Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחביב יש , לפנות לו זמן בעיה.

הקושי אצלנו בא ממקום שאין עזרה כלל.

אם אני בזמן תחביב אשתי מפרפרת וההפך. 

שנינו שחוקים.

לא משלה את עצמי שהחיים יהיו תותים אבל, אם הם מחרבנים לבד, אוכלים לבד, הולכים לישון לבד ונותנים לי לישון 6 שעות רצוף כל השאר שטויות.

פורסם
לפני 1 דקה, rev-Match כתב:

תחביב יש , לפנות לו זמן בעיה.

הקושי אצלנו בא ממקום שאין עזרה כלל.

אם אני בזמן תחביב אשתי מפרפרת וההפך. 

שנינו שחוקים.

לא משלה את עצמי שהחיים יהיו תותים אבל, אם הם מחרבנים לבד, אוכלים לבד, הולכים לישון לבד ונותנים לי לישון 6 שעות רצוף כל השאר שטויות.

אותו הדבר אצלנו. גידלנו ככה "רק" 2 וברור לי שעם "רק" 3 זה יותר מורכב, במיוחד שאין עזרה בכלל (ולא תמיד זה נובע ממניעים שלא רוצים לעזור או משהו אחר חלילה - לפעמים *אני* זה שהעדפתי להסתדר בכוחות עצמי ולא להפוך "עזרה" למשהו קבוע) - עם כל הקושי שבעניין העיצה הטובה ביותר שאני יכול לתת זה ש: גם אם אין לך זמן לתחביב, לפחות תפנו לעצמכם זמן לבד. 
כן, מביאים בייביסיטר שתשמור ויוצאים לנשום אויר.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, איציק נ. כתב:

לא נעים לי לאכזב אותך, זה יקח הרבה יותר זמן מ-3 שנים.

המלצתי היא להתחיל כבר עכשיו לשמר לפחות תחביב אחד ש"יקח" לך זמן. תדאג לפנות לו את הזמן.

לגמרי.

אתה חייב תחביב(ים) ופעילות גופנית וכל דבר אחר שהוא מעבר לשגרה. לא הייתי שורד בלי זה. המחיר הוא 5 שעות שינה ומטה, הזמן צריך להגיע מאיפה שהוא.

(5 ילדים, צפופים, 13-4, בלי סבתות ובלי עזרה. עברנו בשן ובעין את טרפת החיתולים, אבל גם עכשיו זה לא פיקניק)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 שעות, Derish כתב:

עברת על כל עמודי השרשור? היו פה כמה אנשים שכתבו על הפרוצדורה באופן די מפורט. 

אם יש שאלות ספציפיות - תרשום כאן או בפרטי ונשתדל לענות. בגדול מדובר בהליך מהיר ופשוט למדי כמו הוצאת שקדים או תיקון ראייה בלייזר. החלק המעצבן זה הלוגיסטיקה של לאונן לתוך כוסית לפני ואחרי כדי לוודא שזה עבד כמו שצריך, וזה שיש קצת נפיחות ורגישות בשבועיים הראשונים אז רצוי להימנע מפעילות פיזית מאומצת. לשם פרופורציה - זה הרבה פחות טראומטי מברית המילה שעברתי בגיל 5, ובתום התהליך הלכתי ברגל רבע שעה לרכבת ואז נסעתי לבד הביתה, ללא צורך במונית או ליווי של אדם נוסף. כדורי נורופן סטנדרטיים ללא מרשם הספיקו כדי להקהות את הכאב כשההרדמה התפוגגה.

למרבה האכזבה, לא קיבלתי שום תעודה או 'כרטיס סריס' שאפשר להראות בעתיד לשותפות פוטנציאליות. מצד שני, זה אחלה פילטר לבדיקת אמינות כשהן מתקשרות לספר לך שהן בהריון וטוענות שאתה האבא. 

תודה על התשובה,

הדבר היחיד שמעניין אותי זה תופעות לוואי, בכל זאת אירוע שקשור להורמונים וכאלה.

האם היו? 

פורסם
Just now, rev-Match כתב:

תודה על התשובה,

האם היו? 

האם היו למישהו ספציפי היו תופעות לוואי, זו לא שאלה שאמורה לעזור לך לקבל החלטה, לפה או לשם, כי היא חסרת משמעות לחלוטין לגבי מה יהיה אתך. 

אתה צריך לברר האם יש תופעות לוואי בכללי ומה שכיחותן. 

רוב תופעות הלוואי חולפות (כאבים, שטפי דם, זיהומים) ושכיחותן משתנה סביב אחוזים בודדים. 

התופעות החמורות יותר נדירות אף יותר. 

וכמובן, שהכתובת המדויקת ביותר היא רופא/ה, או הספרות הרפואית מבוססת הראיות, אם אתה יודע לחפש בה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חבר קרוב עבר את הניתוח לפני מספר שנים בשנות הארבעים שלו.

לפני כשנתיים, בת הזוג שלו נכנסה להריון והיום הוא בשנות החמישים שלו עם ילדה קטנה וחמודה.

כשהוא ראה שנפלה לי הלסת, אמר לי שהרופאים אמרו לו שזה נדיר, אבל קורה.

אם יש תהיה, הוא גר בארה"ב.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 3 שעות, rev-Match כתב:

לא הורמונים, אבל אצלי למשל התפתחה אחרי כשנתיים תופעה בשם אפידידימיטיס (דלקת יותרת האשך) שממה שהוסבר לי, נוגעת לאינסטלציה שבה הזרע מבשיל ונאגר.

מה שקורה שם זה שגם אחרי ואזקטומיה האשכים ממשיכים לייצר זרע, אבל הוא לא יכול לעבור דרך הצינור שנחתך ולכן נוצר לחץ בתוך היותרת. זה עלול לגרום לנפיחות, תחושת נוקשות, או במקרה שלי - לגוש שמרגיש כמו אשך שלישי שצמח על אחד מהשניים הקיימים. בד"כ זה משתפר מעצמו כשהגוף סופג את הזרע והלחץ מתאזן, אצלי המחזור לוקח שבוע-שבועיים וחוזר על עצמו פעמיים או שלוש בשנה. 

שני האורולוגים שהתייעצתי איתם מאז עשו אולטרסאונד ופסקו שאין צורך בהתערבות כירורגית נוספת. לטענתם זו תופעה מוכרת אך נדירה למדי, שמשפיעה על אחוז חד-ספרתי של הפציינטים. אז אמנם זה לא נעים והייתי שמח להיפטר מזה, אבל כשאני שומע על תופעות פיזיולוגיות אחרות שקורות לאנשים בהגיעם לגיל 40 אני מבין שאלו 'דמי מנוי' נמוכים יחסית תמורת החופש והשקט הנפשי שהניתוח נתן לי. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 דקות, Derish כתב:

כשאני שומע על תופעות פיזיולוגיות אחרות שקורות לאנשים בהגיעם לגיל 40 

אני מפנה אותך לשרשור הווגובי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, rev-Match כתב:

האם היו?

עשיתי את הפרוצדורה לפני 3 שנים. אין תופעות לוואי. רק הקלה וידיעה שאני לא יכול להכניס מישהי להריון. עשיתי ספירת זרע פעמיים כבר, ליתר ביטחון, ויצא אפס מאופס של תאי זרע.

• רעיון טוב! 1

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
בתאריך 17.11.2020 בשעה 08:20, Derish כתב:

מדובר בהליך כירורגי פשוט למדי, שניתן לבצע במספר שיטות שלאף אחת מהן אין יתרונות או חסרונות משמעותיים (כל הפרטים בגוגל ויוטיוב). ההפתעה העיקרית שלי במהלך ההתייעצות לקראתו הייתה שצריך לעשות מספר בדיקות ספירת זרע לפני ואחרי, כלומר זה קצת פרוייקט ולא רק הניתוח עצמו שנמשך כמה שעות וגמרנו. למיטב זכרוני ההמלצה הייתה להימנע מפעילות מינית במשך כשבוע, עם מעקבים במשך שלושה חודשים.

הרופאים בקופת החולים הישראלית שלי אכזבו מאד כאשר חיפשתי להתייעץ בנושא, עם מיקס חולני של פטרנליזם, התנשאות וניחוח כבד של רבנות שעלה מכל פגישה. באירופה זכיתי לשיתוף פעולה מלא ואף הערכה מסויימת לכך שקיבלתי את ההחלטה באופן עצמאי ולא תחת לחץ של בת זוג/ילדים/שיקולים בריאותיים. ברוב המדינות כאן ההליך מכוסה במסגרת ביטוח הבריאות הממלכתי, בישראל אני מניח שגם כן, אבל בטח אחרי איזו ועדה פסאודו-רפואית בדומה להפלות. אם אין לך כוח להיכנס לזה, סביר להניח שתוכל לבצע את הפרוצדורה במרפאה פרטית במזרח אירופה או קפריסין תמורת כמה מאות יורו, ולשלב את העניין עם חופשה נחמדה. (כמובן אחרי שהפנדמיה תירגע ונחזור לטייל)

כמה זה עולה בארץ? ואיפה אפשר לעשות בחול?

כפיר הג'ינג'י

פורסם
בתאריך 23.2.2026 בשעה 08:35, locus כתב:

חבר קרוב עבר את הניתוח לפני מספר שנים בשנות הארבעים שלו.

לפני כשנתיים, בת הזוג שלו נכנסה להריון והיום הוא בשנות החמישים שלו עם ילדה קטנה וחמודה.

כשהוא ראה שנפלה לי הלסת, אמר לי שהרופאים אמרו לו שזה נדיר, אבל קורה.

אם יש תהיה, הוא גר בארה"ב.

תשמע, תראה…

אני בטוח שהילדה חמודה והכל, אבל יצא לו ככה במקרה לבדוק את זה בצורה מדעית?

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

תשמע, תראה…

אני בטוח שהילדה חמודה והכל, אבל יצא לו ככה במקרה לבדוק את זה בצורה מדעית?

זה בדיוק מה שרציתי לשאול אבל קצת חששתי מלהעלות את הנושא ;-)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קשיש בן שמונים, חולה סוכרת, אסטמה ולחץ דם גבוה התחתן עם בחורה חתיכה בת עשרים.

חודש לאחר ירח הדבש, באה אליו אישתו הטרייה וסיפרה לו שהיא נכנסה להריון.

הזקן הלך מיד אל הרופא שלו ואמר לו שהוא מפסיק לקחת את הכדורים שלו.

“בוא, אספר לך סיפור קצר”, אמר לו הרופא.

"צייד אחד הלך ליער לצוד, אבל הוא התבלבל ובמקום לקחת את הרובה, הוא לקח את המטריה שלו. לפתע נעמד מולו אריה. ללא היסוס כיוון הצייד את המטריה אל ראשו של האריה, ירה והאריה נפל ונפח את נשמתו…”

“לא יכול להיות!”, אמר הזקן, “בטח מישהו הכניס לו מהצד.”

חייך הרופא ואמר, “בדיוק!!”

• מצחיק 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...