Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, dani666 כתב:

אז גם אתה מסכים שלא דייקת.

אבל אם נדייק :

אלה מדרגות מס הכנסה (ואם נהיה קטנוניים, יש גם נקודות זיכוי) :

image.png.b143728110913ddb4723b3e86ece4ac5.png

18 ברוטו הוא ברמה של 20% מס הכנסה.  80% הולך אליך (למעשה יותר, כי החלק שעד 6,290 ממוסה לפי 10% והחלק שעד 9,030 ממוסה לפי 14% ורק היתרה ממוסה לפי20%).

וגם במקרה המקסימלי, עדין יותר מ 50% (כנאמר, ה 50% הם רק על מה שמעל ל 53,970) הולך אליך.

אבל למה לדייק ?

(אולי תגיד "אבל יש גם ביטוח לאומי 7%, ויש גם מס בריאות 5%".  אבל אלה מנקודת המבט שלי הולכים אליך בסופו של דבר בצורה די ישירה).

זה בוודאות לא נכון. אני משלם 35% ואני לא קרוב ל41 ברוטו. 

וכן, יש מס בריאות 5% וביטוח לאומי שהוא כבר 12.5% בשכר זה - כבר הגענו ל52.5% ויש עוד 2.5% להשתלמות ו6.5% לפנסיה( שזה כן ישירות אלינו - אבל עדיין אוכל מהנטו( 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלו מדרגות המס לשנת 21.  לא יודע לפי מה מורידים לך.

בכל מקרה אם אתה מביא בחשבון מס בריאות ואת קרן הפנסיה וקרן ההשלמות (שתי האחרונות זה בכלל חיסכון ארוך טווח) - אז באמת קטונתי.  ועדיין - זה לא שלא נכנס כלום לכיס כמו שטענת בהתחלה, וגם לא 38 אגורות לכיס ב 18K כפי שטענת בהמשך.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, dani666 כתב:

אלו מדרגות המס לשנת 21.  לא יודע לפי מה מורידים לך.

בכל מקרה אם אתה מביא בחשבון מס בריאות ואת קרן הפנסיה וקרן ההשלמות (שתי האחרונות זה בכלל חיסכון ארוך טווח) - אז באמת קטונתי.  ועדיין - זה לא שלא נכנס כלום לכיס כמו שטענת בהתחלה, וגם לא 38 אגורות לכיס ב 18K כפי שטענת בהמשך.

אתה מרוויח מעל מ18 אלף? 

מס בריאות הוא מס לכל דבר ועניין ואני מבין את הטענה שלך לגבי פנסיה והשתלמות, אבל עדיין, אנחנו מחשבים ברוטו לנטו והם עדיין גורעים מהנטו( גם אם זה לאחר עשרות שנים עדיין כסף שלנו)

אני דיברתי על כל שקל החל מ-18k כמובן, לא על כל הסכום. 

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

נתתי לך דיסלייק על ההתנשאות, אבל במחשבה שניה לא מגיע לך. כשראיתי שהגבת לפוסט, המחשבה הראשונה שעברה לי בראש היתה שתכף נקבל אקזמפלום נוסף מהסרטים איך הבנים לא נפלו בפח אינטרנטי, השקיעו כמו שצריך והרוויחו. אבל זה רק תיקון שפה קטן. יפה.

נתתי לך דיסלייק על הספאם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני כשעה, Mr.Hybrid כתב:

נתתי לך דיסלייק על הספאם.

נתתי לך דיסלייק על הדיסלייק 

לחלץ כלב כביכול מבעלי החוקיים שאומנם התעללו בו אך דניס את מישל היו צריכים לבצע את זה דרך הדרכים החוקיות ולא לקחת את החוק לידיים. בייחוד שלא יודעים לנטרל אירוע שלא באמצעות כוח או נשק חם (למרות ששוטרינו היקרים לא כל כך יודעים לנטרל בלי להשתמש בכוח אבל זה כבר לדיון אחר). 

שזה קצת מצחיק שהם בדיוק עזרו ב2 מקרים שונים ולא יותר.

נחכה לסוף תוכנית הצינור בשביל לראות את הכתבה עליהם

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

אני טוען אלו ששומעים מטאליקה מהווים אחוז גדול של הבעיה.

מטאליקה וAC/DC.

22-43-15-MV5BMjdkMDNkYjMtNTU0YS00YzVjLTk1NmItYWVjOWNmMWFhMTRlXkEyXkFqcGdeQXVyMzM4NjcxOTc%40._V1_.jpg

• מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תפסיקו לחלק פה דיסלייקים לחברים !

עופו מהמשרד ! צאו לי מהמשרד ! מה אני חבר שלכם ?!

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
  • מצחיק 4
פורסם
לפני 8 שעות, yoni2sh כתב:

ואני טוען,שאלה שנוסעים ב BMW ושומעים עומר אדם,הם הקודקוד של הפרמידה,במובן הפאסיבי כמובן.

מדהים כמה מבני הנוער ועד גיל 25 לערך ,לא יודעים מי אלו לד זפלין,ואפילו מטאליקה.

גדל פה דור של דגנרטים,ואני לא יודע איך ננצח את המלחמה הבאה

אני לא מבין, לד זפ ומטאליקה זו תרבות גבוהה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

falou

הרמת להנחתה,עכשיו בגללך שוב השרשור יחזור להתעסק במוסיקה.

במקום בשמשון ויובב

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם
לפני 27 דקות, falou כתב:

שמע, באיזשהו מובן לא להכיר את הז'אנר (היחסית מרכזי) של רוק/מטאל של שנות ה70-80 זה בהחלט סוג של ניוון מסוים (כמובן שזו הכללה וברור שזה לא נכון עבור 100 אחוז מהמקרים).

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, falou כתב:

תלוי איפה אתה נמצא ואת מי אתה שואל.

זה כמו שפעם פה מי שהיה לו רכב אמריקאי נראה כאילו הוא חי את החיים הטובים בפאר וביוקרה, למרות שזה בדרך כלל היה הדגם הכי מסכן ובסיסי עם המנוע הכי קטן ובארץ המקור מי שקונה את הרכב הזה נחשב עני.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רואה את השידור עכשיו, רואים שהוא גנב את כסף, כנ"ל דניס שלא נמצא בשידור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...