Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן , לפני כמה ימים הרכב של בני וכלתי מסוג טויוטה אוריס היברידית מודל 2012 שעשתה כ 125000ק"מ לא הניע

בני הניע עם כבלים והגיע לחשמלאי רכב . הנ"ל בדק את המצבר וראה את תאריך הייצור - 2012 

שאפו לטויוטה .

אני עוד לא פגשתי כזה אורך חיים של מצבר מקורי

מה שראיתי אצלי במשפחה :

ניסאן מיקרה ונוט : + - 5 שנים

יונדאי I10 - שנתיים וחצי - מאכזב

פורסם

רכב היברידי - האם הוא מצוייד במצבר מיוחד?  האם השימוש במנוע החשמלי "מגן" על המצבר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ברכב היברידי המצבר לא משומש להתנעת המנוע ולכן השחיקה נמוכה בהרבה מרכב ICE רגיל.

המצבר ברכב היברידי (וחשמלי) קיים בשביל להפעיל את מערכות החשמל ברכב שעובדות על 12V וכדי להדליק ממצב כבוי את המערכת החשמלית במתח גבוה שמניעה את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Michaelr
פורסם
לפני 31 דקות, sperial כתב:

רכב היברידי - האם הוא מצוייד במצבר מיוחד?  האם השימוש במנוע החשמלי "מגן" על המצבר?

המצבר הוא רגיל ככל שראינו

פורסם

בשנת 2017 היתה ברשותי טויוטה אוריס 11' הייבריד בדיוק כמו שלך,

וגם אני הייתי צריך להחליף מצבר (הוא נמצא בתא המטען מאחור)

וגם הוא היה מקורי.

אגב היתה לי גולף ובה מצבר בן 10 שנים של varta שהוחלף.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אכן, חיים יחסית קלים למצבר במכוניות היברידיות. הנ"ל פעל משנת 2010 בלקסוס GS 450h ופרש לפנסיה לפני שבועיים.

GS מצבר.png

The older you get, the better you used to be

פורסם

ברכב של אשתי, מצבר מקורי כבר 4 שנים (סיטרואן סי3) כולל סטארט אנד סטופ.

נראה כמה עוד יחזיק, עם המזל שלי מחר הוא מחזיר נשמתו לבורא

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

במיאטה מהדור הראשון, המצבר המקורי (Panasonic) היה מחזיק מעל 10 שנים (נתונים סטטיסטיים בעיקר מארה"ב).

א

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...