Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה פתחתי פה שרשור, כאדם צעיר חסר ניסיון בקריאה בכלל בתחום, אך היום אני מקווה שאצליח להכווין קצת יותר במיוחד לאחר שחוויתי נסיעת מבחן במאזדה 2

אני מחפש רכב אוטומטי , שיתאים לנסיעה בין עירונית בעיקר, אך עשויות להיות נסיעות עירוניות וידע להתמודד עם פקקים מבלי להשחק.

נסעתי על המאזדה 2 הרגשתי קצת שהשדה ראיה שלי קטן, ובכללי מעט צפוף.

כמו כן הרגשתי מאוד חזק את הבאמפרים בכבישים, אני כיום נוהג ברכב של אבא שלי(סובארו אימפרזה) הרכב כבד או מתמודד יותר טוב  מסיבה אחרת עם בורות בכבישים ובאמפרים ויותר נחמד לגלוש עליהם, ולא צריך להגיע לעצירה מוחלטת כמעט ואז לעלות על הבאמפר(יכול להיות שאני גם נוהג לא נכון כן?😆)

חשוב לי מאוד לא לזחול בעליות לירושלים וליסוע מהר אליהן

אני חושש מאוד מרכבים כמו סקודה וסיאט בגלל היסטוריית הגיר שקראתי פה בפורום, ומעדיף להתרחק כמה שיותר להתרחק ממוסכים--> רכב אמין כי אני מחפש להחזיק אותו 5 שנים ורק אז למכור.

מעדיף להתרחק מרכבים צרפתים(או המלצות לא על רכבים צרפתים) בגלל שמעדיף לא להתעסק בבירוקרטיית החלפת רצועת טיימינג וכו' 

אני צעיר ועומד ללמוד בירושלים, לא פוסל רכבים מיניים, אך לא קטנים מדי(מאזדה 2 קצת הרגישה נוקשה וקטנה)

שקלתי להסתכל על דגמים של מאזדה3 אולי?

הסתכל על סקודה פאביה אבל ראיתי שיש עבר לא טוב עם הגיר, כנ"ל הסיאט איביזה

מקווה שעם השיקולים שהשצגתי ניתן להמליץ על רכב ולהגיע לפשרה האידיאלית , ברור לי שכך או אחרת אצטרך להפסיד באחד מההיבטים שציינתי(לא פסלתי באופן מוחלט את המאזדה2 , מחפש להתנסות בעוד רכבים לראות איך הם)

פורסם

מזדה 2 אכן צפופה ביחס לקטגוריה ונוחות נסיעה לא הצד החזק שלה.

העניין שאם אתה מחפש רכב זריז, זה צריך להיות רכב עם גיר רובוטי כפול מצמדים  או פלנטרי אבל צרפתי.

אישית? בגלל הפקקים הייתי נמנע מגיר רובוטי, עניין הרצועה לא בעייתי, יש ריקול בנושא, וגם במוסך החליטו שלא צריך ויש חשש אפשר להחליף בעלות של 1500 שקל וזהו.

כך שחבל שאתה פוסל.

אבל אם בכול זאת, סיטרואן קקטוס אופציה טובה, הרכב נוח עם מושבים נוחים, זריז וסלון מעניין.

או פיגו 208 ברמת אבזור אקטיב בעל מנוע וגיר דומים.

חוץ מאלו, אתה יכול לבדוק הונדה גאז, חסכונית,אמינה ומרווחת אך ביצועים החלק הפחות חזק אצלה, סוזוקי איגניס גם חסכונית, ניראית קטנה אבל מרווחת מהמזדה, מושבים לדעתי מעולים, נוחים ותומכים, הביצועים סבירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

העניין שאם אתה מחפש רכב זריז, זה צריך להיות רכב עם גיר רובוטי כפול מצמדים  או פלנטרי אבל צרפתי.

אישית? בגלל הפקקים הייתי נמנע מגיר רובוטי, עניין הרצועה לא בעייתי, יש ריקול בנושא, וגם במוסך החליטו שלא צריך ויש חשש אפשר להחליף בעלות של 1500 שקל וזהו.

כך שחבל שאתה פוסל.

אבל אם בכול זאת, סיטרואן קקטוס אופציה טובה, הרכב נוח עם מושבים נוחים, זריז וסלון מעניין.

חוץ מאלו, אתה יכול לבדוק הונדה גאז, חסכונית,אמינה ומרווחת אך ביצועים החלק הפחות חזק אצלה, סוזוקי איגניס גם חסכונית, ניראית קטנה אבל מרווחת מהמזדה, מושבים לדעתי מעולים, נוחים ותומכים, הביצועים סבירים.

מה אפשר לעשות עם סטיגמה קשה במשפחה/ חברים שעוסקים בתחום הרכב נגד הרכבים הצרפתים?
כמו כן מה אתה חושב על המאזדה 2 דמיו?

פורסם

הסלון והמנוע דומים למזדה 2 5 דלתות, רק תא מטען גדול יותר.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

נשמע בהכיוון שלך הוא סופרמיני/האצב'ק עם מנוע חזק וכיול מטלים רך.

תעשה סיבוב על ה2 החדשה היא דיי קשה מבחינת הנוחות אך מספקת מבחינת המנוע והגיר.

אם אתה לא נוסע הרבה מבחינת הקילומטראס אפשר לעלות קטגוריה ולבחון יונדאי i30 או קיה סיד האצב'ק שיהיו יותר נוחות מהמאזדה אך גם גדולות יותר ויקרות יותר לאחזקה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

כך שחבל שאתה פוסל.

לפני 25 דקות, Gavrik כתב:

נשמע בהכיוון שלך הוא סופרמיני/האצב'ק עם מנוע חזק וכיול מטלים רך.

תעשה סיבוב על ה2 החדשה היא דיי קשה מבחינת הנוחות אך מספקת מבחינת המנוע והגיר.

אם אתה לא נוסע הרבה מבחינת הקילומטראס אפשר לעלות קטגוריה ולבחון יונדאי i30 או קיה סיד האצב'ק שיהיו יותר נוחות מהמאזדה אך גם גדולות יותר ויקרות יותר לאחזקה.

מה דעתכם על המאזדה 3 2.0 2016-2017 , כן היא יותר גדולה, יותר דלק אני מניח וכו', אבל אוטו מעולה סה"כ ממה שאני מבין
או הסוזוקי סוויפט?

עריכה אחרונה על ידי AlexKing
  • תוכן חדש...