Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי ריבית טובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, אז מדברים על רכב פורסטר ספורט שנת 2020 10000 ק״מ במחיר 175 אלף

הלוואה לחמש שנים של 100 אלף 

מהי ריבית טובה מהבנק? עם שיעבוד (הוצע לנו פריים + 2%)

פורסם (נערך)

בבנקנים תקבל פריים פלוס חצי עד 2 וחצי. פריים או פריים מינוס קשה לי להאמין שתקבל. אני בנקאי ואני מדבר מניסיוני. כמובן שזה תלוי בנתוני האשראי שלך שהבנקים בודקים. 

עריכה אחרונה על ידי henvis vw 1300
פורסם

ההלוואות הכי טובות לא תקבל באף בנק. אם יש לך קרן השתלמות, אתה יכול לקחת הלוואה מהקרן כאשר אפשר לקבל פריים - 0.5%

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
בתאריך 12.8.2021 בשעה 18:15, liron12 כתב:

אוקי, אז מדברים על רכב פורסטר ספורט שנת 2020 10000 ק״מ במחיר 175 אלף

הלוואה לחמש שנים של 100 אלף 

מהי ריבית טובה מהבנק? עם שיעבוד (הוצע לנו פריים + 2%)

נשמע סביר.

מה שלא מובן, זה הדרישה של הבנק בשעבוד של הרכב. ( לא כזה קריטי ).

לדעתי אם תצליח להגיע, סביב פריים + 1, אז , לא רע בכלל, יחסית מהלוואה מסחרית מבנק.

בכל מקרה ,בינינו, בגלל שמדובר " רק " ב 100,000 ₪, העוד 0.5 או -0.5 , לא כזה הבדל משמעותי מבחינת ריביות.  ( אל תהרגו אותי ) . 

כמו שחברי הפורום כתבו, ההלוואה הכי טובה היא מקרן השתלמות וככל שדירוג האשראי שלך טוב יותר, כך הריבית תהיה טובה יותר.

בהצלחה.

פורסם
בתאריך 12.8.2021 בשעה 18:29, ofir1988 כתב:

פריים + חצי  או רק פריים בלבד.. יש בנקים שמביאים לך פרייס מינוס חצי..

קיבלת הצעה גבוהה, בדוק מקומות אחרים. 

זה תנאים של רכב חדש,הוא רוצה לקנות משומש

פורסם
בתאריך 13.8.2021 בשעה 23:30, רק מיאטה כתב:

בכל מקרה ,בינינו, בגלל שמדובר " רק " ב 100,000 ₪, העוד 0.5 או -0.5 , לא כזה הבדל משמעותי מבחינת ריביות.  ( אל תהרגו אותי ) . 

ההבדל בין פריים + 2%, לבין פריים + 0.5%, יוצא בערך הבדל בריבית לכל התקופה של 4,000 ש"ח ( בערך 66 ש"ח בתשלום החודשי).
אם זה מהותי או לא, כל אחד וההעדפות שלו.
(בחיסכון של 4000 ש"ח אפשר להחליף טלוויזיה מזדקנת למשל)

• תוכן חדש...