Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,אז בהמשך לכותרת רכשתי לפני כמה ימים את המוצרים הבאים:Green star ו-Motor plast של Koch-Chemie כדי לשטוף את המנוע,העניין הוא שלאחר שחפרתי קצת על הנושא הבנתי שזה יכול לעשות נזקים כאלה ואחרים למנוע,מה דעתכם על זה והאם כדאי לרדת מהעניין?חשוב לציין שאני לא מתכוון להשתמש בגרניק אלא רק בשפריצר ולאחר מכן לנגב עם מטליות מיקרופייבר.

hu- pioneer shp evo62 dab tweeter-ml280.3 midbass-ml165.3 amp-alpine hda 60f 

sub-gladen zero 10 pro(sealed box) sub amp-mosconi gladen pro 1/10 

פורסם

היי,

אני שטפתי את המנוע עם צינור גינה כיסיתי קודם את כל הצמות חשמל והמצבר,

אחרי זה השתמשתי בAPC עם מברשות ואז שוב שטיפה במים, ייבוש עם מפוח

ומעבר עם PERL של קארפרו ויצא פשוט מדהים.

עבדתי לפי סרטונים ביוטיוב, אין חשש לפגיעה במנוע אם אתה עובד נכון.

פורסם

לא בעיה לעשות שטיפת מנוע גם עם זרם מים, העניין לדעת לכסות. היום זה מעט יותר מורכב 

לכן אני מעדיף לא להתעסק עם מים על מנוע היברידי למשל. (שוב זה אפשר) בצורת רוסס וניגוב, זאת לא בעיה (ואין סיכון)

ככה אני עושה כל הזמן. 

פורסם

קודם כל תודה על התגובות,יוגב לגבי שטיפה בשיטת רסס ונגב לדעתך יש צורך לכסות משהו ובמידה וכן 

מה בדיוק צריך לכסות,למצבר אצלי למשל יש כיסוי פלסטיק,ומה עושים עם המגדש טורבו?

hu- pioneer shp evo62 dab tweeter-ml280.3 midbass-ml165.3 amp-alpine hda 60f 

sub-gladen zero 10 pro(sealed box) sub amp-mosconi gladen pro 1/10 

פורסם

הרסס ונגב אין צורך לכסות שום דבר.  אבל שחם לב לא לרסס כמויות, דבר שני להעזר בריסוס על מטלית במקומות מורכבים של חשמל. זה עושה את אותה עבודה.

אני אגב מרטיב מעט את המטלית לפני ריסוס חומרי ניקוי, זה עוזר מאוד. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני ניקיתי את המנוע עם ספריי

לניקיון של גרין שמוכרים ברשתות

עולה 20 שח,שטפתי את כל המנוע

חיכיתי חמש דקות שטפתי עם מים יצא פצצה,אחר כך ייבשתי,ריססתי  עם ספריי סיליקון יצא כמו חדש.

• תוכן חדש...