Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציטוט

Transporter

את הניקוי הראשוני אפשר לעשות עם מגבונים אלכוהולים של בית ? ואז לשים את החומר שאמרת ?

למרות שקניתי לפני כמה חודשים ספרי באוטוסטור לפלסטיק. גם זה יהיה בסדר?

אפשרי בהחלט, בתנאי שמורחים חומר חידוש לאחר מכן -מבוסס מים בלבד. (לא תרסיסים של מכוני שטיפה שהם שמן טיגון)

אני בדרך כלל על רכב חדש שאני קונה (יד שנייה) עושה ניקוי יסודי עם חומרי ניקוי ביתיים , או חומרי ניקוי כללי לרכב מהולים עם מים

אוהב את תחושת המים מעל הפלסטיקים. (כולל דלתות, וריפודי דלתות) אם זה רכב ממש מוזנח שלא עבר ניקוי מעולם בפנים, ויש שומנים מעל הפלסטיק משימוש בתכשירים מבוססי שמן, שמבשלים את הפלסטיקים,עוברים לחומרים אגרסיביים   APC .(פחות אוהב לנשימה)  מי שרגיש לריח, מסיכה עוזרת -במיוחד היום שהיא זמינה. לאחר מכן מעבר עם מטלית קניה מהולה במים בלבד להסרת השומנים/לכלוך/זיעה שצפים עדיין מעל הדשבורד/הגה/משענות יד. לאחר מכן ייבוש הרכב, ומריחת תכשיר חידוש.

זה נשמע מסובך, אך זה בכלל לא. וגם לא חייבים להיות ממש פדנטיים. ברגע שזה נעשה פעם אחת יסודי, והחומר מתחבר לפלסטיקים (כמה מעברים על פני כמה שבועות) זה עניין של מעבר פעם מחודש עם מעט חומר. (אני אפילו מנגב ללא חומר בכלל עם אותה מטלית, עניין של 3/4 דקות)

פורסם

מים עם סבון לניקוי כללי, או תכשיר ייעודי לרכב, מטלית מעל רטובה, ריסוס וניגוב עם מטלית מעט רטובה. במקרים חמורים APC

לאחר מכן (ישר) מגבונים לניקוי כללי לניקוי כל החריצים, והסרה סופים של שומנים. לאחר שזה מתייבש (עניין של 10 דקות)

מעבר על מטלית נקייה עם חומרי חידוש דשבורד כמה מעברים בניגוב עדיין, והברקה. (כמו נעליים) 

מדריך שכתבתי על ניקוי פנימי יסודי

אחרי שבוע שבועיים, שוב מעבר עם התכשיר -רוב הסיכויים שזה יישאר ככה כמה חודשים עם תחזוקה של פעם בחודש או חודשיים. 

לא יודע איזה ספריי קנית, אם זה מבוסס שמן הפשוט , שים אותו בצד, או תן מתנה, או זרוק. (מתכון לנזק עתידי)

פורסם
לפני 35 דקות, yogev20 כתב:

מים עם סבון לניקוי כללי,

מה זה סבון לניקוי כללי ?

אני לא מבין בתכשירים לבית. מכיר רק סבון כלים

מגבונים לא עושים את העבודה?

פורסם

אני בסוף גם קניתי את של megs אבל לא את זה, את הנטורל שיין. מה שיש לך זה טוב אבל נותן מראה יותר מבריק, אני אישית פחות אוהב.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 17.12.2020 בשעה 11:31, yogev20 כתב:

גם מגבונים יעשו את העבודה. 

מגבונים רגילים או מגבונים מיוחדים יורידו את השמן מהספריים על הדשבורד ?

• תוכן חדש...