Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3008 ירידת ערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, idanva7 כתב:

rep2mail.pdf

היסטוריית טיפולים

נראה סביר?

אחי שמע באמת נראה שיש לך המון מידע על הרכב ואתה מאוד מעוניין בו, תראה אני לא שמאי ולא הייתי בתאונה כנראה שבקטע הבטיחותי רוב הסיכויים שלא יקרה כלום אם תקנה את הרכב והוא עבר תאונה והיה נגמר, קונה עתידי לא בהכרח יהיה בעל הגישה הזו, קח את הרכב לבדיקה במכון שאתה בוחר, תגיד להם שהרכב עבר תאונה ואין דוח שמאי אז שיבדקו  טוב טוב את השילדה. מקרה הכי גרוע נפלת ב 800-1000 לא סוף העולם, הבעיה הגדולה יותר לדעתי זה אם תרצה בעתיד למכור את הרכב אז בלי דוח שמאי יהיה הרבה הרבה יותר קשה.

פורסם

הטיפולים היו בזמן.
עוד בהתחלה היו לרכב הזה סיפורים עם מערכת סולר ( הוחלף מיכל, היו מים בסולר וכו.).
באוגוסט 2020 כנראה היתה נזילה ממחזיר שמן וגם החליפו צינורית סולר ומכסה ראש מנוע.
כל זה לא משהו חריג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיבלתי את זה מהמוכר, הבטיח להעביר דוח שמאי יום ראשון.

לא יודע אם אני מעוניין בו מאוד, אבל נראה לי חשוב לעשות בדיקות כאלו, הרבה פעמים יש פה טיפים שעוזרים ממש.

פורסם

כאשר דוח שמאי יהיה בידך, יהיה יותר פשוט להחליט :
אם לא מתחו את הרכב ולא היו תיקונים בריצפת תא המטען - התאונה הזאת לא משמעותית.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

על פניו, השילוב של החשבונית וירידת הערך מראים על תאונה לא משמעותית כלל. דו"ח שמאי לא מספר את כל הסיפור, למעשה מה שרואים בחשבונית זה מה שהשמאי אישר. אם הייתה החלפה של גלגלים או משהו כזה הייתי דואג.

פורסם

בדוח שמאי יש פירוט, על מה וכמה נקבעה ירידת ערך.
אם זה 0.75% על פגוש ועוד 0.75% על דלת - תקנה את הרכב.

פורסם

דווקא החשבונית הרבה פחות נוראית ממה שחשבתי. עבודות פחחות ₪3000 , דלת וכו . לא נראה שנפגע השלד אבל צריך לראות גם דוח שמאי.
לאור האמור לעיל עדיין שווה קנייה.

פורסם
לפני 40 דקות, ch2856 כתב:

על פניו, השילוב של החשבונית וירידת הערך מראים על תאונה לא משמעותית כלל. דו"ח שמאי לא מספר את כל הסיפור, למעשה מה שרואים בחשבונית זה מה שהשמאי אישר. אם הייתה החלפה של גלגלים או משהו כזה הייתי דואג.

דו"ח שמאי כולל צילומים של הנזק הוא מפרט ממה מורכבת עבודת הפחחות, מה ירידת הערך ועל בסיס מה היא נקבעה. זה הרבה יותר ממה שהחשבונית מספרת.

לפני 29 דקות, save כתב:

לא נראה שנפגע השלד

על בסיס מה אתה קובע את זה? עד שלא רואים את פירוט העבודות - לא ניתן לדעת. גם קשה מאד להעריך את ירידת הערך המסחרית האמיתית.

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 19 שעות, online כתב:

ניסו למכור לי רכב עם ירידת ערך של 1.5% , ביקשתי לראות דוח שמאי ובדוח שמאי היה כתוב אובדן להלכה

למטה היה אכן כתוב שאם הרכב יתוקן בלה בלה בלה אז תהיה הורדה רק של 1.5%, תתעקש על דוח שמאי, כפי שנראה אצלך לא מדובר באובדן להלכה בגלל העבר הביטוחי(בדף שאני הורדתי גם היה כתוב שהרכב היה אובדן להלכה ולאחר יום גם קיבלתי דוח שמאי, לא שזה שינה..)

צחקתי בקול גדול... נראה לי שראינו את אותו רכב.

כתבתי על חוויותי כאן בפורום.

הכל בחסות המדינה שמאפשרת תיקון רכב עם המון מכלולים שניזקו, ואז יש שמאי שנותן 1.5% ירידת ערך.

• מצחיק 2
פורסם (נערך)

האמת התאונה כבר פחות מטרידה אותי, יותר מטריד אותי שהרכב היה לא מעט במוסך ונשמע שפתחו מנוע (מכסה ראש מנוע ומחזיר שמן) באוגוסט האחרון בתמונה המצורפת

אבל אני לא כזה מבין כדי לדעת אם זה באמת רע כמו שזה נשמע.

Screenshot_20210219-163910_Drive.jpg

עריכה אחרונה על ידי idanva7
פורסם

0248S0 זה מכסה שסתומים (הפתח ממנו ממלאים שמן למנוע).

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא,
מה שהיה רציני, היה מזמן ותוקן ( מים בסולר, החליפו מיכל דלק ).

• תוכן חדש...