Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

yogev20

בתודה להסבר , אני מחפש רכב יד שניה 2017/8 -גם אני עושה שיעורי בית לפני הגעתי לראות האוטו. הבעייה שהמוכר (רכב פרטי ) לרוב   מסרב למסור פרטים בסיסיים על הרכב  אפילו  מס' רישוי לא מוכן למסור ..

אני רוצה  לבדוק באפלקצ' משרד התחבורה על איזה דגם בדיוק  מדובר   ...איך היה אצלך ? 

פורסם

לא ביקשתי את הפרטים של הרכב מראש רק ווידאתי שמצבו שמור וללא תאונות (לוחץ בשיחה) לפעמים מבקש תמונות.

רק לאחר שאני מבין שזה רכב שכדי לי להתאמץ להגיע לראות אותו, אז מבקש היסטורית טיפולים מלאה דרך המוכר (נוסעים למוסך מורשה)

רואה שהרכב טופל, ללא תיקוני פחחות משמעותיים ( זה מתועד בהיסטוריה) לפעמים מוציא דוח סליקה ( עניין של תחושה) לפעמים לא.

רק לאחר מכן לוקח את הרכב לבדיקה. (לאחר שדורש התחייבות על שלדה, לא מוותר על זה, לפעמים התחייבות על גיר/מנוע)

כמובן מסכם מחיר שאני מוכן לתת מראש לפני בדיקה. (לאחר הבדיקה אפשר ללחוץ עוד קצת)

לגבי התחיבות על שלדה, יש שרשור שלם על זה שחלק טוענים שהם לעולם לא מוכנים להתחייב מראש על שלדה נקיה.

אצלי זאת  דרישה בסיסית/חובה/מפילה עסקה לפני שאני בכלל מגיע לראות את הרכב. (כמובן כל אחד יכול לנהוג  לפי הבנתו, זאת דעתי בלבד, ומעולם לא נתקלתי בהתנגדות מצד המוכר אם אין לו מה להסתיר)

אגב, למי שלא מבין את התהליכים וכמה נוכלים יש בשוק, עדיף לקנות רכבים מטרייד אין יבואן.

בטיויוטה סלקט למשל יש רכבים ממש חדשים, מבקשים מחיר מעל השוק. בטרייד  לובינסקי לעומת זאת, רוב הרכבים היו שחוקים/בלויים  בפנים

לפי מה שראיתי. (לא קונה רכבים כאלה בשום מצב)

פורסם

תודה לכולם.

מחר אני קופץ למגרש ביחד עם הצעת מחיר (גבוהה) לתיקון הליקויים, בתקווה שאקבל החזר או השתתפות.

החכמתי וכן כנראה שזה שכר הלימוד שלי על קניה אימפולסיבית, אלמד לחיות עם זה והעיקר שהרכב ישרת אותי נאמנה.

לגבי מחיר המחירון שצורף מעלה, מלוי יצחק ע"ס 32,000 ש"ח, אני ממש מופתע מכיוון שבשאר הרכבים שבדקתי,

המחירון ביד 2 תמיד אבל תמיד, היה יותר נמוך ופה (מאזדה 2, 2015, צורה ישנה) המחירון ביד 2 עומד ע"ס 39,000 ש"ח.

בריאות ואושר לכולנו.

פורסם

אז אני מבין שהעיסקה לא בוטלה. 

קשה לי להאמין שיחזירו לך כסף לאחר הרכישה. 

שמח שאתה לוקח את המקרה בקלות וקור רוח. 

תתחדש ותהנה מהרכב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...