוק התצורה אצלי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני עובד עם פרטנר גם כן, 1GB והיה לי בעבר את ה DLINK שהיה בסדר שנתיים~ ואז התחיל לעשות מלא בעיות.
הציעו לי את ה TECHNICOLOR שנחשב ל"להיט" בעלות של 20 או 25 שח בחודש (לא זוכר בדיוק).
קניתי ראוטר של TENDA מאליאקספרס (ה DLINK היה ללא ממיר אופטי מובנה, כך שבכל מקרה היה לי ממיר אופטי חיצוני).
הייתי מאוד מרוצה ואחרי שבועיים הזמנתי עוד אחד.

חשוב לציין שאתה זכאי לקבל ממיר אופטי חינם ולקנות ראוטר לעצמך ולהשתמש בו (ללא תמיכה מהם כמובן).

סה"כ יש לי 2 מכשירים של TENDA מדגם AC23/2100 עם 7 אנטנות, כאלה:
https://www.aliexpress.com/item/1005002648910708.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6a3f5953mB4vzD&algo_pvid=06c0c94d-2aca-449f-a699-75843baff504&aem_p4p_detail=202109020953033304155671284600001390345&algo_exp_id=06c0c94d-2aca-449f-a699-75843baff504-4

מכשיר אחד בבית ואחד נוסף מחוץ לבית (במחסן למטה).
המכשיר השני מחובר כ AP באופן קווי למכשיר הראשון.
הכל מאוד מאוד קל (יש פשוט אופציה של הפעלה של AP).

ביחס לראוטרים קודמים שהיו לי, הכיסוי שלו מעולה. האפליקציה מאוד נוחה לשימוש וניתן להגביל בתוך הבית כל מכשיר שמחובר קווית או אלחוטית ברמת ה: שעות "עבודה", חסימה של אתרים וכד'.
הממשק סופר-קל ביחס לראוטרים קודמים שהיו לי.  ממליץ בחום (מה כבר יש לך להפסיד ? 140 שקל ?)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ממליץ להישאר עם הנתב שלהם במקום לחםש הרפתקאות, כימכאשר יהיו לך ניתוקים מהאינטרנט לא תקבל תמיכה על הציוד הפרטי.

אל תשתמש ב wifi של הנתב של הספקית אלא אם אתה צריך אפשרויות ניתחב מעבר למה שהוא מציע אז תשים נתב קווי אחריו ואם יש לך בעיות עם הדקו אז קח בחשבון שזו אכזבה קלה ממוצר באיכות ירודה כיאה לטיפילינק.

פשוט תרכוש מערך wifi אחר שאיכותו טובה כמו unifi aruba Netgear וכו'

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל המפעילים בוחנים תחליפים לנתבים הקיימים. העיניין הוא מסחרי יותר מאשר טכני. הציוד שמסופק היום על ידי המפעילים מגיע preloaded עם תכנה שלהם שמסייעת להפעלה מרחוק ללא צורך בהכנסת הגדרות על ידי טכנאי בעת ההתקנה. זה ניתן לביצוע אצל כל היצרנים הידועים. המכשלה היא תמיד המחיר. כל הספקים יתקינו למנוי מוצר שמחירו עד 40 דולר ליחידה. והתוצאה היא מה שרואים היום.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

למוצרי הטיפילינג בתקן AC ומעלה (WiFi 5 ומעלה) אני לא מכיר שיש "אכזבות" או "איכות ירודה"

* להוציא את הדגם Deco E4 שהוא סוג של שעטנז משונמך ומוזר.

זה כולל דגמי M למיניהם וגם דגמי X למיניהם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אולי אתה לא מכיר אבל אני מכיר מקרוב (עוסק בתחום)

קודם כל מהסתכלות על מה שקורה במעבדת היבואן ובמעבדות הנותנות שרות לא ראיתי בשום חברה (לאו-דווקא מוצרי תקשורת) כמות כזו של תיקונים והחזרות מוצרים תקולים/לא מבצעים עבודתם.

דבר שני, ברוב המקרים שמגיעים אלי לקוחות ובשיחת טלפון אומרים לי שהם עכשיו רכשו מערכת mesh או שהתקינו להם 'אנטנות' אך ישנם בעיות והיח רוצים שאגיע, אני מראש שואל אם אכן מדובר בציוד של מותג זה, והתשובה היא...

יש כמובן עוד מספר יצרנים באותה תת-רמה של ציוד אך מותג זה הנפוץ ביותר וברוב החנויות שמחזיקות ציוד תקשורת על המדף ידחפו את זה ללקוח כ'הכי-טוב'

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני כבר שנה שניה עם Asus AX-88U, הרבה יותר טוב ממה שנתנו לי בזמן ההתקנה.

קליטה מעולה, המון הגדרות שימושיות יותר ופחות, WiFi 6, יש גם 8 פורטים לחיבור קווי. 

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בתאריך 7.9.2021 בשעה 11:04, gsi16v כתב:

אולי אתה לא מכיר אבל אני מכיר מקרוב (עוסק בתחום)

קודם כל מהסתכלות על מה שקורה במעבדת היבואן ובמעבדות הנותנות שרות לא ראיתי בשום חברה (לאו-דווקא מוצרי תקשורת) כמות כזו של תיקונים והחזרות מוצרים תקולים/לא מבצעים עבודתם.

דבר שני, ברוב המקרים שמגיעים אלי לקוחות ובשיחת טלפון אומרים לי שהם עכשיו רכשו מערכת mesh או שהתקינו להם 'אנטנות' אך ישנם בעיות והיח רוצים שאגיע, אני מראש שואל אם אכן מדובר בציוד של מותג זה, והתשובה היא...

יש כמובן עוד מספר יצרנים באותה תת-רמה של ציוד אך מותג זה הנפוץ ביותר וברוב החנויות שמחזיקות ציוד תקשורת על המדף ידחפו את זה ללקוח כ'הכי-טוב'

תפרט יותר, מה זה אומר "מוצרים תקולים / לא מבצעים עבודתם"? אילו בעיות?

הבעיה מספר אחת ב-WiFi בפרט (ומערכות מבוססות RF בכלל) זה בד"כ מיקום האנטנות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

תפרט יותר, מה זה אומר "מוצרים תקולים / לא מבצעים עבודתם"? אילו בעיות?

הבעיה מספר אחת ב-WiFi בפרט (ומערכות מבוססות RF בכלל) זה בד"כ מיקום האנטנות.

איך אני יכול לפרט, זה מוצרים שלקוחות הביאו למעבדה עקב תקלה, נמצאים בערמות

פורסם (נערך)

אז אתה אפילו לא יודע מה הבעיות - אבל "זה תת רמה".

כאמור - בעיה מספר אחת, מימי הרדיו העליזים ועד ה-WiFi, היא בשימוש לא נכון, ויותר ספציפית, מיקום לא נכון של אנטנות.

ואז "המכשיר לא עובד"

אגב הבעיה עוד הוחמרה משמעותית היום עם מכשירי WiFi שהם לא בעלי אנטנה נשלפת או ניידת, אלא פנימית. ואז ממקמים את המכשירים (שהם רדיו, עם אנטנה, פשוט הכל פנימי) באיזה פינה נמוכה, לא מרכזית, ואז עוד "עוטפים" אותו בספרים ושטויות כי "זה לא יפה". ומופתעים שאין קליטה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מכשירים שמגיעים ללא סיסמא ראשונית ה WiFi בכלל " סגור" וצריך להפעיל אותו. אין אות זו ה"תקלה" הכי נפוצה שאני ניתקל בה 😁

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

כן, ואמנם אצלך התהליך הגדרה ראשונית יותר מסובך מהדקו, אבל גם אצלם יש תהליך הגדרה ראשונית, עד אז המכשיר עושה בערך... כלום.

אגב הבעייתיות הזו מספיק חמורה, עד כדי כך שטכנאים שמגיעים להתקין לך, עם ראוטר של ספקית השירות שלך, (או אפילו אותם טכנאים שמתקינים לך Mesh שאתה משלם עליו חודשית לספקית השירות שלך) לא מודעים לכך ותוקעים בעצמם את היחידות במקומות גרועים מבחינת התפשטות גלים.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...