Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר את האתר MINIINTHEBOX?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מכיר את האתר הזה.

לא יודע למה אתה צריך חליפה אבל אם מדובר בחתונה אני יכול להמליץ על חנות בשם "דיפלומט" ברמת-גן\בני-ברק.

חנות קטנה עם אנשים ישרים מציעים חבילת "טוטאל לוק" (מראש ועד נעליים כולל גרביים גופיה ותחתונים) שמותאם לך אישית - במחירים שנדיר למצוא מחוץ למגזר החרדי.

ואם זו באמת חתונה, דעו שהשוק הזה זה מכונת כסף.

קח מחבת נירוסטה, תוסיף לה את המילה "לכלה" והמחיר יעלה במאות אחוזים.

מציע לך לאישתך להצטרף לקבוצות בפייסבוק של מתחתנים וכאלו, ולקרוא טיפים ומחירים לדברים מסויימים.

תחסכו לא מעט כסף לקראת האירוע הזה.

כמובן אם טעיתי וזה כדי להרגיש טרנספורטר ליום אחד, תתעלם מהפיסקה אחרונה.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

כן לחתונה

לא אני מתחתן.

עברתי הכמה חנויות היום באיזור מאה שערים, חליפת חתן מלאה 350 שקל.

פשוט זה לא מה שאני מחפש, הזוי אבל התמונה הראשונה שראיתי בגוגל זה בדיוק מה שאני מחפש ולא מצאתי את זה בחנויות. לא בזארה {אויש איזה דגמים למרות שהמחרים זולים- גקט ב300 מכנסיים ב200 חולה ב120 ועיבה ב70. לא קריטי} לא ברנואר ולא בקסטרו ערס מן, ממש מזעזע.

בחברה החרדים מצאת את הדגמים המסורתיים של החליפות. באמת במחיר שווה לכל כיס.

במרכז העיר של ירושלים מצאתי חליפות באיזור ה1000 שקל בחנויות פרטיות כאלו, עם חייט מומחה במקום שיעשה לך תיקונים. אם הייתי מתחתן היום, ברור שהייתי קונה בחנות כזאת של פעם עם חייט טיילור מייד. הכי שווה שיש.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

הדבר היחיד שמונע ממך לקנות בחנויות של חייטים זה המחיר או בגלל שאין במבחר שלהם כזה לוק?

מהתשובה שלך זה לא כל כך ברור עבורי.

Suit Up How I Met Your Mother GIF by Laff

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני לא מכיר ספציפית את האתר הזה, אבל מה שאני עשיתי זה קניתי באסוס כמה מכנסיים וג'קטים, 2 זוגות נעליים וכל מה שמסביב

אחרי זה הלכתי לתופר\ת והפריטים עברו שיפוץ וזה יצא לי יותר זול (הרבה יותר) מאשר כל אופציה אחרת שחשבתי עליה.

פורסם
לפני 20 שעות, DareDevil כתב:

הדבר היחיד שמונע ממך לקנות בחנויות של חייטים זה המחיר או בגלל שאין במבחר שלהם כזה לוק?

מהתשובה שלך זה לא כל כך ברור עבורי.

Suit Up How I Met Your Mother GIF by Laff

מה לא מובן חביבי?

תראה מה רשמתי בהתחלה, אני לא מתחתן.

צריך לחתונה, ותראה מה רשום בסוף:

במרכז העיר של ירושלים מצאתי חליפות באיזור ה1000 שקל בחנויות פרטיות כאלו, עם חייט מומחה במקום שיעשה לך תיקונים. אם הייתי מתחתן היום, ברור שהייתי קונה בחנות כזאת של פעם עם חייט טיילור מייד. הכי שווה שיש.

אם הייתי מתחתן היום ולא ב2007, היום, כן הייתי משקיע אלף שקל ואף יותר בכדי שחייט אמיתי עם נסיון, יכין  לי חליפה מחוייטת כמו שאני רוצה.

• אהבתי 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...