Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היבואן מבטיח מחיר מחירון כחלק מתנאי העיסקה עבור הרכב הישן כפוף לבדיקה,

זה בעצם אומר שאחרי הבדיקה ינסו להוריד את שווי הרכב ואז השאלה אם יש עדיין אפשרות לבטל את העיסקה אם

לא מקובל עלי ?

אין לי בעייה למסור להם את הרכב לפני קבלת החדש אבל אני רוצה לוודא שכל תנאי העיסקה ידועים לפני ביצוע תשלום משמעותי מעבר למקדמה

נהג ותיק

פורסם

יקחו את הרכב לבדיקה, ויגידו לך כמה נותנים לך. תוכל להחליט אם אתה רוצה להתקדם עם העיסקה או לא.

אתה גם יכול להחליט שאתה ממשיך עם העסקה ללא טרייד-אין, ומוכר את הרכב עצמאית.

קח בחשבון שטרייד-אין במחיר מחירון הוא חלופת הנחה (זאת אומרת שאם תבחר לא לבצע טרייד-אין תקבל הנחה במחיר)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עוד דבר קטן.

שים לב. בנוסף למה שנאמר מעליי, קיים סעיף במחירון של לוי יצחק, שנקרא: "מכירה לטרייד אין".

ויש בסעיף הזה הפחתה "אוטומטית" של 12% ממחיר המחירון הרשמי של הרכב.

וזה עוד לפני הבדיקה.

דבר נוסף.

אם החלטת לעשות טרייד אין, ואתה מוסר להם את הרכב לאחר ה-20 לחודש, תהיה ירידה נוספת, בגין יציאת מחירון חדש, בתחילת החודש הבא, עם ירידת ערך הרכב "רגילה" של כל חודש.

אז כמו שנאמר, תנסה למכור לבד.

• אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

ולא נתנו לך הנחה שהיית יכול לקבל אם לא היתת עושה טרייד-אין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טרייד אין שווה אם אתה לא רוצה להתעסק במכירה של הרכב שלך או אתה ממש קרוב לקבל את הרכב החדש ולא מכרת את שלך ו אתה חייב להתפטר ממנו.

מכל הלב? לא שווה לך, בטרייד אין מול יבואן תמיד תפסיד.

זוכר כאשר הייתי טמבל ו רציתי למכור בנובמבר 2015 איביזה רפרנס שקניתי חדש וקיבלתי בינואר 2015, היא הייתה עם 7500 ק"מ רק ו בסוף הביאו לי 5000₪ פחות מ מה שרציתי, פשוט לא הצלחתי למכור בפרטי ו הייתי חייב למכור.

לא חזרתי על הטעות הזאת שוב.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• תוכן חדש...