Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אני גר במרכז תל אביב, בקרבת כיכר דיזינגוף

ואני מתלבט מאוד לאחרונה קניית רכב או אופנוע לסופ"שים -

ברור לי שאין חניה זמינה וחינמית באזור - אפילו לא שואל.

אבל רציתי לשאול האם יש מגרשי חניה גדולים בפאתי בעיר, שאפשר לשים שם את הרכב?

משהו בסגנון רידינג מזרח שהיה בעבר.

למען הסר ספק - פתרונות של חניית לילה לא טובים לי - הרכב הולך לעמוד 5 ימים בשבוע ולזוז כמה שעות בשישי שבת

אני מכיר שיש כמה באזור רכבת ההגנה - מעדיף אזורים יותר סימפטים

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה גר בתל אביב תוציא תעודת תושב ותוכל לחנות גם בכחול לבן בחינם וגם בחניון הקרוב אליך בשעות הערב בחינם. 

טל. 

פורסם
לפני 1 דקה, BRAVO_SX כתב:

אם אתה גר בתל אביב תוציא תעודת תושב ותוכל לחנות גם בכחול לבן בחינם וגם בחניון הקרוב אליך בשעות הערב בחינם. 

טל. 

טל תודה על התגובה - אני מחפש מקום להעמיד את הרכב למרבית השבוע

הפתרון שהצעת לא עוזר לי

פורסם (נערך)

יש אפור ברמת אביב. לא זוכר את שם הרחובות.

יש "חניון" חינמי ליד האונ'' בצדה הצפוני, רחוב אחד צפונה ממנה. לא זוכר אם יש עליו שילוט מגביל.

אין לי מושג למה אמרת שההודעה שלו לא רלוונטית לך, הרכב שלי עומד בת"א בכחול לבן ימים רצופים לפעמים. זה חינם לתושבים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 דקות, ניקו פ. כתב:

יש אפור ברמת אביב. לא זוכר את שם הרחובות.

יש "חניון" חינמי ליד האונ'' בצדה הצפוני, רחוב אחד צפונה ממנה. לא זוכר אם יש עליו שילוט מגביל.

אין לי מושג למה אמרת שההודעה שלו לא רלוונטית לך, הרכב שלי עומד בת"א בכחול לבן ימים רצופים לפעמים. זה חינם לתושבים.

כחול לבן בתא זה לתושבי האזור, לא?

פורסם

1. אתה תושב האזור. אתה גר במרכז תל אביב.

2. יש כחול לבן שהוא לתושבים הגרים באזור משעות מסוימות ויש כזה שהוא לכולם. בדרך כלל בצד אחד של הרחוב אופציה א' ובצד המקביל ב'.

3. תעבור ליד איפה שאתה גר ותראה את שני התמרורים בכניסה לכל רחוב.

4. ברגע שהוצאת תו (או אישרו לך בקשה וטרם קיבלת את התו) אתה יכול לחנות בחינם בכל אזור שהוא פתוח לכולם ובאלו המתאימים לתו האזורי שלך.

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אתה רשום על מגורים בתל אביב אז אתה מקבל מדבקה לחלון שמאפשרת לך לחנות חופשי בכחול לבן.

כל מקום בצד השני של הירקון יש חניה בשפע.

הרחוב של האוניברסיטה ריק לגמרי מחוץ לשעות הלימודים

מאחורי בית המשפט בשוקן יש חניה חופשית, מסומן כחול לבן אבל לא בשימוש.

או שפשוט תקנה אופנוע ותחנה מתחת לבית, יותר כיף.

אייל

פורסם

אז למה לא אופנוע בעצם? ככה לא תשבור את הראש ולא תפחד להזיז אותו גם במשך השבוע באופן חופשי למקרה שתרצה לקפוץ לים/חברים וכו'

לא יודע, נשמע מבאס הרעיון של רכב שסתם כלוא איפשהו כדי שתשתמש בו לנסיעה אקראית באיזה סופ"ש... 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Doron_Z כתב:

אז למה לא אופנוע בעצם? ככה לא תשבור את הראש ולא תפחד להזיז אותו גם במשך השבוע באופן חופשי למקרה שתרצה לקפוץ לים/חברים וכו'

לא יודע, נשמע מבאס הרעיון של רכב שסתם כלוא איפשהו כדי שתשתמש בו לנסיעה אקראית באיזה סופ"ש... 

כן מסכים איתך.. 

פשוט אני לא יודע כמה פרקטי זה לנסוע עם אופנוע לטיול בצפון / ים המלח / אילת ובמיוחד עם מישהי( מישהו יכול לספר? )

אני פחות צריך אופנוע לדיילי, יותר לטיולי סוף שבוע

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם
לפני 55 דקות, nimrod7676 כתב:

פשוט אני לא יודע כמה פרקטי זה לנסוע עם אופנוע

לא נוח עם מורכבת.

הייתי בכינרת ואילת עם אופנוע, מעייף אבל חוויה.

אייל

פורסם
לפני 3 שעות, asix כתב:

עוד יותר מחזק את זה שתשכיר רכב לפי הצורך.

אז מסתבר שמלבד ב נתב"ג אין אופציה לשכור בשבת בשום מקום 

ולשכור ל3 ימים בשביל יום אחד לא בא בחשבון 

לפני שעתיים, LotusElise כתב:

לא נוח עם מורכבת.

הייתי בכינרת ואילת עם אופנוע, מעייף אבל חוויה.

לא נוח ברמה של מסוכן בטיחותית או פשוט צריך הפסקות תכופות? 

• תוכן חדש...