Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלג על עירי: נהיגת שלג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, BRAVO30 כתב:

מעניין אותי אם בסרטון הזה של הטסלה שמתדרדרת בחוסר שליטה, הנהג היה יכול לעשות משהו כדי למנוע את ההתנגשות הקלה אמנם ברכב שמקדימה. כנ"ל לגבי הסרטון השני של הרכב המתדרדר בחנייה וגם של הטנדר.

בסרטון של הטסלה רואים שמורכבים על הרכב צמיגי Summer Performance שאפילו לאכסן אותם בטמפרטורות כאלו לא מומלץ. מה שהנהג היה יכול לעשות זה להחליף לצמיגי חורף. ברגע שהגלגלים מאבדים אחיזה וננעלים זה כמעט בלתי אפשרי להשתלט על הרכב. קרה לי שעליתי על קרח כשנסיתי לעצור בתמרור עצור בכניסה לצומת והרכב נעצר באמצע הצומת. למזלי זה היה צומת שומם בלי תנועה.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

חבר שיש בכמה שנים בטורונטו, והיתה לו חוויה דומה לשלך, סיפר שהקנדים יודעים לזהות מרחוק טירוני קרח ולשמור מרחק מהם.

בחיפה נתקלתי פעם אחת בבעיית אחיזה שנבעה דווקא מברד, דומני ששם המנגנון קצת שונה. ועוד פעם אחת בגלל שילוב של גשם ראשון עם צמיגים שחוקים (רכב שקניתי כמה ימים קודם ועדיין לא הספקתי לטפל בו כראוי).

אישית לא הייתי מעז לנהוג בתנאי מזג אויר של שלג וקרח בלי לקבל הדרכה מסודרת מנהג מנוסה שמכיר את התנאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

חבר שיש בכמה שנים בטורונטו, והיתה לו חוויה דומה לשלך, סיפר שהקנדים יודעים לזהות מרחוק טירוני קרח ולשמור מרחק מהם.

קצת קשה לשמור מרחק כשהרכב שלך חונה לתומו ברחוב ואמן החלקה על הקרח נכנס בו. חוץ מזה, שכבר מפנים את השלג המפלסת עלולה לגרום נזק למכוניות שחונות ברחוב.

• תוכן חדש...