Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכלב שלי הותקף, כיצד לפעול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול בשעות הערב חברה שלי הוציאה את הכלב לטיול. כלב מסוג רועה גרמני מעורב תקף אותם ללא סיבה, נשך אותה ביד פציעה לא חודרת ואת הכלב בבטן פציעה חודרת.

מחר לכלב יש הרדמה ותפרים.

הכלב התוקף הלך ללא אדם אך ידעתי בדיוק מאיפה הוא הגיע, הוא שייך לאדם מבוגר שמשחרר אותו לעשות צרכים והכלב חוזר לבית.

לאחר מכן הלכתי להתעמת עם הבן האדם שמן הסתם הכחיש הכל.

פניתי לשירות הוטרינרי האזורי שמאוד אדיש וממשיך להבטיח שהוא ישלח פקח אבל לא שולח, המועצה המקומית מעורבת ברמת ראש המועצה אבל לא מצליחים להתקדם לשום מקום.

במקרה שלנו יחסית יצאנו בזול אבל מחר הכלב הזה יתפוס איזה יורקשייר ויקרע אותו ל2 או יותר גרוע יפצע ילד.

המטרה שלי עם כל הצער היא להעיף את הכלב מהשכונה או לפחות להכאיב לבעלים בכיס.

אשמח לדעתכם, כיצד אפשר עוד להתקדם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

1. תגיש תלונה במשטרה. לפחות יזמנו אותו לחקירה.

2. שחברתך תודיע בשירות הוטרינרי שהכלב נשך אותה. אני לא מכיר מצב בו מתעלמים מדיווח כזה.

3. תעד את הכלב מסתובב חופשי ותמשיך להזמין פקח.

4. זה משהו שאני הייתי עושה, אבל אני מסתדר עם כלבים... אם אני רואה את הכלב משוטט, אני לוקח אותו לוטרינר העירוני ומדווח שמצאתי אותו ברחוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל שבת הזוג תפנה מיד לחדר המיון. יש זמן מוגבל לטיפול והיא צריכה לקבל חיסונים, כולל פניה ללשכת הבריאות לגבי חיסון נגד כלבת (יש להם כוננים מחוץ לשעות העבודה).

כמוכן תלונה במשטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה דברים שעולים לי לראש ברגע שקראתי את ההודעה:

1. לא לפרסם בקבוצה של המועצה, אם פורסם פוסט על כלב משוטט ונושך. תוריד אותו במטרה שזה יהיה בדרכים המקובלות. גם בשביל שבעל הכלב לא ידע על הסיטואציה מבלי שאתה תשלוט במצב. במידה והתנהלות מול גורמי האכיפה במועצה היא דרך הקבוצות פייסבוק\טוויטר\טיקטוק, רק אז לפנות וגם לפנות בהודעה פרטית ולא בפומבי.

2. אני יודע שמצב כזה יכול להיות טראומתי ומלחיץ, חוויתי כזה מקרה בהודו, כלב משוטט אם זה מעניין מישהו. נשיכה זה ממש לא כיף. לפעם הבאה בסיבוב הבא שיקרה כזה דבר לדאוג לצלם את הכלב, זה יכול להיות כל כלב לאו דווקא הכלב הספציפי הזה.

3. להימנע ממגע עם בעל הכלב מבלי לדאוג לתיעוד וידאו או קול.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מכיר מקרה אישי של בדיוק אותו סיפור- בעלים שהיה משחרר כלב לחופשי שיעשה את צרכיו. 

הכלב הזה תקף ילד, שהיה צריך תפרים. 

זה לקח אמנם כמה שנים טובות, ובתי משפט, אבל הבעלים של הכלב היה צריך לשלם פיצויים של 5 ספרות( ובסקאלה שיותר מתקרבת ל-6 ספרות) 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

וזה מה שנכתב - יש לפנות למיון על מנת שהרופא שם יפנה ללשכת הבריאות. במקרה המתואר סביר שידרש חיסון, אבל כאמור, ההחלטה היא של לשכת הבריאות.

אני לא יודע האם לשכת הבריאות תהיה מעורבת גם במהלך להכנסת הכלב להסגר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כרגע אנחנו מתקשרים כל כמה זמן לשירות הוטרינרי, יש שם פקח אזורי שפשוט שם פס על העבודה שלו לדעתי. 

כי התקשר פקח אחר ואמר שהוא מופתע שלא מטפלים בנו עדיין.

אני מבין שאין לי קייס, בכל מקרה הכלב מבוטח מרפאט שאמרו שהם יספגו את הנזקים. 

אני מבין שאני צריך לתפוס את הכלב הפוגע על חם ורק אז יהיה לי איך להתקדם.

תסלחו לי על השפה אבל למשטרה זה מעניין באמת את התחת, למועצה זה כמעט מעניין את התחת ו השירות הוטרינרי שאמור להיות להם אכפת החליטו לשים פס.

למי שדאג לבת הזוג היא באמת בסדר, אין לה פצע אלא רק לחיצה, כמו שדלת תלחץ לכם את האצבע, משהו כזה.

בקיצור בהצלחה לתושבי השכונה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חפנו למיון ומיד. אם אני זוכר נכון אתה גר ברמה"ג או בגליל העליון, ואאל"ט אלה אזורים נגועי כלבת. לא לשחק, כי חוץ מחיסון בשעות או ימים הראשונים אין טיפול במחלה הזו והיא קטלנית ב-100%.

פורסם

מצרף סרטון של הכלב הפוגע , שאחרי זה הלכנו להתעמת עם הבעלים צילמנו בחצר.

הלברדור הוא של חבר ולא הכלב שלי.

שלי כרגע די מושבת ושוכב כאוב עד מחר.

Just now, sperial כתב:

חפנו למיון ומיד. אם אני זוכר נכון אתה גר ברמה"ג או בגליל העליון, ואאל"ט אלה אזורים נגועי כלבת. לא לשחק, כי חוץ מחיסון בשעות או ימים הראשונים אין טיפול במחלה הזו והיא קטלנית ב-100%.

הכל בסדר באמת, תראה בתמונה אין פציעה, רק כמו מכה יבשה.

IMG-20210814-WA0045.jpg

פורסם

אם היה שם רוק של הכלב גשו לפחות למוקד היישובי, כדי שרופא יראה את המקום. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

ללכת לרופא ושהוא יעריך את הנזק 

כלבת אם קיימת היא מחלה מדבקת מאוד ברוק.

והיא קטלנית!

עצם זה שכלב שאתם מכירים (והוא מכיר אתכם) החליט סתם ככה לתקוף ולנשוך זה נורה אדומה לכלבת. (לא בטוח, אבל הסבירות לכך עולה)

עריכה אחרונה על ידי om2
  • אהבתי 1

.

פורסם
לפני 28 דקות, GABIUBOGI כתב:

אני מבין שאין לי קייס

דווקא מהניסיון שלי מספיקה חצי תלונה מפוברקת כדי להכניס כלב להסגר.

לפני 4 דקות, om2 כתב:

ללכת לרופא ושהוא יעריך את הנזק 

כלבת אם קיימת היא מחלה מדבקת מאוד ברוק.

והיא קטלנית!

די נו. 

מה הסיכוי להדבק בכלבת מכלב ביתי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

דווקא מהניסיון שלי מספיקה חצי תלונה מפוברקת כדי להכניס כלב להסגר.

די נו. 

מה הסיכוי להדבק בכלבת מכלב ביתי...

גם שום סיכוי זה טוב כי אז יש מסמך רפואי שכתוב שהגיעו על מנת לטפל בזה. 

פות"ש,

כמו שאני מבין, יש זמן עכשיו, שלח את האישה למיון ואתה תלך להתלונן במשטרה.

שיטור עירוני\אזורי, כרגע זה אחלה וסבבה אבל צריך גם תיעוד של תלונה משטרתית.

עדיף לבנות קייס תוך כדי מאשר לאחר מעשה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...