Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין 2 רכבי מאזדה שאחד לבן והריפוד כהה לבין רכב שהוא שחור/ אפור כהה והריפוד בהיר.

אני לא סובל את החום ומחפש להוריד אותו כמה שיותר, תמיד אמרו לי לחפש רכב לבן אבל בזמן האחרון שמעתי אנשים שאמרו שעדיף שהריפוד יהיה לבן/בהיר מאשר הצבע החיצוני.

בהנחה שאין אפשרות לקנות רכב לבן עם ריפוד בהיר במה הייתם בוחרים?

דיון מעניין ותודה :)

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם (נערך)

לדעתי רכב לבן עם ריפוד כהה - בשעות החמות של הצהריים בקיץ, בהן השמש ממש מעל הרכב, הגג חוטף את מרבית החום ולא הריפוד שברובו מוגן על ידי הגג ולכן מוצל. 

אגב גם תלוי אם זה ריפוד בד או עור.

אם בד, זה הרבה פחות נורא, העור נוטה להתחמם יותר.

עריכה אחרונה על ידי Daewoo_Racer
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מניח שריפוד לבן פחות יתחמם, אם כי אף אחד לא בדק בכמה, מנגד, על ריפוד בהיר רואים לכלוך יותר מאשר על כהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבר לא רלוונטי בעיני.

הרכב שלי לבן, בפנים הכל שחור + מושבי עור.

בדרך כלל 40-45 מעלות.

האספלט מגיע, לפי מד המעלות, ל-57 מעלות.

בתוך הרכב, מאמין שגם יותר.

אני מגיע לרכב, כמה מטרים לפני אני פותח את החלונות והפצצת חום בפנים, מתנדפת ונכנסים למשהו נוראי, אבל פחות מרכב סגור.

יושב ברכב, מקבל את הכוויה של מגע מושב העור בגוף שלי.

מניע, מפעיל את המזגן קדימה ואחורה, עוצמה מלאה.

מתחיל לנסוע, מגיע לכביש, סוגר את החלונות.

• אהבתי 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש לקחת בחשבון ששמשות הרכב מסננות הרבה מהתחום הבלתי נראה 'ל קרינת השמש, קרי הרבה מהקרינה שפוגעת במתכת הרכב כלל לא מגיעה לריפודים.

• אהבתי 1
פורסם

אם פנים כהה זה הבעיה אתה יכול לקנות כיסוי חלונות כזה ששמים בחניה. (עכשיו שאני חושב על זה הרבה זמן לא ראיתי כזה - לאן הם נעלמו?)

פורסם

נראה שלא רק פות"ש צריך להריץ חיפוש בפורום אלא גם חלק מהמגיבים.
הנושא נידון מס' רב של פעמים לעומק.

• רעיון טוב! 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 20 שעות, shellcase כתב:

נראה שלא רק פות"ש צריך להריץ חיפוש בפורום אלא גם חלק מהמגיבים.
הנושא נידון מס' רב של פעמים לעומק.

תן לי רגע להבין, אתה מצפה מהמשתמשים לבצע חיפוש לפני כל תגובה שהם מגיבים על דיון שהם ראו בפורום? 

בוא נציע הצעות להמשך, על מנת להגיב בפורום על כל משתמש לודא שהוא משתמש באופן מושלם ב"בגד כפת בראש מילה" וכמובן באותיות "אהוי".

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 2
פורסם

זה לא אני חביבי, זה סעיף 8 בכללי הפורום, עליהם כולנו חתומים.

ציטוט

8. לפני שאתם שואלים שאלה – בצעו חיפוש. יכול להיות שהמידע שאתה מחפשים כבר נמצא ומי שענה אז, כבר אין לו כח לענות את תשובתו האיכותית שוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בגדול הדבר האידאלי הוא רכב צבוע חצונית בלבן 

עם ריפוד בהיר מבד.

רכב עם ריפוד עור בקיץ ובעלים טיפוסי שלובש מכנסיים קצרים סובל ממש ברגעים הראשונים.

אגב האמריקאים שמונעים משלט רחוק בעלי פונקציה של מזגן על טמפ' קבוע מראש לצינון תא הנוסעים.

• תוכן חדש...