Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה לגבי הפונטו?

לי יש אחת, ועד היום, היא לא ביקרה פעם אחת במוסך (מדובר על רכב שנת 2001). יש לי עכשיו קצת בעיות של נפילות טורים קלות, לא משהו רציני לדעתי, וייפתר בתחילת שבוע הבא. חוץ מזה, אני נהנה מכל רגע שאני ברכב.

לבן דודי יש גם אחת, אמנם שנה מעלי, אבל הוא מתעלל ברכב קשות מבחינת הנהיגה וכו', ושלו גם לא הייתה במוסך אפילו פעם אחת (חוץ מטיפולים שוטפים כמובן).

אם אתה עדיין נוטה לכיוון היאריס, אני רוצה לציין שלדודים שלי (כן ההורים של זה עם הפיאט :smile:) היו 2 יאריס. היום יש רק אחת, מכיוון שהם רצו רכב גדול יותר. השניה עדיין אצלהם. גם שתיהם, לא ביקרו במוסך, אלא רק לטיפולים השוטפים, ככה שהם מאוד אמינות. לא יצא לי לנהוג בהם, אז אני לא יכול לתת סתם פרטים לגבי הנהיגה.

אם אני הייתי צריך לבחור היום, בכל זאת הייתי קונה את הפיאט.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
ומה לגבי הפונטו?

לי יש אחת, ועד היום, היא לא ביקרה פעם אחת במוסך (מדובר על רכב שנת 2001). יש לי עכשיו קצת בעיות של נפילות טורים קלות, לא משהו רציני לדעתי, וייפתר בתחילת שבוע הבא. חוץ מזה, אני נהנה מכל רגע שאני ברכב.

לבן דודי יש גם אחת, אמנם שנה מעלי, אבל הוא מתעלל ברכב קשות מבחינת הנהיגה וכו', ושלו גם לא הייתה במוסך אפילו פעם אחת (חוץ מטיפולים שוטפים כמובן).

אם אתה עדיין נוטה לכיוון היאריס, אני רוצה לציין שלדודים שלי (כן ההורים של זה עם הפיאט :smile:) היו 2 יאריס. היום יש רק אחת, מכיוון שהם רצו רכב גדול יותר. השניה עדיין אצלהם. גם שתיהם, לא ביקרו במוסך, אלא רק לטיפולים השוטפים, ככה שהם מאוד אמינות. לא יצא לי לנהוג בהם, אז אני לא יכול לתת סתם פרטים לגבי הנהיגה.

אם אני הייתי צריך לבחור היום, בכל זאת הייתי קונה את הפיאט.

גדעון.

אני כמובן חשבתי על הפונטו ובהתחלה היא באמת נראתה לי כאופציה. אבל מה שפסל אותה, לצערי, היא העובדה שאמא שלי היא בעלת פיאט אונו לשעבר. כנראה שהיא עוד לא התגברה על הטראומה של בילוי יותר זמן עם המוכסניק מאשר עם המשפחה שלה והיא לא מוכנה להסתכל אפילו לכיוון פיאט.

לי הפונטו נראית כאופציה לא רעה.. אמנם מנוע חלש יחסית ומתיחת פנים שלדעתי לא עשתה טוב לצורה שלה (הדגם של הפונטו שבבעולתך הוא כל כך יותר יפה מהנוכחי.. בעיקר באיזור הפנסים הקדמיים) אבל חוץ מזה היא עושה רושם באמת בסדר...

טוב אין הרבה מה לעשות.. היא יצאה מהמירוץ בגלל הסיבה הנ"ל...

מצטער :smile:

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

יצא לי לנסוע חצי יום עם גטס 1.6(מכונית מבחן,שעברה 35,000 ק"מ).

יש הבדל כוח משמעותי בינה לבין ה 1.3,והיא בהחלט מכונית זריזה.

האיבזור מלא ומקיף(חישוקי סגסוגת,גג שמש חשמלי,4 כריות אוויר,פנסי ערפל),רק חבל שההגה פחות טוב מב 1.3 והמנוע רועש יותר.

ההעצה הכי טובה-בצע נסיעת מבחן על כל המועמדות ואז תחליט,לפי טעמך האישי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יצא לי לנסוע חצי יום עם גטס 1.6(מכונית מבחן,שעברה 35,000 ק"מ).

יש הבדל כוח משמעותי בינה לבין ה 1.3,והיא בהחלט מכונית זריזה.

האיבזור מלא ומקיף(חישוקי סגסוגת,גג שמש חשמלי,4 כריות אוויר,פנסי ערפל),רק חבל שההגה פחות טוב מב 1.3 והמנוע רועש יותר.

ההעצה הכי טובה-בצע נסיעת מבחן על כל המועמדות ואז תחליט,לפי טעמך האישי.

אוקיי זה עזר לי מאוד תודה...

רק דבר אחד שאני לא מבין זה מה רע במנוע רועש?

אני רואה בזה יתרון.

:smile:

אה וד"א אתה יודע אם הם נותנים לנהגים חדשים לעשות נסיעות מבחן?

פורסם
מה לגבי 206 אוטומט 1.6? חבר שלי קנה רכב כזה לא מזמן והוא ממש מרוצה (110 כ"ס,0-100 ב 11.7 שניות).

קצת מפחדים מהאמינות...

פורסם
מה לגבי 206 אוטומט 1.6? חבר שלי קנה רכב כזה לא מזמן והוא ממש מרוצה (110 כ"ס,0-100 ב 11.7 שניות).

קצת מפחדים מבעיית האמינות... לא אני בעצם... רק ההורים. לי אין את הדעות הקדומות..

פורסם

למה נראה לי שאתה לא צריך בדיוק את העצות שלנו "פשוטי העם"?:wink:

סתם.. אני הייתי לוקח יאריס! למה? ככה!

גטס לא, לא אוהב רכב קוראני..

אם לא אז הייתי לוקח משהו גרמני (או גרמני בתחפושת) כמו פולו (ד.א יוצא דגם חדש יפיפה) או איביזה..

1.8T 8)

פורסם
קצת מפחדים מבעיית האמינות... לא אני בעצם... רק ההורים. לי אין את הדעות הקדומות..

אז אם כך להתרחק כמו מאש מהקליאו.

לא בגלל שכולן בעייתיות, אבל מספיק אחת כמו שהייתה לאמא שלי, שנת 03 1.4 אוט', עם 0 ק"מ, שבמשך 9 חודשים הייתה על בסיס דו שבועי במוסך, עד שהוחזרה לחברת הליסינג כי אמא שלי לא הסכימה לנהוג עליה יותר.

פורסם

הייתי בדיוק במצב שלך לפני 3 חודשים.

עמדנו לקנות אוטו שני בבית והייתי חייב להתחשב באמא שלי שחייבת אוטומט. חפשנו יאריס די הרבה זמן

ולאחר שמצאנו לא התחרטתי פעם אחת. לאור שאר האופציות היא הפשרה הטובה ביותר בין אמינות, פרקטיות, עיצוב, ביצועים (אם אפשר לקרוא לזה כך) והנאה מנהיגה (קנינו יאריס שנת 2003 לפני מתיחת הפנים). החסרון היחיד הוא תא המטען שלה אבל אותנו זה לא הטריד היות וזה רכב שני שנועד לנסיעות עירוניות.

פורסם
הייתי בדיוק במצב שלך לפני 3 חודשים.

עמדנו לקנות אוטו שני בבית והייתי חייב להתחשב באמא שלי שחייבת אוטומט. חפשנו יאריס די הרבה זמן

ולאחר שמצאנו לא התחרטתי פעם אחת. לאור שאר האופציות היא הפשרה הטובה ביותר בין אמינות, פרקטיות, עיצוב, ביצועים (אם אפשר לקרוא לזה כך) והנאה מנהיגה (קנינו יאריס שנת 2003 לפני מתיחת הפנים). החסרון היחיד הוא תא המטען שלה אבל אותנו זה לא הטריד היות וזה רכב שני שנועד לנסיעות עירוניות.

טוב כנראה יאריס וזהו.... אנחנו לא במצב רוח נועז כרגע...

• תוכן חדש...