Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים לגימני

Oz Yehuda
שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הגיע הזמן והכסף לשנות קצת את האווירה בגימני שלי אז מדובר בגימני 2005 שקיבלתי עם מערכת גרוע מאוד עם מלא רעשים סטטים .

בעקרון יש לי מישהו שמגיע מארהב בקרוב וראיתי שהמחירים ממש זולים לעומת פה אז סלאמתק , התקציב עומד על 3 אלף וחשבתי על סט שייתן את העבודה.

סט קומפוננטים 5 ורבע ( אפשרי להכניס) jbl 509c

מערכת אלפיין ilx-w650

וסאב אקטיבי של jbl basspro sl מתחת לכיסא.

אשמח לשמוע את דעתכם

עריכה אחרונה על ידי Oz Yehuda
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיע הזמן והכסף לשנות קצת את האווירה בגימני שלי אז מדובר בגימני 2005 שקיבלתי עם מערכת גרוע מאוד עם מלא רעשים סטטים .
בעקרון יש לי מישהו שמגיע מארהב בקרוב וראיתי שהמחירים ממש זולים לעומת פה אז סלאמתק , התקציב עומד על 3 אלף וחשבתי על סט שייתן את העבודה.
סט קומפוננטים 5 ורבע ( אפשרי להכניס) jbl 509c
מערכת אלפיין ilx-w650
וסאב אקטיבי של jbl basspro sl מתחת לכיסא.
אשמח לשמוע את דעתכם

קודם כל גילוי נאות אני בעל עסק שמתקין ומתעסק במכירת ציוד אודיו לרכב .
לדעתי במידת רמקולים שלך למורל יש תמורה יותר טובה למחיר
יש להם את סדרת הוירטוס או ה היבריד וגם הייבריד אינטגרה
ככה שתקבל רמקול איכותי למרות הגודל הקטן
בנוסף לא כל סאב יכנס לך מתחת לכיסא וגם אם כן לא בטוח שתאהב בגלל שהתיבה מאוד קטנה ולא מנגנת תדרים נמוכים כמו 30 הרץ יש סאבים שכן עושים את זה אבל יקרים מאוד .
איך אתה מתכנן להפעיל את הרמקולים עם מגבר או דרך היחידה של האלפיין? כי ראיתי שאתה רוצה סאב מוגבר

Sent from my iPhone using Tapatalk

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכבים כמו ג'ימני - מוראל וירטוס נאנו הם פתרון מצויין. 

יש לJBL סדרה שנקראת BASSPRO תחפש את הNANO שלהם יתכן ותאהב את הפתרון. 

מעבר לכך סאב 8 אינטש בתיבת DOWNFIRE גם יכולה להיות פתרון מצויין. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...