Jump to content

Lexus2018

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של Lexus2018

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. חבריה מקירים את החומר הזה אם כן מה ההמלצות לגביו ? ולגבי הfactory finish איפה אפשר לקנות בארץ ?
  2. קראתי את המאמר למיטב הבנתי קודם לנקות את הדשבורד מכל השומנים ואז רק ליישם את החומר . במאמר כתבתה שאפשר להוריד את השומנים אם מגבונים הכוונה למגבונים רגילים כמו של תינוקות ?
  3. מגבונים רגילים או מגבונים מיוחדים יורידו את השמן מהספריים על הדשבורד ?
  4. לא אני להפך מחפש כמה שפחות ברק ויותר לכיוון טבעי . החומר הזה מיועד לדשבורד רך ?
  5. נירא מעולה תודה אני עברתי על המדריך לא רשום איך לנקות דשבורד אולי פספסתי אם איזה חומר מורידים את כל השומנים מהדשבורד ואיך עושים את זה ?
  6. אני יעבור על המדריך יש סיכוי שהחומר שמרחתי יתאחה מעצמו תוך זמן מסויים והדשבורד יחזור למצב קודם ? וגם למה החומר הזה גרם לי לבעיות הוא מיועד לדשבורד רך?
  7. שלום חברים לאחרונה קניתי רכב הגעתי לחנות כדי לקנות כל מיני מוסרי טיפוח ושאלתי בבירור אם החומר מתאים לדשבורד רך נאמר לי שכן . של חברת meguiar's אחרי ששמתי את החומר הדשבורד לא נירא טוב כל מיני סימנים פסים כאילו דהוי בהשתקפות של שמש איך אפשר לתקן את זה ולהחסיר למצב שהייה לפני ששמתי את החומר ? ומה הם החומרים המומלצים לדשבורד רך ?
×
×
  • תוכן חדש...