Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, Fraysa כתב:

ממליץ להשקיע עוד 300 ש"ח ולקנות את ה-SpotClean Pro, מכשיר ברמה אחרת לגמרי ויודע לבצע יניקה.

חשבתי על זה גם אבל אין מלאי

פורסם

באתר של ביסל אין הרבה דברים במלאי. אתרים אחרים (לדוגמה KSP) מוכרים אותם עם זמן אספקה של ימים בודדים, ואפילו יש לפעמים בחלק מהסניפים במלאי. 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 5 דקות, Fraysa כתב:

באתר של ביסל אין הרבה דברים במלאי. אתרים אחרים (לדוגמה KSP) מוכרים אותם עם זמן אספקה של ימים בודדים, ואפילו יש לפעמים בחלק מהסניפים במלאי. 

פשפשתי עכשיו וראיתי מקומות שמוכרים גם זול יותר מהם

  • אהבתי 1
פורסם

היי,

סליחה מראש על ההתעלקות על הנושא (אני עושה את זה הרבה בזמן האחרון),

 

אני גם מחפש סוג כזה של שואב רטוב-יבש, שיוציא כתמים עיקשים מהכיסאות ומהריפודים.

 

ה-SpotClean Pro מומלץ ? יספיק לדרישות שלי?

פורסם

יספיק לגמרי. אני רכשתי אותו ב-KSP במבצע עם קופון של חברי טלגרם בכ-900 ש"ח לפני מספר חודשים. לקחתי יום חופש, פירקתי את הכסאות בגולף, ופשוט התחלתי לעבוד על כל השטיחים של הרכב והכסאות. הרכב יצא כמו חדש. אחלה מכשיר ומחזיר את ההשקעה תוך שימוש אחד.

 

מיותר לציין שניתן להשתמש בו גם לצרכים ביתיים (ההורים שלי מאוד שמחו על הספות המחודשות שלהם :-) ). 

  • אהבתי 2

2016 BMW M235i.

פורסם

מגיע איתו חומר ניקוי של החברה (Bissel) שצריך למהול במים חמימים. מדובר בבקבוק קטן מאוד שמספיק ל-5 שימושים ותו לא. אני בדיוק סיימתי את שלי וחיפשתי חומר.

 

בקבוצת הפייסבוק "תשאלו כנופצון" יש המלצות רבות על אבקה בשם "פורמולה 90", שמגיעה באריזה מאוד גדולה ומספיקה לשנים רבות, שאותה צריך גם לערבב כדי ליצור איזושהי תערובת. טרם ניסיתי, אך אני מתכנן לקנות אותה בעתיד המאוד לא רחוק.

  • אהבתי 1

2016 BMW M235i.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אני ארכוש את הפרו שיהיה לי לתמיד. 

עכשיו בגלל שהחומר של ביסיל יקר.

רציתי לדעת אלו מהחומרים הבאים יתאימו לשפריצר כניקוי כללי

https://www.justmotor.co.il/product/שמפו-לניקוי-ריפוד-בד-מרוכז-chemical-guys-fabric-clean-גלון

 

https://www.justmotor.co.il/product/נוזל-ניקוי-ריפודים-chemical-guys-lightning-fast-stain-גלון

 

אם יש עוד אפוציות אשמח לשמוע

עריכה אחרונה על ידי Shahar Matana
פורסם (נערך)

יש לי את שניהם. מנסיוני, Fabric Clean הוא יותר "foamy" ואני משתמש בו לניקוי נקודותי או לשטיחים (ואז מתיז מים עליהם). Lightning Fast עדיף עבור מה שאתה מחפש, אך שים לב ששניהם לא מותאמים עבור מכונה מהסוג הזה. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

×
×
  • תוכן חדש...