Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 4.3.2026 בשעה 15:54, Night Driver כתב:

נשמע זול בשביל ניתוח.

בדקת שזה לא 600 לכל ביצה?

באירופה עושים את זה בהרדמה מקומית. לכן המחיר זול יחסית.
בארץ מחייבים לשכור חדר ניתוח עם רופא משגיח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם (נערך)

@fizban  - לא יודע לגבי שאר אירופה, אבל בספרד עשה לי את זה אחד האורולוגים הבכירים באזור ולא סתם איזה שיננית ביצים. אחרי שקיבל אותי במרפאה רגילה, נקבע תאריך לניתוח מסודר בבי"ח ושם הוא אפילו הדריך רופא נוסף על איך לבצע את הפרוצדורה. אז אמנם בהרדמה מקומית, אבל זה לקח כמה שעות טובות כולל המתנה לפני והתאוששות מבוקרת אחרי. ועלה 21 יורו השתתפות עצמית, כפרה עליהם.

כנראה שמה שאתה מדבר עליו (פעולה אמבולטורית ללא חדר ניתוח) זה השיטה המודרנית יותר שנקראת no-scalpel (למרות שהיא עדיין כירורגית, אבל פחות פולשנית) ובמערכות בריאות ציבוריות מסויימות (כולל אלו של ספרד וישראל) פשוט טרם הכירו בה כחלופה לגיטימית. 

לפני 5 שעות, cfir71 כתב:

https://vasectomy.co.uk

זה האתר. הייתם הולכים על זה? 

אני רואה שלקחת את הנושא ברצינות, אז חפרתי קצת באינטרנט וזה פחות או יותר התעריף הסטנדרטי היום במדינות אירופה המפותחות. המרפאה שקישרת מקבלת דירוגים טובים ונראה שהסיכון נמוך, רק קח בחשבון את העלות הנוספת של בדיקת זרע לפני ואחרי שמן הסתם תיאלץ לעשות בארץ. לך תדע, אולי בכלל תגלה שאתה עקר באופן טבעי ואז לא תצטרך את הפרוצדורה הזאת.

ריכזתי קצת מידע על התהליך והמקומות הנוספים שבהם ניתן לבצע אותו כאן. גלול למטה בשביל הגרסא העברית. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

כן, גר פה כבר הרבה שנים. הביטוח הלאומי ברוב מדינות אירופה מסבסד ומעודד את הניתוח, בדומה לנהוג עם גלולות למניעת הריון. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני לא רואה הבדל משמעותי, זו בעיקר שאלה של לוגיסטיקה. באנגליה יותר קל להתנהל באנגלית (באופן כללי, מעבר לקליניקה), אבל הנהיגה בפולין תהיה פשוטה יותר וכנראה גם הטיסה והמלון זולים יותר. 

אולי @garicho שגר בפולין יכול לתת חו"ד יותר מנומקת. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...