Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שאולי כאן אצליח למצוא איזה עצה, שכן בפייסבוק אני מקבל בעיקר הודעות נאצה ומיני ברכות.

להורים המבוגרים שלי יש כלב בן 10 בערך. הטיפול בו קשה להם והם מחפשים פתרון. הכלב בעל חרדות נטישה, לא מחונך במיוחד והם נכים ומתקשים.

להביא מאלף זו אופציה בעייתית כי מאלף דורש שיתוף פעולה מצד ההורים, מה שלא יקרה. גם להביא דוג ווקר זה בעייתי מכיוון שזה אומר דוג ווקר כל יום, כמה פעמים ביום, עד סוף ימי חייו של הכלב, שכן ההורים הביעו דעה ברורה: הם לא מעוניינים לטפל בכלב יותר.

אני אישית לא יכול לקחת אותו כי אין לי בית משלי ואני חי על הקו בין הולנד לישראל.

כמובן שישנה העובדה שאני לא מעוניין לנטוש את הכלב או שההורים ינטשו אותו באיזו כלביה, אלא למצוא לו פתרון הוגן במינימום פגיעה. יש נכונות לשלם או לעשות מה שצריך, רק שלצערי אני לא מצליח לחשוב על פתרון וההורים לוחצים למצוא אחד עוד השבוע.

מה עושים במקרה כזה?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מוסרים למישהו שכן יהיה מוכן לטפל בו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דעה לא פופולרית: להרוג אותו, לשרוף את הגופה ולשמור את האפר

• רעיון גרוע 1
  • מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 דקות, vadim6385 כתב:

מוסרים למישהו שכן יהיה מוכן לטפל בו

יופי נחמה. 

ואיפה תמצא מישהו שיהיה מוכן?!

כמה ההורים מוכנים לשלם למישהו שייקח אותו?

אחרת, אני עם זה שמעליי, במקום שיירקב בכלביה, שיהרגו אותו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 דקות, falou כתב:

יופי נחמה. 

ואיפה תמצא מישהו שיהיה מוכן?!

כמה ההורים מוכנים לשלם למישהו שייקח אותו?

אחרת, אני עם זה שמעליי, במקום שיירקב בכלביה, שיהרגו אותו.

אני לא בטוח מה התקציב. נתקלנו בכלביית גבע צין ושם רוצים 4000-5000 ש״ח. סכום שאני מוכן לשלם, רק שקראתי ברשת שבעל הכלבייה לפעמים לוקח את הכסף ונוטש את הכלבים. אין לי איזה תקציב בראש אבל מוכן לשמוע כל הצעה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני 13 שעות, misterb כתב:

יש פנסיונים כאלה בתשלום (זה לא זול):

https://www.ieda.org.il/

בדיוק!
לא יודעת באיזו כלביה נתקל פות״ש אבל לא כולם כאלה, וכל עוד אתה משלם הם יטפלו בכלב במסירות
בית גיל הזנב: https://www.facebook.com/beit.gil.hazanav/
ויש נוספים, רק לחפש ברשת ולעשות סקר שוק לגבי העלויות, התנאים ובית העסק בכלל.

פורסם

איזה סוג כלב זה? יש כלבים שתוחלת החיים שלהם היא 10-11 ויש כאלה שמגיעים גם ל17 בכבוד.

צריך לחשוב לעומק כמו שנאמר למעלה, למרות שזה כואב מאוד, אולי עדיף לעשות לכלב "טובה" מאשר להעביר אותו ידיים (שלא בטוח שכולם יהיו טובות כמו שהם מבטיחים).

• רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)
בתאריך 7.8.2021 בשעה 22:16, SuperBamba כתב:

אני לא בטוח מה התקציב. נתקלנו בכלביית גבע צין ושם רוצים 4000-5000 ש״ח. סכום שאני מוכן לשלם, רק שקראתי ברשת שבעל הכלבייה לפעמים לוקח את הכסף ונוטש את הכלבים. אין לי איזה תקציב בראש אבל מוכן לשמוע כל הצעה

בדיוק רציתי לכתוב על מה שרושמים על גבע צין.

תבדקו 10 פעמים כל מקום שאתם חושבים למסור אותו אליו.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

תבדוק אולי אצל קרובי משפחה,חברים,מכרים

כאשר הכלבה של דודה שלי כבר התקשתה מאוד לעלות במדרגות אמא שלי הציעה לקחת אותה אליה(קומת קרקע אל מול קומה רביעית)

(הייתה לנו כבר כלבה אבל הן הסתדרו בניהן).

נסה אולי גם לצאת קצת על הוריך אולי יתן להם פרספקטיבה שכמה זה לא בסדר לנטוש כלב בעת זיקנה ותזכיר להם שיום אחד גם הם יהיו תלויים באחרים..(מזלם שהם יהיו תלויים בך שאכן מחפש לעזור לכלב)

• תוכן חדש...