Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני צריך רכב לשלושה ילדים במושבי בטיחות, בהם אחד בבוסטר. כלומר, חייב להשתמש בחגורה של הרכב. בבעלותי 308 סטיישן שלא מצאתי נוסחה שבה זה עובד, גם לא כשאחד מהם יושב מלפנים. אז יש מבוגר דחוס מאחור שלא יכול להיחגר.

הבנתי (בעיקר מהפורום פה) שהC4 פיקאסו/ספייסטורר היא הרכב המתאים למשימה. 

הלכתי ללובינסקי לראות כזו ואף שילמתי מקדמה עבור אחת מ2017 עם ק"מ נמוך (פחות מ40K, יד1 פרטית). עשיתי זאת כי זה הרגיש כמו "מציאה" מצד אחד ומתוך הבנה שאני אספוג את ה500 שקל אם צריך ולא אקנה בכל מחיר. 

אשמח לשמוע את דעת הפורום על הרכב, ממה קראתי יש עמדות לכאן ולכאן אבל הדברים נכתבו לאורך זמן וכבר קצת קשה לעקוב.

תודה.

פורסם

מבחינת ההתאמה לצרכים שלכם, זה רכב נהדר. אבל לא רשמת איזה מנוע ( אני מניח בנזין 1.6 טורבו 165 כ"ס ), גם לא איזו גרסה ( 5 או 7 מקומות ) ורמת אבזור.
מבחינת האמינות זה לא טויוטה ורסו אבל גם לא משהו שצריך לפחד ממנו.
לדעתי זאת תהיה רכישה טובה.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אין כוונה להרחיב את המשפחה והבגאז' מספיק לצרכים שלכם ( להזכיר, זה דגם קצר ), קלעתם בול למה שצריך.

• רעיון טוב! 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 4 שעות, Guru_shastri כתב:

הלכתי ללובינסקי לראות כזו ואף שילמתי מקדמה עבור אחת מ2017 עם ק"מ נמוך (פחות מ40K, יד1 פרטית). עשיתי זאת כי זה הרגיש כמו "מציאה" מצד אחד ומתוך הבנה שאני אספוג את ה500 שקל אם צריך ולא אקנה בכל מחיר. 

בלובינסקי ניתן לקבל אחריות - אבל לא תמיד - של שנתיים/20,000 ק"מ (הקודם מביניהם) על הרכבים. ממליץ לבדוק אם זה חל גם על הידיים הפרטיות. מנוע THP 165 שאמור להיות ברכב "שלך" כבר לא מייצר את אותן הבעיות של ה-156 שהיה עד 2016, ובמילים אחרות מדובר על אחלה מנוע עם חובה קדושה לטפל בו בדיוק בזמן ועם שמן מנוע איכותי (סינטתי מלא כמובן, שעומד בתקן היצרן. ולא - אני לא מתכוון לשמן פז...). אם תקפיד להחליף אף לפני הזמן (נניח בכל 10,000 ק"מ במקום 15), סביר להניח שתהיה לך חוויית נסיעה אמינה ברמה גבוהה ומותאמת לצרכים. 

נכתב פה נכון - דרוש את היסטוריית הטיפולים עד כה, וודא שהיד הקודמת לא התרשלה בלו"ז הטיפולים. חובה לראות לפחות 3 החלפות שמן מאז 2017.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

ההיסטוריה דרושה לפני ההתקדמות בקנייה כי יש כל מיני חלקים (לא בתוך המנוע או הגיר) שנדרשו לריקול. כדי לקבל אותם ללא בעיה צריך היסטוריה רציפה וגם בשביל שאתה לא תרוץ סתם.
סתם לדוגמא מצבר : אחרי 3 שנים להחליף אותו יעלה כאלפייה ולכן לחפש מתי הוחלף.

• ספונסר פורום
פורסם

היסטוריה לגבי ריקול היא חשובה בעיקר לוודא שניתן להעביר את הרכב טסט (למשל סיפור כרית האוויר שכולל גם רכבי PSA), אבל הריקולים הם תמיד חינם כך שזה לא משפיע על הצד הכספי. מצבר? מעטים אלו שיחליפו מצבר דוקא במוסך, כך שבודקים את תאריך ההתקנה על גבי המצבר עצמו, ולא בניירת הטיפול.

ההיסטוריה דרושה בעיקר לוודא שהטיפולים נעשו במועדם, ולגלות אם לא מדובר ברכב "לימון" שחוזר כל הזמן למוסך עם תקלות חוזרות ונשנות.

כמובן שגם תיקוני תאונות מופיעים לעיתים אצל לובינסקי - אבל זה כבר סיפור אחר, במסגרתו חובה לבדוק את היסטוריית הביטוח של כל אוטו שרוצים לקנות במרכז הסליקה של חברות הביטוח.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

בשונה מיבואנים אחרים,המצבר באחריות של 3 שנים אצל לובינסקי. לכן אם הוחלף אז הוחלף ביבואן ובחינם. השאלה מתי.
יש בהחלט מצב לבקש מהמגרש שיחליף מצבר ישן כחלק מהעסקה ללא עלות נוספת.
ההיסטוריה חשובה לוודא שלא פסחו על טיפול . לא כולם מטפלים אצל היבואן.

פורסם

על סמך מה יחליפו מצבר, אם הוא עדיין תקין? אצלי ברכב המצבר החזיק מעמד מעל 4 שנים.

פורסם

לגבי הרקע הביטוחי - איך מוציאים את זה אם אני לא בעל הרכב?

היסטוריית טיפולים - במוסך רשת, שני טיפולים ראשונים קטנים ובשלישי החליפו רצועת מנוע, מנורות וברקסים. אין תיעוד למשהו מעבר לכך. טיפולים בוצעו כל שנה.

פורסם
לפני 5 שעות, vladclar כתב:

אם אין כוונה להרחיב את המשפחה והבגאז' מספיק לצרכים שלכם ( להזכיר, זה דגם קצר ), קלעתם בול למה שצריך.

הבגאז' של הספייסטורר הקצר, ענק וגם בעל מבנה מאוד נוח וריצפה נמוכה, אין מה לדאוג מבחינה זו.

• אהבתי 1
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני 21 דקות, Guru_shastri כתב:

לגבי הרקע הביטוחי - איך מוציאים את זה אם אני לא בעל הרכב?

בדף הבית שלהם - https://infocar.co.il/  -  ישנה אפשרות להוציא דו"ח של רכב שאתה רוצה לקנות.

נדרשים 3 פרטים מהרישיון:

- מס' הרישוי

- מס' ת"ז של הבעלים הראשי

- תאריך הבעלות 

ב-10 ש"ח אתה מקבל דו"ח PDF לנייד, תוך דקה.

פורסם

לא מצליח להפיק דוח. אין התאמה בין התאריך למספר זהות (יש לי כמובן צילום של רישיון הרכב).

האם זו נורה אדומה או שהרכב פשוט על שם לובינסקי ולכן זה לא עובד?

פורסם

אני מניח שהרכב נכון לעכשיו רשום על תו סוחר של לובינסקי, לכן הפרטים של בעל הרכב המקורי לא נקלטים.
תצטרך לקחת את המכונית לבדיקה .
אני מניח שבכל מקרה התכוונת לעשות זאת.

• תוכן חדש...