Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי מאזדה דמיו 2002

הייתי מעוניין לדעת איזה נוזל הגה ובלם שמים ברכב

מתי מחליפים רצועות טיימינג ורצועות אביזרים

כנ"ל לגבי מצתים..?

לא הצלחתי להשיג ספר אחזקה של הרכב (דיברתי גם עם היבואן )

תודה לעונים

יום טוב

פורסם

אהלן,

פות"ש בשרשור המצורף עם רכב כמו שלך.

הייתי מנסה ליצור עימו קשר.

בכל מקרה תוכל לפנות לאבי חלפים להצעת מחיר, יידעו להביא לך את הנוזלים לרכבך.

בדרכ נוזל בלם הוא dot4, והגה כוח שמן גיר אוטומט. כמובן מדבר מידע כללי ולא לפי המלצה מבוססת לרכבך.

מקווה שעזרתי.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

אם הרכב לא במצב מצוין עם קילומטרז נמוך במקומך לא הייתי עושה טיימינג ורצועת אביזרים בגלל המחיר הגבוה ומותח את הגבול אלא אם כן המצב הפיזי של הרצועות כרגע באמת נוראי.

מצתים לרוב זה כל 45 או 60 אלף קילומטר אלא אם כן שמו לך פלאגים אירדיום ואז זה כבר הרבה יותר.

הנוזל הגה ובלם הוא כנראה dot 4 (וגם אם מומלץ 3 תשים 4 זה שדרוג לתקן שכבר בקושי בשימוש)

פורסם

לצערי אין לי איך לעזור לפות"ש ואני גם כבר לא מחזיק ברכב, כשנה וחצי לאחר פתיחת השרשור וביצוע הטיפולהרכב התחמם בעקבות צינור  מים ראשי שנקרע על כביש החוף. היה נזק למנוע ומכרתי אותו כך.

אני כבר לא זוכר למה החלטתי בזמנו שצריך לעשות טיימינג ולהחליף פלגים. אני מאמין שזה בגלל שעברו 5 שנים מאז שעשו בפעם האחרונה.

העצה פה לוותר על הטיימינג לא טובה לטעמי. מן הסתם אם פותש שואל אז הוא מתכוון להחזיק ברכב וסתם חבל שהרצועה תיקרע בזמן נסיעה.

פורסם

היי, יחסית לשנה הרכב  לא נסע הרבה בכלל (120K) , אין לי מידע מתי עשה את הטיפולים הנ"ל 

האם זה פשוט לפתוח את הכיסוי של הרצועת טיימינג הרכב הזה?

פורסם

אם כך הרכב ממש לא נסע  (או שימוש עירוני מוגזם) שזה מצוין אבל בכל זאת קח בחשבון ששנה הבאה תעבור לשני טסטים בשנה ואם תשמור על הרכב בכל זאת אז כן שווה להשקיע.

אם לא ידוע לך מתי נעשה בפעם האחרונה נסה להציץ ולצלם לנו את המצב של הרצועות.

כמה זמן כבר יש לך את הרכב?

פורסם

אהלן, קצת באיחור ..

זה הכי טוב שיכלתי לצלם ..

IMG_5802.JPG

IMG_5804.JPG

זה הרצועה מתחת אם בכלל אפשר לראות משהו אבל היא נראית אותו מצב כמו בתמונות למעלה 

IMG_5803.JPG

פורסם

זאת רצועת אביזרים. שמפעילה אלטרנטור. משאבת הגה כח.

הרצועה של הטימינג נמצאת מתחת למכסה האלומיניום.

רצועות.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...