Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר מומלץ לניקוי פנים הרכב (דש בורד ופלסטיקה)

שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

*מתעלק על השירשור*
אני מחפש חומר לשמירה על הדאשבורד וחלקי הפלסטיק בפנים הרכב, אבל קצת מפחד ממה שיקרה לזה בשמש. לא מעוניין בחומר ניקוי, יש לי.

הביאו לי תרסיס קצף של armourall אבל גם אני לא בטוח שזה חומר שאני רוצה ליישם וגם אני ממש לא מסתדר איתו. הלפ? (אהמ יוגב)

נראה לי שזה גם מה שמחפשת פות״ש.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@Adani אני משתמש בChemical Guys Silk Shine , אחרי ניקוי עם דיטיילר פנימי. החומר של cg לא שומני, ולפי החברה אמור לכלול גם חומר הגנה.  מבחינת הברק  הוא בדיוק באמצע , וזה מה שאני אישית אוהב. יש תכשירי פלסטיק שיש להם ברק כמו של ספריי סקאי , ואני ממש לא מתחבר לזה, זה פשוט מגעיל אותי. 

הChemical Guys Silk Shine אמור לחדש\להגן על הפלסטיק.

מקווה שעזרתי.   

https://www.autostore.co.il/product/תרסיס-מחדש-פלסטיק-chemical-guys-silk-shine/

עריכה אחרונה על ידי Shay Fishman
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Adani

מציע לעבור על השרשור על חידוש דשבורד, במיוחד לדפים האחרונים, רשמתי כמה מוצרים מתאימים.

בכל מצב לפני כל תהליך של מריחת קרם חידוש (רק על בסיס בים כמובן) חובה לעשות ניקוי יסודי, ורק לאחר ייבוש -ליישם תכשיר חידוש.

קרא את השרשור המצורף, לא תבין, שאל. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה שי ויוגב.

אני אישית פחות אוהב את החומרים של CG באופן כללי, אני משתמש בחומרים שלהם רק אם הם טובים בפער מהמתחרים ולרוב הם לא. אני אנסה למצוא עוד השוואה שלו לאחרים, בינתיים לא מצאתי חוץ משל יוגב.

קראתי כמה שרשורים מאוד מייגעים ועדיין נותרתי בלי תשובה ברורה. בערך חצי מהתגובות הם ש megs endurance זה טוב לצמיגים ולא מובן לי למה זה קשור.

יוגב, מצאתי ״ניסוי״ ישן שלך שמראה שאופטי בונד הכי טוב לדאשבורד, האם זה עדיין נכון? אפשר למצוא אותו בארץ?

ומה לגבי פלסטיקה? משתמשים באותו חומר? לא מצאתי שום התייחסות לפלסטיקה פנימית, כל התגובות שקראתי (וקראתי הרבה) מדברות על דאשבורד וצמיגים. 

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אישית גם לא אוהב את המוצרים של CG. בטח לא אוטמי צבע או גלייזים ותכשירי QD

מלבד השמפו סיטרוס. (גם בשימוש מועט)  מחיר גובה,  תועלת נמוכה מניסיוני. (הרבה היפ)

עדיין משתמש באופטי בונד על רכב שכבר עם אותו תכשיר. נשאר לי ממש רבע בקבוק לאחר שקניתי לפני כמה שנים

במבצע 4 בקבוקים שבמהלך השנים נגמרו. עדיין תכשיר מעולה גם לדשבורד וגם לצמיגים. בדיוק עכשיו סיימתי תהליך אוטם צבע וגלייז

מעל הרכב הישן (נראה בונבוניירה) ועברתי עם אופטי בונד על הצמיגים ומעל הדשבורד -למרות שברגע שהוא מתאחה/נתפס מעל הפלסטיק

מספיק מעבר מעל הדשבורד עם אותה מטלית (ללא חומר) כדי לקבל פלסטיק מחודש ויפה. 

עברתי הרבה תכשירים כולל SmartWax SmartDressing  עוד כמה. לרכב האחרון שקניתי לאחרונה רכשתי Perl  לאחר שהתנסיתי בו בעבר.

מעבר מעל הדשבורד לאחר ניקוי יסודי, התכשיר משאיר מריחות, שוב ניקיון, מעבר עם אופטיבונד או SmartWax, הדשבורד נשאר עם מריחות

והפלסטיק לא מקבל את החומרים. שוב תהליך ניקוי הפעם עם חוברים אגרסיביים (APC) ניגוב עם מים וסבון לאחר מכן, שפשוף יסודי -ייבוש לאחר מכן

ושוב קארפו Perl בשלל דילולים (אפשר לדלל אותו 20:1) כולל יישום ללא דילול (לא מתאים לתכשיר) או דילל 50/50 הדשבוד לא נראה כמו שאני רוצה.

על סף ייאוש כי דשבורד נקי, בצורה שנראה בצורה אחידה בצבע שחור ללא ברק,  זה חלק בלתי נפרד מרכב מטופח מבחינתי.

שקלתי לקנות תכשירים יקרים מכל מני אתרים בחו"ל, או ציפויים/משחזרי צבע כמו Solution  אבל לא אוהב ציפויים מעל דשבורד

(מוסיף ברק, צריך הרבה הכנה, לא תמיד משתלב יפה -הימור) לפני שבועיים לאחר 7 חודשים שהרכב אצלי, סוף כל סוף (לשמחתי)

התכשיר התחיל להתחבר לפלסטיק בצורה מושלמת. ל=חייב לומר שגם מבחינתי זה היה חומר לימוד שלא חוויתי בעבר. בדרך כלל לוקח לי 

שבועיים עד חודש להביא דשבורד למצב חדש.

הסיבות למי שתוהה, דשבורד שלא טופל לעולם, עבר סביר להניח תרסיסי שמן, שביחד עם שילוב אבק יוצרים עיסה מעל הפלסטיקים

אלא המריחות -כמה שלא שניקיתי לא עזר, רק הזמן עשה את שלו כי לא וויתרתי. 

בכל אופן כל מוצר שתרכוש מבוסס מים בלבד,  יהיה טוב כמו שיש לך כאן.

אישית הייתי רוצה להתנסות עם Effect Ride Forberz חבל שהמחיר מוגזם. (לא הייתה לי בעיה לשלם מחיר כזה, במידה והייתי בטוח שזה מוצר שמאים לי לאחר היכרות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש cg innerclean הניקוי שלו עדין וגם מתאים ללוח שעונים ולעור, כבר תקופה שאני משתמש בו ומרוצה.

אחרי הניקוי אני מיישם את הperl של קארפרו פשוט מוצר אליפות, גם לצימיגים וגם ניתן לדלל אותו עם מים לפי רמת ברק שרוצים לקבל.

הדילול המומלץ מבחינתי לפנים הרכב 1:5 למנוע 1:1 לצמיגים ללא דילול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש רק במוצרים של Armor All Wipes

קונה את מטליות הניקוי וההגנה הן לדש והן ללוח השעונים.

לא מבריקות ולא נותנות הרגשה שומנית מגעילה

מדבר על אלה

(לא הבאתי את הכי זול פשוט להראות את המוצר - אפשר לרכוש בנפרד או צמד)

https://www.amazon.com/Armor-All-Cleaning-Wipes-10863/dp/B0006Z9SQQ/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=Armor+All+Car+Cleaning&qid=1608100447&sr=8-5

https://www.amazon.com/Armor-All-Wipes-Original-Protectant/dp/B07C9V7ZJQ/ref=sr_1_23_mod_primary_new?dchild=1&keywords=Armor+All+Car+Cleaning&qid=1608100447&sbo=RZvfv%2F%2FHxDF%2BO5021pAnSA%3D%3D&sr=8-23

או בצמד

https://www.amazon.com/Armor-All-Original-Protectant-Cleaning/dp/B000A835AY/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=Armor+All+Car+Cleaning&qid=1608100447&sr=8-3

יש גם בתרסיס אם אתה מחפש

https://www.amazon.com/Armor-All-Multi-Purpose-Cleaner-14881B/dp/B000CF6L0G/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=Armor+All+clean&qid=1608101116&sr=8-2

armorall.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם Perl לא נותן ברק גבוה  (זה דוחה) במינון נכון,  אלא רק מנקה ומחזיר לפלסטיק את "החיים" כאילו יצאו מהמפעל. (הרגשת חדש)

אצלי הייתה בעיה (ברכב האחרון שקניתי) שכל מה שעשיתי לא עזר, כל הזמן מריחות והחומר לא מתאחה לתוך/מעל הפלסטיקים בצורה אחידה.

על סף יאוש וכמעט קניית ציפוי (בלי שאני יודע מה תהיה התוצאה) לאחר כמעט חצי שנה של ניסיונות הדשבורד מתחיל לקבל מראה אחיד ללא מריחות.

זה מה שקורה על רכב יד שנייה שכנראה לא טופל מעולם ויצר שכבת שומן ואבק (חלק מתרסיסים זולים במכוני שטיפה) שלאורך שנים 

סירבה לרדת. (כל הכלים הכי אגרסיביים לא עזרו) מזל שהתעקשתי להמשיך עם קארפו לפני שקניתי מוצר נוסף. (יש 4/5 מוצרים לדשבורד, ושום דבר לא עזר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה,  חושב על זה הרבה זמן, אבל מעדיף מוצרים של  Gtechniq C4, חבל שהמשלוחים לא משתלמים עדיין להזמנות מאמזון.

אם אבי חלפים היה מביא את המוצר של Adams, הייתי שוקל אותו בכיף.  (למרות שלא התנסיתי בו)

העניין זה לקנות מוצר על בטוח, שייתן לדשבורד מראה מחודש/כמו חדש, ללא שמנוניות,  עם איחוי מושלם מעל הפלסטיק. (ללא מריחות = התחברות מיטבית) את זה אני לא יודע מראש כי לא ניסיתי שום מוצר שהעלית, מלבד המוצרים של Gtechniq שמוכרים לי מכמה הזדמנויות.  (מעט בעייתי, אלא אם כן הייתי בטוח שאלו המוצרים שיחזירו לפלסטיק את החיים  שנעלמו לו עקב הזנחה ארוכת שנים.  (שחסר לו עדיין, גם אחרי עשרות מעברים שעשיתי מעליו)

אם יש מוצר שאני סקרן לגביו (חבל שיקר) זה Ride Forberz מבוסס על דבש ומיוצר בישראל.

הייתי שמח להנסות בו, אפילו בתשלום למי שיש. (טסטרים היו עוזרים מאוד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 10.12.2020 בשעה 22:00, yogev20 כתב:

Adani

מציע לעבור על השרשור על חידוש דשבורד, במיוחד לדפים האחרונים, רשמתי כמה מוצרים מתאימים.

בכל מצב לפני כל תהליך של מריחת קרם חידוש (רק על בסיס בים כמובן) חובה לעשות ניקוי יסודי, ורק לאחר ייבוש -ליישם תכשיר חידוש.

קרא את השרשור המצורף, לא תבין, שאל. 

את הניקוי הראשוני אפשר לעשות עם מגבונים אלכוהולים של בית ? ואז לשים את החומר שאמרת ?

למרות שקניתי לפני כמה חודשים ספרי באוטוסטור לפלסטיק. גם זה יהיה בסדר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...