Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי מטאלי,אני מכוון לעשות פלסטלינה לבד,פוליש עדין וואקס!

אודה למי שיודע ועשה לטיפים מועילים.

איה פוליש עדין מומלץ? נוזלי או משחתי?

ומה לשים אחרי?וואקס או אוטם צבע?

האם טרטל וואקס פוליש עדין מומלץ?

אודה אם תתנו לי כיוונים.

עושה בעצמי.

פורסם

עמית100

כמה אתה מוכן להשקיע עבור חומרי טיפוח? לפי זה אפשר לכוון אותך לתקציב שלך. פוליש ידני או פולישר? (כל זה משפיע על הבחירה)

אין טעם לרשום רשימת תכשירים אם אין תקציב מוגדר פחות או יותר. 

פורסם

פוליש אני לא צריך למזלי נבדק עיי איש מקצוע!

מה שכן אני צריך זה פלסטלינה על כל הרכב וואקס איכותי.

חלק אומרים למרוח באוטם צבע וחלק רק בוואקס!

האם כל וואקס לצבע מטאלי יעשה את העבודה?

פורסם

אז חובה פלסטלינה. עדיף ככפה אך היא עולה יותר, אולם מחזיקה יותר זמן, ויותר נוחה לשימוש.

אם זה יקר (מחו"ל זה יותר זול, ב 100 ש"ח שהן ממש מעולות ונוחות לעבודה, יש לי 2 יחידות) אז תקנה פלסטלינה רגילה

רק קח בחשבון לעשות אותה כל הזמן כדי לקבל משטח נקי, לעבור עם הרבה חומר החלקה/סיכוך כמו מה שיש כאן אפשר של אותה חברה.

אפשל גם עם דלי מהול מסבון כלים כפי שאני נוהג לעשות לאחרונה עם כפפה (נוח יותר)  אפשרי גם עם פלסטלינה.

לא יודע מה אמרו לך, אך מומלץ לקרוא בדביק מה ההבדלים בין ווקס קרנובה לאוטם צבע. בגדול ווקס זה ליופי חד פעמי (העמידות כמה שבועות)

שנותן ברק גבוה בגלל הקרנובה, אוטם צבע הוא סנטטי לכן העמידות וההגנה שלו עדיפה. לאחר שיש אוטם צבע כמו מנזרנה יש לך שקט והגנה מעל לחצי שנה

בתחזוקה ראויה. לאחר מכן מיישמים מעליו QD כמו שקניתי לאחרונה אז מקבלים את הגולס החסר באוטם צבע. (גם עוזר בניגוב כי מיישמים אותו מעל רכב רטוב)

פורסם

עם סבון כלים מהול?

יש לי סבון רכב של מגווירס,אמרי לי שזה מצויין לפלסטלינה,ואמרו לי שיש וואקסים 

שגם אוטמים כמו אוטם צבע!

היכן אפשר למצוא אוטם צבע?

ברשתות אין.

פורסם

אפשר סבון כלים מהול או סבון לרכב בכמות מספקת להחלקת הפלסטלינה. (גם צריך לדעת איך עושים כדי למנוע שריטות -לא להפעיל הרכב כוח, ולא במעגלים)

צירפתי לך קישורים לחנות. יש גם את אוטוסטור.

פורסם

תודה רבה יוגב

יש עוד חברות של אוטמי צבע מומלצים?

אני מעפולה המבחר כאן דל נורא בכל הקשור לטיפוח רכב,חוץ מטרטל וואקס לא ממליצים על כלום.

פורסם

איזה מהטרטל טוב יותר?

יש שניים בסרטון?

שאלה שנייה ואחרונה כתבת שאת הסיכוך לפלסטלינה עשית עם סבון כלים!

איזה סבון?וכמה סבון למהול בחצי ליטר מים?

תודה רבה לך על כל העזרה 

פורסם

קח בחשבון שפלסטלינה שורטת את הצבע, תצטרך במינימום פוליש עדין להוריד את השריטות.

אחרי השטיפה תשתמש בסבון שנשאר לך בדלי בשביל חומר סיכוך לפלסטלינה, אל תשתמש בסבון כלים.

אתה יכול ליישם וקס אחרי כל שטיפה, מרססים ומנגבים, לא יקח ממך את כל היום.

במיוחד sealNshine קל מאוד ליישום ומחזיק הרבה זמן על הרכב.

https://www.youtube.com/watch?v=L1wNAUJ-VmQ

https://www.youtube.com/watch?v=9B9Cn-GeJqw&t=676s

פורסם

למה לא סבון כלים? מה הסיבה? אני עושה את זה עשרות פעמים. ( תמונה של רכב 20 שנה, תראה לי רכב במצב שלו - לא תמצא חבל לחפש)

אין שום בעיה לעבוד עם סבון כלים חד פעמי עבור פלסטלינה. (לא צריך סתם להפחיד, זה קיים ומקובל)

צבע בגג אורגינל לאחר 6 פעמים לפחות פלסטלינה עם סבון כלים.

IMG_20201218_111103.thumb.jpg.b5b0033b7d39cf29e0e71f5b8dad06e2.jpg

IMG_20201218_111056.thumb.jpg.29ef4a9c8cffc89d7da53685349e58fb.jpg

• תוכן חדש...