Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי טויוטה קורולה 2016 (לאחר מתיחת הפנים).

אשמח להתייעץ בשני נושאים:

1. אני צריך להחליף צמיגים אחוריים. איזה צמיג מומלץ? אשמח להמלצה על מקום באיזור פתח תקווה / יהוד. (הייתם מחליפים צמיג ב auto depot?)

2. כשהאוטו ב drive ועומד במקום (רמזור, עצור וכו') הרכב רועד מעט. הייתי במוסך ואמרו לי שהתושבות מנוע במצב מצוין. בנוסף המוסכניק הרים מעט את המנוע עם עגלה והרעידות המשיכו, ככה הוא שלל שהרעידות מגיעות מהמנוע. המוסכניק בדק ואמר שהכל בסדר. הוא העלה השערה שייתכן שהרעידות הן כתוצאה מכך שלרכב יש גיר רציף.

בעלי טויוטה קורולה 2016 -2017 האם גם אצלכם יש רעידות קלות שהרכב עומד במקום? או שהרכב שקט לחלוטין?

תודה רבה,

יוסי

פורסם

מה התקציב לצמיגים?
מעוניין ב top או משהו סביר?
באוטו דיפו אני לא ממליץ לקנות צמיגים.
הדגמים המומלצים ביותר:
Michelin primacy 4
Goodyear efficient grip perfomance.

אם הם יקרים לך מדי, אפשר במחיר יותר נמוך
Falken Ze310.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מצטרף לוולאד בנוגע לדעה השלילית על אוטו דיפו מנסיון של הימים האחרונים.

המחיר שהם מפרסמים איננו אמיתי , אתה לא יכול לברר בטלפון מה אתה מקבל , לא מכבדים קופונים "רק אם תגיע לסניף" ואז המחיר יותר יקר בהרבה.

היה לי נסיון מצויין בימים האחרונים עם האתרים

itire (יבואן goodyear , הזמנתי רביעייה לרכב שלי ) 

autotire (הזמנתי זוג מישלין פרימאסי 4 לרכב של הבן)

בשניהם אתה יכול לברר טלפונית מה בדיוק תקבל מבחינת טריות הצמיגים , מחיר זה מחיר בלי סיפורים וחירטוטים.

המחיר היה תחרותי מאוד בשניהם.

בשני האתרים יום למחרת ההזמנה הצמיגים הגיעו להיכן שביקשתי ורז מ autotire הגדיל לעשות ושלח מייל לשאול איך היה ואיך השירות וזאת בסה"כ על קניית 2 מישלין פרימאסי 4.

ככה עסק אמור לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • אהבתי 1
פורסם

האם הרכב יחסית חדש אצלך?
האם במצב N יש רעידות בעמידה?
האם בזמן הרעידות ב D מד סל"ד מראה שהחץ לא באותו המקום, וכאשר הוא עולה הרעידות נפסקות?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

שלום חברים, 

יש לי טויוטה קורולה 2016. 

לפני כשבועיים התחילו טיקים מעצבנים שקורים מדי פעם  בעיקר בזמן האצה או בלימה. 

הלכתי בשבוע שעבר למוסך אבל לא היו טיקים והמוסכניק אמר שאין לו דרך לאבחן ושאחזור כשיש טיקים. 

היום הייתי במוסך לטיפול שנתי, המוסכניק עשה סיבוב עם האוטו אבל לא היו טיקים (מרפי..) כך שהוא לא איבחן את הבעיה. (בדק שתושבות המנוע תקינות, חיזק כמה ברגים, החליף שמן מנוע, מסנן שמן, פילטר אוויר - טיפול סטנדרטי)

מצורף סרטון של כמה שניות שממחיש את הטיק. קרה בזמן בלימה בערך מ 30 קמ"ש לעצירה. 

צריך לומר שלפעמים אפשר לנסוע באוטו שעה ואין אפילו טיק אחד, ולפעמים יש טיקים כאלה פעם בדקה. 

ממש אשמח לעזרה באבחון התקלה. 

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי yossi_b1
תיקון טקסט
פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

האם הרכב יחסית חדש אצלך?
האם במצב N יש רעידות בעמידה?
האם בזמן הרעידות ב D מד סל"ד מראה שהחץ לא באותו המקום, וכאשר הוא עולה הרעידות נפסקות?

הרכב אצלי מאוגוסט, בערך חצי שנה. 

הרעידות קורות רק ב D ולא בניוטרל, הסל"ד נשאר קבוע..

פורסם
בתאריך 22.2.2021 בשעה 22:30, yossi_b1 כתב:

שלום חברים, 

יש לי טויוטה קורולה 2016. 

לפני כשבועיים התחילו טיקים מעצבנים שקורים מדי פעם  בעיקר בזמן האצה או בלימה. 

הלכתי בשבוע שעבר למוסך אבל לא היו טיקים והמוסכניק אמר שאין לו דרך לאבחן ושאחזור כשיש טיקים. 

היום הייתי במוסך לטיפול שנתי, המוסכניק עשה סיבוב עם האוטו אבל לא היו טיקים (מרפי..) כך שהוא לא איבחן את הבעיה. (בדק שתושבות המנוע תקינות, חיזק כמה ברגים, החליף שמן מנוע, מסנן שמן, פילטר אוויר - טיפול סטנדרטי)

מצורף סרטון של כמה שניות שממחיש את הטיק. קרה בזמן בלימה בערך מ 30 קמ"ש לעצירה. 

צריך לומר שלפעמים אפשר לנסוע באוטו שעה ואין אפילו טיק אחד, ולפעמים יש טיקים כאלה פעם בדקה. 

ממש אשמח לעזרה באבחון התקלה. 

תודה רבה!

יש למישהו רעיון מאיפה הרעש הזה מגיע?

הייתי כבר שלוש פעמים במוסך ובכל פעם הרעש הזה לא קורה והמוסכניק אמר שאין לו דרך לאבחן :(

כל עזרה תתקבל בברכה

• תוכן חדש...