Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי מספר רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הוצאתי דוח ממרכז הסליקה של חברות הביטוח לרכב שאני מתעניין ברכישתו.

העבר הביטוחי נראה נקי אך רשום כי בוצע שינוי מספר רישוי, איך ולמה משנים מספר רישוי לרכב ? והאם יש ממה לחשוש?

מצ"ב הדוח.

תודה מראש.

צילום מסך 2020-11-19 111229.png

פורסם

הכוונה למיטב הבנתי שהרכב נמכר או שהמספר רכב בפוליסה שונה, כלומר הוא מכר רכב והעביר את הביטוח לרכב אחר

במקרה הזה, הוא כנראה מכר את הרכב הקודם שלו והעביר את הפולסיה לרכב ה"חדש" שאליו הדוח שאתה מחזיק שייך.

• רעיון טוב! 1

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

בהנחה שלא מדובר ברכב  במונית או רכב דיפלומטי לשעבר.כנראה שמתאריך 1.4.16 ועד 31.3.17 היה לו ביטוח לרכב שהוא הוריד מהפוליסה עקב מכירה.ובתאריך 9.6.16 הוא הוסיף את הרכב המדובר לפוליסה שלו,ומכאן שינוי המספר.אם אכן תאריך הבעלות שלו על הרכב המדובר הוא מה 9.6.16,להשערתי כנראה שזו הסיבה.

פורסם

התאריכים סמוכים כך שנראה לי שזה ההסבר,אני מציע שתשאל את המוכר לגבי השינוי מספר ותשמע את תגובתו.וכמובן אל תוותר בדיקה.

פורסם

זה לא הגיון - זאת המציאות. ככה זה עובד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...