Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש

shay6272
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נהג חדש

וכשאני נוהג קשה לי לדעת את המרחקים של הרכב בצד הימני שלו וזה מאוד מפריע לי

למשל אם אני חונה בצד הימני אז בעין שלי אני נראה קרוב אבל כשאני יוצא מהרכב זה ממש רחוב מהחנייה...

אז בסד אפשר להסתכל במראה בשביל לראות מרחק... 

אבל מה קורה בנסיעה כשיש רכבים חונים מצד ימין ויש תנועה מצד שמאל  והכביש צפוף... זה גורם לי לטות יש לכיוון השמאל כי קשה לי לדעת את המרחק מצד ימין

אשמח לעזרה 

פורסם

התקן מראה פנורמית נוספת מתחת למראה הימנית, שתהיה מכוונת לחלק התחתון של המכוניות בנתיב הימני + כביש ומדרכה בחניה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא צריך להתקין מראה נוספת - בזמן תמרון כוון את מראת הצד הרלוונטית כלפי מטה כדי שתוכל לראות מה צמוד לרכב. זו יכולה להיות המדרכה לידה אתה חונה, זה יכול להיות רכב שכן בתמרון במקום מפוף, רו כל מכשול אחר.

וזה לא קשור להיותך נהג חדש - מבחינה זו כל רכב חדש מצריך היכרות, ותמרונים צפופים יכולים לאתגר גם עם ניסיון של 50 שנות נהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...