Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש ברשותי פרימיום 2016, רכב פשוט נהדר, והחדשות טובות לא פחות, איכותיות ונוחות ברמה גבוהה ששום משפחתית אחרת לא מציעה.

האס שלה אחרי כל הפרקטורים של לוק סקסי, מנוע חזק, חסכוני, זה אמינות חזקה, לפחות בדגם היוצא, פחות מכיר על החדשות.

לפני 3 שעות, diller כתב:

וואלה.. שוקל לעשות מעבר כזה אבל חבל של3 החדשה אין כסאות עור, מושב חשמלי כמו בדגם היוצא..

לפחות בארץ...

שיבואן מביא דגמים פשוטים ומוכר ביוקר...

בארצות הברית ה-3 נמכרת עם מבחר רציני מאוד של דגמי מנוע וגימורים, כמובן עד למושבי עור חשמליים, ומבחינת המנועים מה-2.0 בתחתית הטבלה עד ל-2.5 אטמוספרי וה-2.5 טורבו החדש...

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

יש לאח שלי מאזדה 2020 אצבק(לי 2017 סדאן)כל פעם שאני נוהג לו ברכב אני בהלם מהתא נוסעים שלה. 

נוהג בהמון רכבים יקרים. אני לא יכל להגיד שזה תא נוסעים של סדרה 7. 

אבל התא נוסעים של הצורה החדשה פשוט 2 רמות מכל הסגמנט  עממי הזה. 

לשנייה חשבתי שאני במרצדס cla250 במקום המאזדה 2020. 

ואז מדביק דוושה ונזכר שאין לה את הפאן של הcla250. 

המרצדס עד שנמכרה אמא שלי נהגה לאח שלי בספיריט 2020 ובאה להעביר הילוכים מהידית של המגבים כי היא שחכה שהיא לא במרצדס...נכון זה גרסאת יחסית בסיס אבל זה לגמרי אומר את הכיוון שמאזדה שואפים אליו. 

• תוכן חדש...