Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I20 או יאריס חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות לגבי סכירת רכב.

יונדאי i20 2021

טיוטה יאריס 2021 

על מה הייתם הולכים?

אשמח לשמוח יתרונות וחסרונות לגבי הרכבים הנל 

פורסם (נערך)

יאריס יותר חסכונית, בעיקר בגרסה ההיברידית, מאובזרת יותר בטיחותית, לפחות כרגע פחות נפוצה בליסינג בדור הנוכחי. 

הI20 מעט מרווחת יותר וגדולה יותר, ומציעה ביצועים טובים יותר ביחס ליאריס. 

הI20 הוחלפה בחול ודור חדש יגיע מתישהו בשנה הבאה. היאריס מהדור הנוכחי החלה להמכר לפני חודש או חודשיים.

מה התקציב?

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

גם אני באותה התלבטות.. i20 עולה פחות מהיאריס וגם גדולה ומרווחת יותר, אך פחות חסכונית, והדור הנוכחי שלה כבר מיושן יחסית.

לדעתי עדיף לחכות לדור החדש של הi20 שיהיה משופר (ומן הסתם יקר יותר), ואז להחליט..

פורסם

הייתי בוחר ביאריס.

אמנם לשתיהם נוחות נסיעה מכוילת לצד היותר קשיח, אך המושבים ביאריס היו לי נוחים יותר, גם הסלון לדעתי מעט מודרני יותר.

מאחור המושבים של היאריס נוחים יותר אך היונדאי מרווחת יותר.

הגירסה ההיברדית מעט מעל התקציב שלך, אך תהיה בעלת אבזור דל לעומת היונדאי אך חסכונית יותר, ולהפתעתי הביצועים וההתנהגות טובים.

או שאתה יכול לקנות דגם עם מנוע בנזין אך מאובזר יותר.

לגבי הגיר, אם אתה רוב הנסיעות באזור עירוני הגיר של היאריס נעים יותר ואין שחיקה של המצמדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזו יאריס ראית ב-110 אלף ש"ח ועוד היברידית?

רמת גימור הביניים עולה כ-115 אלף ש"ח ורמת הגימור הגבוהה עולה 120 אלף ש"ח.

ה-i20 יותר מיושנת כמו שנאמר כאן ותהיה גם פחות חסכונית. מצד שני אם אתה לא נוסע הרבה זה לא ישנה יותר מדי.

נהגתי על היאריס ההיברידית החדשה, היא הרבה יותר טובה מאשר הדגם בדור הקודם, אך לדעתי נופלת מסופר מיני אחרות בנושא האחיזה בסיבובים והיציבות במהירויות בינעירוניות.

גם בנושא האבזור ואבזור הבטיחות היא נופלת מסופר מיני מסוימות.

אני מאוד מתקשה להצדיק את המחיר שלה, מעבר לעובדה שהיא סחירה וחסכונית (ואמורה להיות אמינה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רשמתי שגירסת ההיבריד מעט מעל התקציב, מתחיל מ113 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כתבתי לפות"ש. לא לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יאריס יותר חסכונית, בעיקר בגרסה ההיברידית, מאובזרת יותר בטיחותית, לפחות כרגע פחות נפוצה בליסינג בדור הנוכחי. 
הI20 מעט מרווחת יותר וגדולה יותר, ומציעה ביצועים טובים יותר ביחס ליאריס. 
הI20 הוחלפה בחול ודור חדש יגיע מתישהו בשנה הבאה. היאריס מהדור הנוכחי החלה להמכר לפני חודש או חודשיים.
מה התקציב?

אם משווים את הגרסה ההיברידית של היאריס ליונדאי, אז לטויוטה ביצועים טובים בהרבה.
לדעתי, כמכלול היפנית רכב טוב יותר.
פורסם

אני לא הרגשתי שהיאריס חזקה בהרבה אם בכלל.

פורסם

גרסת הייברייד הציעו לי עליה 117 ולא 113 . על הבנזין אם אני לא טועה עמד על 104 

יונדאי i20 - ההצעה עמדה על 97 אלף  אלף אם אני לא טועה 

ובדיוק מה שיוליאן ציין זה היה החשש שלי הגיר של היונדאי . 

פורסם

איזה רמת אבזור היאריס? 

אתה פתוח לעוד הצעות?

פורסם (נערך)

פתוח להכל כמובן אבל די ננעלתי על  שתי הרכבים  שרשמתי

מה שכן אני חייב לסגור עד הסופש הקרוב 

עריכה אחרונה על ידי shimi123a
פורסם

הייתי בודק במקום היונדאי, קיה ריו. היא מגיעה עם אחריות ל7 שנים על הגיר- לא כולל מצמדים.

אופל קורסה עם גיר פלנטרי, תהיה חזקה יותר, מהנה לנהיגה, פחות מרווחת מאחור.

פורסם

לאשתי יש את היונדאי בגרסת הקצה שלה, אישית לא אהבתי את האוטו, היא חסכונית בהרבה מהקודמת אבל לא כמו שהייתי מצפה מרכב עם משולש צילינדרים עם מנוע 1000, יש לה השהייה מעצבנת בתחילת נסיעה, הגיר הרובוטי לא מעביר חלק ובועט תחת עומס, הרכב מכוייל לנוקשות (אני לא יודע איך ביחס ליאריס) ובכבישים משובשים מאוד היא ממש לא נעימה. בהתנעות קרות בבוקר היא נשמעת זוועה אבל לא נרשמו רעידות משמעותיות של המנוע משולש הצילינדרים.

אשתי שלא מבינה הרבה ברכבים ועובדת בירושלים כן התלוננה על הקודי שלה להתחיל נסיעה בעליות תלולות כשהרכב מתדרדר באופו משמעותי, היא סיגלה את עצמה כיצד להתנהג איתה במצבים כאלה ובנוסף בכניסה לירושלים היא מכבה את המערכת עצור וסע שממהרת לכבות את המנוע בכל עצירה ובעזיבה של הברקס עד שהאוטו באמת מתניע ומשלב הילוך (גיר רובוטי ) האוטו קופץ קדימה באגרסיביות.

בפנים היא מרווחת באופן מפתיע ביחס לגודל החיצוני שלה, הבגאז עמוק אבל נכנסת בו עגלת תינוק ממוצעת גם בלי להסיר את המגש.

המולטומדיה מצויינת עם חיבור מוצלח לאפל ותומכת בעברית במלואה, איכות השמע טובה מאוד.

• תוכן חדש...