Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר הוסבר לך, בדביק יש הרבה אינפורמציה (אי אפשר לקבל את כל המידע (הבסיסי) בלי שקוראים/רואים ומבינים את התהליך)

רק דוגמה אחת מתוך עשרות ,מה יכולה לעשות פלסטלינה בידיים לא מאומנות. 

כלל בסיסי  שרוצים ללמוד משהו, זה לראות/לקרוא, ולפנים את הדברים היטב לפני כל פעולה (בכל תחום בחיים) כדי לא לגרום לנזק.

(לפעמים בלתי הפיך) לדוגמה לעבוד בצורה ישרה (קווים מקבילים) לא מעגלים, לא להפעיל הרבה כוח אלא כמו ריחוף מעל הצבע

הרבה חומר החלקה (או סבון בדלי) כל אלה יעשו את ההבדל הגדול בתוצאה הסופית בין משטח חלק ללא הולוגרמות לבין נזק.

בכל מצב פוליש פיניש מומלץ לאחר פלסטלינה.

כל המידע כמו שכבר אמרתי, נגישה ביוטיוב. 

פורסם

ראיתי מלא סרטונים על איך לנקות עם פלסטלינה ואיך למרוח וואקס או אוטם!

הבעיה שבכל הסרטונים אלו מכוניות חדשות או חדישות ללא לכלוך,איך אפשר לדעת שזה באמת עובד?

פורסם

בשביל זה צריך ניסיון. אף אחד לא יכול לרכוש ידע רק מקריאה או סרטונים, צריך פרקטיקה. 

ניסיתי עשרות תכשירים רק כדי לחוות את התוצאה (וגם כדי להעביר ידע לפורום למשל) שאדע באופן מעשי 

מה הם ההשלכות של פלסטלינה בפעולה לא נכונה (הפעלת כוח) או מה ההבדלים בין כל סוגי הפלסטלינות שמוכרים באיביי/אמזון וכד'

רק לאחר ניסוי וטעיה למדתי איזה פלסטלינה עדיפה, איזה ווקס יושב טוב על סוגי אוטמי צבע, ואיזה לא, איזה אוטם צבע עדיף

מהו התכשיר האידאלי לצמיגים או דשבורד, או כל דבר אחר בתחום.

מקווה שהנקודה ברורה. 

פורסם

היי יוגב אין לי ספק שיש לך ידע,והרבה!

אני לא בענף הרכבים וכו',אבל ראיתי המון מומחי טיפוח רכב,וכל אחד ניסה למכור לי סוג של טיפול וחומרים,שלא שיכנעו אותי.

הגעתי למסקנה שיש לי ידיים ברוך השם!

ופלסטלינה צריך לעשות בעדינות,ובקצב מהיר ואחיד! לא בסיבובים!

מה שכן אני צריך,אם תוכל לעזור לי זה להמליץ לי על חומר אוטם או וואקס לצבע מטאלי.

באיזור שלי אין מבחר חומרים גדול!

חומר לא הכי יקר משהו באמצע.

פורסם

רשמתי לך של טרטל.

יש בלוחות Collinite 845 בדף לפני האחרון, מוצר מעולה. מנזרנה אוטם צבע הכי טוב שאני מכיר

גם מבחינת קלות יישום וגם יכולת מיסוך/עמידות מצוינת. תבדוק מול יעקב אלטר אוטם צבע צבע קרמי (אין לו אתר מה שמקשה על הקנייה)

Reload קל ליישום ויש בארץ. Meguiar's אולי. (אישית לא אוהב את המוצרים שלהם מעבר לשמפו, ופולישים פשוטים לעזרה ראשונה/הסרת שריטות מהירה)

תבדוק אוטם קרמי של meguiars. (לא מכיר אישית)  יש בדביק הרבה דיונים על אוטמי צבע כמו זה ויש רבים שייתן לך מושג על הבדלים, ומה מועדף על ידי הרוב.  

דיון מעניין על אוטמי צבע. כאמור רק חלק. 

פורסם

תודה יוגב על הסבלנות והתשובות המפורטות שלך.

מקווה שאוכל למצוא באיזה חנות את אחד מהמוצרים האלה.

תודה יוגב על הסבלנות והתשובות המפורטות שלך.

מקווה שאוכל למצוא באיזה חנות את אחד מהמוצרים האלה.

את הטרטל וואקס שהמלצת לא הצלחתי למצוא בשום מקום.

פורסם

מתוך עשרות סרטונים והסברים שראיתי על הנושא ברשת,ולא הממומנים עיי חברות,אלא אנשים רגילים,שמתי לב שאת השטיפה לפני התהליך הם עושים עם סבון כלים,שלטענתם מנקה תרכב טוב יותר ויסודי יותר מסבון לשטיפת רכב,וגם את הפלסטלינה ממליצים לעשות עם סבון כלים,כפי שגם כתב פה אחד החברים.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...