Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אמא שלי רוצה להחליף את הגולף הקשישה בסופר מיני חדשה ונוצצת.

הדרישות שלה הן (לפי סדר חשיבות):

אוטומט.

אמינות.

צריכת דלק.

מרחב.

הדרישות שלי (לפי סדר חשיבות):

ידני.. אבל מה אפשר לעשות..

כוח עד כמה שניתן ממכוניות כאלה.

או במילים אחרות הנאה מהנהיגה על אף היותה אוטו'

האפשרויות צומצמו לשתיים הבאות:

טויוטה יאריס אוטומט.

רנו קליאו 1.4 אוטומט.

באיזה מבין השתיים כדאי לנו לבחור או אולי באיזו מכונית אחרת?

תודה מראש..

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

יאריס מבלי לחשוב פעמיים. לקליאו יש יותר מדיי מחלות ילדות ...

הייתי בודק גם את ההונדה ג'אז.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה לגבי ה C3

כמובן שאין על האמינות זאת טויוטה אחרי הכל

אבל אם גם אתה הולך להשתמש ברכב הזה אצוי שגם תהנה קצת בדרך

או שיש גם פאביה 1400 75 כ''ס אוט' רכב עם חלפים זולים ביטוח לא יקר גם די אמין לגבי יותר מידע על הפאביה שאל את אוראל (RS), המכונית זכורה לי לטובה בגלל שלמדתי עליה נהיגה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

המטרה כאן היא לפשר בין הרצונות של אמי לבין שלי... בגלל זה הוצאתי כבר מזמן את הג'אז בתור אופציה בגלל המיניוואניות שלה שכנראה מתבטאת גם בנהיגה. והיא גם יקרה יותר

בקשר ל-c3... אני לא יודע עליה כלום.. רק שמבחינת מראה היא לא עושה לי את זה.. איך היא מבחינת אמינות והנאה?..

היאריס נראית אופטימלית אולי אבל יש מספר דברים שקצת מפריעים.. האחד זה הבגאז' הפיצפון שלה, שקטן משמעותית ביחס למתחרות.. השני זה שאחרי המתיחת פנים היא פחות מהנה מלפני המתיחה, אני לא יודע עד כמה אבל כנראה שלא מעט.. השלישי הוא הכוח המועט של היאריס ביחס לרנו.. 86 מול 98 כ"ס..

בקשר לאיביזה/פאביה/פולו שהן בעצם אותה מכונית, לא נראה לי בגלל שאתה לא מקבל הרבה תמורת המחיר הגבוה עם 75 כ"ס.. נראה שהיאריס גוברת עליהם בכל פרמטר וגם הן כולם של צ'מפיון מוטורס (בלעע...)

אז למישהו יש מידע על הסיטרואן ואלי הצעות נוספות?..

ועוד משהו.. איך השירות של קרסו? למישהו יש ניסיון?

תודה,

עמוס.

פורסם

מנהיגת מבחן שביצעתי לפני שנה כשחיפשתי מכונית חדשה,לא היתפעלתי מיאריס,בייחוד לא מההגה החשמלי הממש לא מוצלח שלה.לי היא גם לא התאימה כי אין לה תא מטען.הפולו מרגישה הרבה יותר "מכונית",נעימה יותר לנהיגה ונסיעה,רק הבעייה שהיא יקרה.דווקא מהרנו קליאו נהנתי,רק שהיא חרגה מהתקציב שלי.בנוסף,תביא בחשבון שיאריס בסוף דרכה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תביא בחשבון שיאריס בסוף דרכה.

אתה יכול לפרט לי על זה? מתי תבוא המחליפה? מה זה בעצם משנה שהיא בסוף דרכה? מי המחליפה??...

פורסם

ביפן הוצגה היאריס החדשה בשם וויץ.היא אמורה להיות גדולה יותר בכל המימדים,וסוף וסוף יהיה לה תא מטען...(גדל ב 70 ליטר).העיצוב החיצוני יהיה דומה למדי.

פורסם

יאריס חד משמעית אל תתקרב ל C 3 אחרי חצי שנה היא חבר ו והיא כבר מתפרקת כל יום חלק אחר מטופל במוסך

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
ביפן הוצגה היאריס החדשה בשם וויץ.היא אמורה להיות גדולה יותר בכל המימדים,וסוף וסוף יהיה לה תא מטען...(גדל ב 70 ליטר).העיצוב החיצוני יהיה דומה למדי.

הvitz היא לא היאריס החדשה, אלא פשוט שמה ביפן בדיוק כמו שהecho הוא שמה של היאריס בארה"ב(גירסת הסדאן) מדובר באותה גברת בשינוי אדרת. לפי מה שידוע לי הדגם הבסיסי של היאריס לא הולך להשתנות ובטח שלא לרדת מפס היצור. מה שכן, גירסת ה T-SPORT הולכת לעבור מתיחת פנים רצינית (מנוע 1800סמ"ק, מתלים משופרים, אחיזת כביש טובה יותר) הTS החדשה תגיע לארץ בבסביבות פברואר 2006.

במקביל ליאריס החל כבר יצור של ה"טויוטה אייגו" שהיא דומה מאוד ליאריס אך מיועדת לפלח השוק הנמוך יותר(האייגו מיוצרת בצ'כיה במפעל משותף שהקימו טויוטה פג'ו וסיטרואן), יש דיבורים שגירסאות משופרות יותר שאולי ייצרו בהמשך יחליפו את היאריס אבל הכל בגדר שמועות וזה לא נשמע לי הגיוני לאור ההצלחה של היאריס.

פורסם

האינפורמצייה נלקחה מעיתון גרמני(אוטו מוטור אונד ספורט)ונכתב במפורש שהיא מחליפה את היאריס.

היא לא תיוצר במקביל ליאריס הקודמת אלא במקומה.

פורסם
כרדרוזי גם אני חושב שהיאריס עדיפה, בייחוד בהתחשב בכך שהיא עונה באופן כה מרצה על דרישות אמך.
נכון... חוץ מכך שתא המטען שלה כל כך קטן היא אופטימלית.. אבל השאלה היא האם היא הפשרה הכי טובה בין כיפיות לבין פרקטיקליות... גם בי צריך להתחשב.. לא? :smile:

ובקשר לויץ/יאריס חדשה מתי היא עומדת להגיע לארץ?

פורסם
מה לגבי הגטס?!?!

באמת מה לגביה... אני חושב שפסלתי אותה מתישהו אבל אני לא זוכר למה..שמישהו יזכיר לי בבקשה למה פסלתי אותה.. :smile:

אני זוכר שקראתי שהגירסה הידנית היא ממש נחמדה אבל האוטו' פחות...

פורסם

טוב הגטס עושה רושם של תמורה מאוד מאוד טובה למחיר..

מקהלים את כל התוספות האפשריות עם מנוע 1.6 ו105 כ"ס (12 שניות למאה אבל זה עדיף על היאריס) ובאותו מחיר כמו היאריס...

מישהו שנסע עליה יודע יותר?

• תוכן חדש...