Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-15 שנים, לאחר כ-6 שנים של נהיגה רק על ידני, הרכב שלי היה בטיפול וקיבלתי באופן זמני לראשונה מהחברה מרצדס ויאנו חדשה אוטו'.

אני יוצא מהחניון לקראת רמזור אדום ומנסה ללחוץ על הדוושה השלישית כדי להתגלגל בעדינות לרמזור, ומגלה שהיא הלכה לאיבוד...

מתוך לחץ שכחתי איזו דוושה שייכת למה... ניסיתי את שתיהן בעדינות כדי להיזכר מה בולם ומה מאיץ, ברגע האחרון בלמתי על הפס הלבן כמה סנטימטרים מאוטובוס שחצה את הצומת.

מאז ועד היום, לפני כל נסיעה אני עושה ניסוי כלים כדי לוודא שהכל נמצא במקום

• אהבתי 1
  • מעניין 2
פורסם
לפני 1 דקה, ofir1988 כתב:

בתור אחד שנוהג על 2 רגליים באוט' [רגל ימין על הגז ו שמאל על הברקס], זה לא קרה לי..

וולטר וויט מתהפך בקברו.

• אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, ofir1988 כתב:

בתור אחד שנוהג על 2 רגליים באוט' [רגל ימין על הגז ו שמאל על הברקס], זה לא קרה לי..

השאלה היא מה קרה לך שהגעת למצב שאתה נוהג ככה :)

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

השאלה היא מה קרה לך שהגעת למצב שאתה נוהג ככה :)

כנראה מתוך הרגל שנבע מנהיגה על Kart אוטומטי 🙄

עריכה אחרונה על ידי Daniel009
פורסם

הוצאתי רישיון על ידני, והנחתי שתפעול הרכב עם 2 רגליים זה טבעי לכל רכב..  מיד לאחר מכן רכשתי רכב אוט' ונהגתי ככה, עד שאחרי כמעט שנה שאני נוהג ככה הבנתי שלא כך צריך. אך כבר התרגלתי [12] שנה נוהג ככה.  

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, ofir1988 כתב:

הוצאתי רישיון על ידני, והנחתי שתפעול הרכב עם 2 רגליים זה טבעי לכל רכב..  מיד לאחר מכן רכשתי רכב אוט' ונהגתי ככה, עד שאחרי כמעט שנה שאני נוהג ככה הבנתי שלא כך צריך. אך כבר התרגלתי [12] שנה נוהג ככה.  

אני מניח שברגע זה הוכחת סוף סוף את האגדה האורבנית המוכרת :)

עריכה אחרונה על ידי Daniel009
פורסם

קרה לי.

בתור נהג צעיר עבדתי כנהג בוס. אחד הבכירים בחברה אמר לי כי המנכ"ל אוהב נהיגה 'רגועה' יותר, ותרגל איתי נהיגה כזו. למעשה, הרגל היתה הרבה מעל הגז במקום מעל הברקס, בניגוד לכללי נהיגה נכונה, ולאחר יום או יומיים כשחניתי עם הרכב (והבוס) לחצתי על הגז במקום הברקס ונכנסתי בעמוד חשמל במהירות נמוכה, אבל מכל הלב. הייתה מאזדה 626 חדשה מהניילונים עם ביטוח מקיף. הנזק היה גדול מאוד, ללא נפגעים תודה לאל.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 9 שעות, zaf כתב:

ראיתי את זה קורה , לאחת שישבה עם רגל שמאל על הכסא! (ראיתי גם נהג חדש שעושה זאת) וכשרצתה להאיט על מנת לעבור במרווח צר בין מכוניות, לחצה על הגז ונכנסה בשתיהן 😬 , כשנגשתי אליה, לא הבינה מה עשתה וטענה שלחצה חזק על הברקס 🥴 מהבהלה גם לא הצליחה לצאת מהרכב. 

קרה לי שניסיתי לעשות רוורס ולחצתי על הגז בטעות כי הרמתי את הראש  והרגל לא הייתה קרובה לדוושה, וגם קרה לי ברמזור שבטעות לחצתי על הגז במקום על הברקס בדר''כ שהרגל לא על הדוושות

הייתי נהג חדש בתקופה הזו אז אולי זה מסביר 

פורסם

קרה לאמא שלי בחנייה של הבית, נכנסה אל תוך הקיר ועשתה נזק סביב 25K שכמובן כוסה על ידי הביטוח. פעם ראשונה שזה קרה לה אחרי עשרות שנות נהיגה, זה משהו שקורה מבלי לשים לב אפילו, חוסר ריכוז רגעי. עברו כמה שנים מאז המקרה וטפו טפו טפו הכל בסדר. 

• אהבתי 1
פורסם

הפתרון שלי: לשים את הרגל על דוושת הבלם, וללחוץ. המיקום של העקב מול דוושת הבלם זה ה"מצב 0" שלי. לא משנה מה קורה, אני יודע איפה דוושת הבלם.

כשאני רוצה ללחוץ על דוושת הגז, אני מטה את כף הרגל ימינה, אבל משאיר את העקב מול דוושת הבלם.

אחרי 3 נסיעות כבר התרגלתי. ככה יש לי זמן תגובה מהיר, ואני יודע מה מצב כף הרגל בכל רגע נתון.

מה דעתכם?

גילוי נאות: אני לא מדריך נהיגה, ולא נהג מקצועי, אני לא אחראי, אין באמור המלצה, וכו'.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קרה לי פעם אחת שהייתי על בקרת שיוט וכשרציתי להעביר את הרגל לברקס, בטעות לחצתי על הגז, כמובן שתוך פחות מרגע שמתי לב לזה ובלמתי. 

• תוכן חדש...