Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פונטו 2006 טיפטרוניק

היי לכולם ,היום פתאום התחילה עוד בעיה כאשר האיתותים אינם עובדים ובכל פעם שאני מפעיל אותם אני רואה רק על הצג שהם עובדים אבל מאוד מהר וחיצונית מחוץ לאוטו לא עובדים .

כלומר אין איתות ! 

דבר שני מנורה של הגיר מהבהבהת ודולקת ומפתח הרכב תקוע בסוויץ׳ ולא משתחרר רק לאחר שפירקתי את הפלסטיק שיושב מתחת להגה והזזתי מן קליפס אדום כזה הצלחתי להוציא ,אבל בכל הנעה המפתח נתקע מחדש בסוויץ בעת כיבוי המנוע . 

בנוסף לנורה של הגיר שמהבהבת ברגע שאני מכניס הילוך יש דביקה חזקה והאוטו רועד .

כל מי ששאלתי אותו אמר שיש קצר ושמשהו מקצר לי וזה גורם לכל הבעיות השאלה מה בדיוק כי אני ועוד חבר שמבין פירקנו את הפנסים האחוריים + כל הפיוזים ועשינו ניקוי יסודי עם ספרי מגעים אך הבעיה לא נפתרה .

אולי מישהו מכיר ויכול לעזור .

תודה רבה לכולם .

פורסם
לפני 54 דקות, רפי לין כתב:

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

אני מאזור חיפה אך אם אתה בעל מקצוע שמכיר את התקלה ומתמחה בנושא אני מוכן להגיע אלייך . הרבה בעלי מקצוע ניסו לפתור את הבעיה ולא הצליחו ומה שנשאר כנראה זה רק להיכנס למוסך המורשה אבל הבעיה שזה כבר לא יהיה שווה את ההשקעה 

לפני 6 שעות, netanel1014 כתב:

אתה צריך ללכת לחשמלאי רכב לאיבחון. אגב מה מצב המצבר?

המצבר אומנם לא חדש אבל מבחינת ההנעה והכח הוא בסדר גמור 

פורסם

התייעצתי עבורך עם בעל מוסך מקצועי מורשה יבואן פיאט, במרכז,שענה לי כך:

קשה להגיע למסקנה מהתאור של הבחור. 
ראשית יש לבדוק מה התקלה שמופיעה במחשב גיר. אחר כך הייתי בודק תקינות יוניט אור בלם. 
ובסוף בודק מינוס למחשב מרכב. נשמע כמו תקלת מחשב מרכב....

אם תרצה לנסוע אליו אז אוכל לתת לך את פרטיו.

בברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...