Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את עצת ההמונים מעוניין לקנות קיה פיקנטוgt 2021 החדשה ממה שהבנתי שהדגם החדש בה עם גיר רובוטי האם שווה את המחיר ?או שעדיף רגב אחר?רכב ראשון אז פחות מבין האם משתלם בכל זאת ללכת על זה

פורסם

מה התקציב?

מה הדרישות שלך מהרכב?

כמה אנשים יסעו ברכב?

מה אופי הנסיעות?

כרגע הפיקנטו עדיין משווקת עם גיר אוטומטי פלנטרי של 4 הילוכים ולא עם הגיר הרובוטי שיש ב-i10.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 1 דקה, dorsht כתב:

מה התקציב?

מה הדרישות שלך מהרכב?

כמה אנשים יסעו ברכב?

מה אופי הנסיעות?

כרגע הפיקנטו עדיין משווקת עם גיר אוטומטי פלנטרי של 4 הילוכים ולא עם הגיר הרובוטי שיש ב-i10.

אין שאלה של תקציב מבחינת אנשים 4 ובדרך כלל הנסיעות בתוך העיר אך פעמיים השבוע יוצא מחוץ לעיר מחפש את הדגם החדש מתי הוא יוצא 

פורסם

אם רוב הזמן יסעו 4 אנשים הייתי מחפש סופר מיני, הפיקנטו די צפופה מאחור, וגם המנוע לא יהיה זריז עם רכב כמעט מלא.

אם תגדיר תקציב אפשר יהיה להמליץ על סופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 55 דקות, Vork כתב:

אין שאלה של תקציב מבחינת אנשים 4 ובדרך כלל הנסיעות בתוך העיר אך פעמיים השבוע יוצא מחוץ לעיר מחפש את הדגם החדש מתי הוא יוצא 

זה דגם מחודש, כמו הנוכחי, רק עם תוספת של תיקון סטייה מנתיב במקום מובילאיי, שיפורים מינוריים בפנים גיר רובוטי חד מצמדי שחוסך בדלק אבל גם פוגע בביצועים. אתה יכול לנסות אותו כבר עכשיו בעצמך ביונדאי I10

ולראות אם זה משהו שאתה מוכן לחיות איתו.

פורסם
לפני 15 דקות, yulianx כתב:

אם רוב הזמן יסעו 4 אנשים הייתי מחפש סופר מיני, הפיקנטו די צפופה מאחור, וגם המנוע לא יהיה זריז עם רכב כמעט מלא.

אני אלך עם הקיה השאלה האם לקנות הדגם הנוכחי עכשיו או לחכות לדגם החדש שיצא שאני לא יודע מתי יוצא?

פורסם

הייתי בוחר בנוכחי.

הגיר הרובוטי מעצבן- השהיות מורגשות שפוגעות בהאצה של הרכב.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם התקציב גמיש הייתי כבר מכוון לרכב סופר מיני בהתחשב בזה שאתה הולך להסיע 4 אנשים ברכב.

בכל מקרה לא הייתי מחכה לדגם החדש בעיקר בגלל הגיר הרובוטי (יותר נכון בגלל שהוא רובוטי חד מצמדי).

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אפילו אם אתה רוצה להימנע מרכישת רכב משומש קלות, לדעתי שווה לחפש גם סופרמיני ב 0 ק"מ (אולי אפילו חדש עם מבצעים כאלה ואחרים). אתה מקבל הרבה יותר "אוטו" שיסחוב טוב יותר ויהיה מרווח יותר.

פורסם

הבעיה שאותן סופר מיני ביד שניה 0 ק"מ לרוב מרמת גימור נמוכה.

במקרה של חלק מהדגמים לא רק מחסירים אבזור אלא גם מערכות בטיחות.

פורסם
לפני 20 שעות, yulianx כתב:

המנוע לא זריז גם עם רכב ריק.

לכל נסיעה מחוץ לעיר מומלץ להצטייד באטמי אוזניים, כי הרעש שהמנוע הזה מפיק ב100 קמ"ש כשהוא על 3,000 סל"ד וצפונה פשוט מחריש אוזניים.

אם אתה נעול על קטגוריית המיני, הייתי בודק את הספארק, מנוע יותר עוצמתי ובידוד רעשים טוב יותר.

בכל מקרה, שווה לחפש ביד2, יש המון מיני/סופר מיני שהיו בעיקר בחנייה.

פורסם

קבלתי הצעת מחיר על קיה פקנטו gt 2021 בעלות 84 אלף האם זה מחיר סופי ושניתן להיתווכח ולהוריד

פורסם

@BeBest

הפיקנטו לא רכב חזק, אך המנוע סך הכול עושה עבודה לא רעה.

לגבי נסיעה ב-100 קמ״ש, לדעתי אתה מגזים, הרעש לא מחריש אוזנים.

פורסם
לפני 23 דקות, yulianx כתב:

@BeBest

הפיקנטו לא רכב חזק, אך המנוע סך הכול עושה עבודה לא רעה.

לגבי נסיעה ב-100 קמ״ש, לדעתי אתה מגזים, הרעש לא מחריש אוזנים.

אני נוהג על אחת כזו בהשכרה כבר חודש, כמעט 60 אלף ק"מ על השעון, מודל 2019.

ב100 קמ"ש המנוע מעל 3,000 סל"ד, ב120 קמ"ש זה כבר לכיוון 4,000+

ביחס לכל רכב אחר שנהגתי בו הרעש לא בגדר הסביר, לפחות לא בשבילי.

ממליץ לפות"ש לבצע נסיעת מבחן ברכב, גם בעירוני וגם בבין עירוני.

מה שכן, למרות שאני די אגרסיבי איתה בדוושה (אחרת היא לא זזה), היא גומעת ליטר לכל 15 ק"מ בממוצע.

• תוכן חדש...