Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזכירו בתחלית השרשור גם את הניסאן מיקרה. אופציה די טובה לדעתי. 

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי כדי לך לחשוב על משפחתית יותר נוחה הרמת נסיעה במשפחתיות בלי השוואה לכלל הרכבים הקטנים האלו.

מצד צריכת דלק הרנו יהיה לך אומנם זולה בצריכה, אבל על תשכח שערך הרכב יורד הרבה כל שנה אם חשוב לך צריכת הדלק וגם שיהיה רכב מפנק אולי כדאי לך לבדוק את האוקטביה שהיא חסכונית או שאר ההיברידיות 

פורסם
לפני 5 שעות, המהיר הזהיר כתב:

הייתי מציע קיה ריאו 2015-2017, למרות שהוא לא ההיברידי יוצא מאוד חסכוני.

אני נוסע משהו כמו 2,500 - 3,000 ק"מ בחודש ויוצא לי אזור של 700-750 ש"ח בחודש דלק.

הוא נוח לגמרי, מה שכן הוא קצת חלש בעליות, סו"ס מנוע 1.4 בלי טורבו.

לדעתי כזה או i25 זה מה שאתה צרך.

בהצלחה.

לקיה ריו מנוע 1.4 עם תיבה בת 4 הילוכים, רכב כזה לא צורך 1/21-24 ליטר לק״מ.

אחד הדברים שבהם הריה פחות טובה זאת צריכת הדלק.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, קצת נהג יותר אוטו כתב:

מצד צריכת דלק הרנו יהיה לך אומנם זולה בצריכה, אבל על תשכח שערך הרכב יורד הרבה כל שנה אם חשוב לך צריכת הדלק וגם שיהיה רכב מפנק אולי כדאי לך לבדוק את האוקטביה שהיא חסכונית או שאר ההיברידיות 

בכמה כבר יירד רכב שעולה 30 אלף ש"ח? 

איזו היברידית הוא יקנה ב-30 אלף ש"ח?

לפני 7 שעות, daniel204 כתב:

אם זה לא היה ברור עד עכשיו אני ממליץ בחום, ההמלצה דווקא על המגאן אסטייט ולא על הפלואנס שסובלת יותר מתקלות חשמל לפחות ממה ששמעתי.  

מערכת החשמל במגאן אסטייט שונה מזו של הפלואנס, זה משהו שגם אני מכיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים...

יש לי את הרכב מ01/01/2021

הרכב עלה לכביש ב11/2017

אני קניתי אותו יד 1 עם 64,400 ק"מ.

כרגע הרכב עומד על 72,500

בחישוב מהיר יוצא: 2,700 ק"מ בחודש.

אני מתדלק כל שבוע פול טנק (עדין לא נדלק נורה, אני מתדלק כשהרכב על קצת פחות מרבע טנק), ויוצא לי 170-200 ש"ח לשבוע דלק. (יש לרכב מיכל קטן)

ושוב בחישוב פשוט: 185 ש"ח (שזה המשוער) כפול 4 שבועות: 740 ש"ח. לחודש.

99% מהנסיעות שלי זה בינעירוני, ואני נוסע עדין, בלי לחיצות ובלי התפערויות.

לא יודע איך זה שזה יוצא כ"כ חסכוני, וגם קיבלתי על כך אזהרה ממנהל הפורום.

אך אין לי ענין לשקר.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

למה שלא תבדוק בצורה המקובלת תמלא מיכל, תאפס מד מרחק ובתדלוק הבא תחלק את הקמ שהרכב צבר עד התדלוק הבא במס' הליטרים שנכנסו, זה יתן לך תוצאה מדוייקת. כיום מהבדיקה שלך לא ניתן ללמוד על צריכת הדלק של הרכב.

• רעיון טוב! 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)

שוב תודה לכל המגיבים, הספקתי לעשות סיבוב על המיצובישי והיא בדיוק עונה על הדרישות שלי... 

מחפש אחת טובה.

תודה רבה!

אגב למתעניינים:

יש מכוניות עם צריכת דלק זהה כמו הפיגו 108 והסיטיגו, אבל הם עוד יותר קטנות ויותר חלשות ואיטיות עם 4 מושבים וחלונות מאחורה עם קליפס...

יש גם את הסלריו שהיא גם עם 5 מושבים ועם צריכת דלק זהה, אבל היא גם קטנה יותר וגם עם נתון של 0-100 ב4 שניות ארוך יותר מה ספייס סטאר (16.4 שניות) וגם המהירות המקסימלית היא כ-20 קמש פחות מה ספייס סטאר,  כ-150 קמש (לא שאני מתכנן להגיע למהירות המקסימלית, אבל מתאר לעצמי שזה אומר משהו על היכולת של הרכב)... 

המיקרה דומה במימדים, קצת איטית יותר ועם צריכת דלק גבוהה יותר

עריכה אחרונה על ידי דניאל88
פורסם

עכשיו אתה מזכיר לי שמשהו כמו לפני חצי שנה שכרתי רנו טווינגו, נסעתי איתו צפון, ולמרות מה שחשבתי הרכב היה חזק, רק כמו שאמרת חלונות קליפס מאחורה ו4 מושבים.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

הטווינגו באמת הייתה זריזה, מנוע 0.9 טורבו,90  כ״ס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה צריכת הדלק של הספייס סטאר בנסיעה בתוך העיר? 

ולמה אנשים נוטים להמליץ על הספייס סטאר יותר מעל האטראז', האם היא פחות טובה? 

פורסם

בעיר בערך 1/14.

האטארג יותר יקרה, והיא כבר בקטגוריה אחרת.

• אהבתי 1

פורסם

אם תוכל למתוח תקציב ב 5-6K ,אז שברולט ספארק 2016 אוטומטית תיכנס לך בתקציב.

לטעמי,עדיפה בהרבה על המיקרה (שהיו בה סיפורי זוועה על הגיר לפחות עד שנת 2012) /על כל יונדאי I10 או קיה פיקנטו שהן יותר מכונות תפירה לנסיעה בינעירונית מאשר רכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...