Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס ידני 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אני מבין שאין מחלות ? 🙃

בכל אופן אולי ארחיב מעט.. הרכב המדובר עם 160 אלף קמ. משום מה זה לא מפריע לי בכלל כל עוד הרכב ידני ויש מקום להכניס את האופניים שלי.. שאגב זאת הסיבה היחידה למה אני נעול על סטיישן...

יכול להיות שאני מגזים בטירוף ויש אופציות יותר שפויות ואולי אף אוטומט (כדי שאשתי תוכל לנהוג).

אז אם הייתי צריך לדרג מה אני מחפש -

1. אמינות

2. מקום לאופניים

3. ידני (לא קריטי באם שתי האופציות הראשונות נענות)

נ.ב תקציב 65000 +-

אשמח לעזרה!

עריכה אחרונה על ידי olajuwon99
פורסם

הפוקוס תכלס דיי מתאימה (1600 אטמוספרית כן) העניין הוא שהיא אמורה לעלות 20-30 אלף שקל ובתקציב שלך (65 אלף שקל) כנראה יש הרבה אופציות אחרות של רכבים חדשים יותר ומודרניי םיותר

פורסם

נהדר אז יש אישור :) התקציב הוא רנדומלי ואשמח להוציא פחות, הרכב ישמש בעיקר כהגעה לנס הרים ושות׳.

רק שאלונת קטנטונת המנוע (במעבדה/תאורטית) יחזיק בכיף עוד, נניח 100 אלף קמ ?

פורסם

בטיפול נכון אין סיבה שהמנוע לא יחזיק עוד כמה שנים טובות בלי בעיות מיוחדות. 

המנוע הזה לא ידוע כבעייתי.

זה תלוי כמובן באיך הוא טופל עד עכשיו. אם יש היסטוריית טיפולים מסודרת, קרי לא דילגו על טיפולים - אז לא אמורה להיות בעיה.

תן בראש בנס הרים עד הצ'לנצ'ר, תרד גם למערת הנטיפים, ונתראה בבר בהר.

פורסם

תודה רבה! כמובן ואבדוק היסטוריה

לפני 16 דקות, rolling_stony כתב:

תן בראש בנס הרים עד הצ'לנצ'ר, תרד גם למערת הנטיפים, ונתראה בבר בהר.

סאב 19 דק.. מתאמן על סאב 18 😎

פורסם

המנוע של הפוקוס יחד עם כל השאר (מלבד הגיר) נחשב לדיי אמין.

אם זאת 260,000 אלף קילומטר זה לא קילומטראז קטן אבל זה לא משהו שלא פוגשים במנועים האלה.

מה שטוב שבגלל הגרסה הרובוטית יש המון חלפים מפירוקיות.

אם אתה מחפש לחסוך כמה שיותר אני חושב שזאת אופציה ראויה.

פורסם

הרכב מצויין בגרסה הידנית, המנוע לא רע בכלל ובגרסה האטמוספרית נחשב אמין, השלדה נפלאה ומדובר במכונת נהיגה משובחת ביחס למשפחתיות של אותה תקופה, אני מניח שאתה נוסע לנס הרים בשביל האופניים אבל גם הפוקוס תרגיש שם לא רע בכלל.

נקודת תורפה היאהמושב האחורי הצפוף אבל הבגאז גדול.

היכולת של המנוע להגיע ל250-260 אלף קילומטר תלויה באופן הטיפול בו אבל לא מן הנמנע שאם הרכב מטופל כראוי הוא בהחלט יכול  להגיע לשם בלי בעיות מיוחדות.

• תוכן חדש...