Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בפני בעייה בירוקרטית משהו... הרכב שלי רשום על שם אימי, אשר הינה נכה וכך גם רשיון הרכב. בימים אלה אני מתעתד למכור את הרכב, אך 'התעוררה' בעיה, בכידי 'לשחחר' את רשיון הנהיגה, כלי להתייצב פיזית עם ייפוי כח במשרד הרישוי, לשלם את החלק היחסי עד מועד הטסט, לאחר מכן מוצאים רשיון חדש ו..העברת בעלות.

הבעייה הינה - תור למשרד הרישוי , ניתן לקבוע במערכת זימון תורים בלבד ,התור הזמין הקרוב ב-2 לשכות (רמת-גן ופתח-תקווה) הינו 05.04.2021, זהו מועד רחוק.

ישנה אפשרות כל שהיא ,לערוך חוזה/ זכ"ד עם הקונה עד לתאריך הר"מ? או כל אפשרות אחרת ואצל מי 'ישאר' הרכב?

תודה - עופר

פורסם

ביום ד' תוכל לקבוע 'תור טלפוני' במוקד *5678 ולמחרת ככל הנראה יחזרו אליך (מחסוי) ויוכלו לבצע טלפונית את השחרור של הרכב.

לא מומלץ לתת את הרכב לקונה ללא העברת בעלות, אלא עם הסכם מסודר אצל עו"ד. אם הוא יעשה תאונה שניכם בצרות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שלום ,

התקשרתי למוקד הטלפוני ,מה שידעה לאמר לי ,'תתקשר לאחד המשרדים ותקבע תור, שם 'ישחררו' את הרכב כנגד תשלום. ברור שלא אמסור את הרכב ללא העברת בעלות, זה פתח לצרות.

תודה .

פורסם (נערך)

שלום עופר,

שמי נתי, ואני פונה אליך בשם חברת אצמ, חברה לציוד ואבזור רכבים לבעליי מוגבלויות.
נשמח לנסות ולעזור לך בבירוקרטיה שאתה מתאר. אתה מוזמן לשלוח לי מספר טלפון בהודעה אישית ואדאג שנציג מטעמנו יפנה אלייך,

תודה וחג שמח,

נתי

עריכה אחרונה על ידי אצמ-אבזור וציוד רכבים
פורסם (נערך)

5.4 זה עוד שבוע סה"כ.

אפשר לעשות זכרון דברים עם הקונה המיועד שיתן סכום סמלי כמקדמה אם הקונה מסכים מצד אחד  ואתה חושש לאבד אותו מצד שני.

ביום שני הבא,5.4 אתה הולך למשרד הרישוי ומסדר את הניירת ולאחר מכן מעביר לו בעלות תמורת יתרת התשלום.

קונה שמעוניין בסחורה איכותית יסכים לחכות שבוע ואם לא,אתה תמצא קונה אחר במקומו.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...