Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, (לאנטיס 01) החלפתי לפני חודש ברקסים ודראמים קדמיים. בירידות לים המלח היה ריח שרוף מהברקסים (אני בקושי נוגע בבלמים רק שממש צריך)  אמר לי במוסך הכל בסדר. ואז בירידות של טבריה התחממו הברקסים ואפקט בלימה ירד משמעותית. עצרתי לקרר אותם והלכתי שוב למוסך הוספתי כסף העיקר לפתור הבעיה והוא החליף רפידות שוב פעם לחברה איכותית ועשה ניקוי ובדק ששום דבר לא תפוס. הוא טוען שהצלחות החדשות אין בהם שום בעיה ובלם אחורי תקין. למחרת שוב ריח מהבלמים הקדמיים אחרי כמה דקות נסיעה, צלחות רותחות והאוטו עוצר אבל כאילו מרגיש שאני בולם משאית ויש שריקות בעצירה חלשה. הלכתי שוב למוסך הוא אומר לי בפעם השלישית הכל תקין. לי מרגיש שמשהו לא בסדר למרות שהרכב עוצר. אודה על כל עזרה שתוביל לפתור הבעיה. תודה רבה!

פורסם

אין קשר לנוזל בלמים, החלפת נוזל בלמים לא תפתור את זה.

התופעה היא תופעה של מובילי קליפר תפוסים, למורת שאתה אומר שנבדקו. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

שווה לעשות בדיקה נוספת במוסך אחר,

אמרת שהחליפו לרפידות איכותיות יותר, אתה יודע להגיד של איזו חברה ?

גם לזבל יש כמה דרגות ועל כל רפידה גרועה יש רפידה קצת יותר איכותית אבל גם היא גרועה.

פורסם
לפני 5 שעות, danniel כתב:

אחרי התיקון האחרון, הבעיה מופיעה רק בירידות או בנסיעה רגילה בכבישים מישוריים? 

גם במישור

פורסם

אני מאמין שBUKI צודק ומדובר במובילי קאליפר, אבל (!) בגלל שכבר הרתחת את נוזל הבלמים יותר מפעם אחת, כדאי לבצע החלפה מלאה כפי שכתב IdanA למעלה.

*ואם המכונאי אומר לך, מספיק להחליף בכוסית 'אני עושה ככה שנים אני יודע הכיטוב', אתה לוקח את עצמך משם והולך למקום אחר, כי מדובר ב0 עם תעודה.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

משהו מחזיק את הבלמים קצת לחוצים.

אולי אפילו הדוושת הבלם לא חוזרת למקום כנדרש או חיבור משאבה מרכזית להחזיר.

מחייב בדיקת מקצועית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...