Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש את עזרתכם לחיבור מצלמת הרוורס במערכת הסינית שאני מנסה להתקין. נראה לי שישנה כניסה נפרדת למצלמת הרוורס (נא ראו בתמונה). בנוסף לכניסת האות מהמצלמה, יש במחבר שני חוטים נוספים, כחול עם פס לבן (שני החוטים) שאני משער שהם באיזו צורה אמורים לתת את הפקודה למערכת לעבור למצב שבו נראית התמונה מהמצלה על המסך. לפי מה שהבנתי, ה"פקודה" ניתנת בעצם מאור הרוורס שמקבל מתח כאשר משולב הילוך אחורי ואכן במצלמה עצמה, בנוסף לכבל של האות ישנם שני חוטים, אדום ושחור, שמן הסתם מיועדים למטרה הזאת. השאלה שלי - איך אני מחבר את המתח המתקבל ממנורת הרוורס למחבר על המערכת שכן שני החוטים זהים, כך שזה לא מראה על קוטביות מסויימת. דרך אגב, על הכבל עם מחבר ה-RCA יש מדבקה שכתוב עליה "camera" ועוד כיתוב בסינית. הודות לעזרתו של LotusElise, הכיתוב בסינית הוא שזו מצלמת הרוורס.

העובדה שאין כל תיעוד או הנחיות להרכבה, זה כנראה חלק מהמחיר הזול של התעשיה הסינית.

IMG_20201116_081735.jpg

פורסם

מי שאחראי לתת את האות למולטימדיה לעבור למצלמת הרוורס הוא מחשב הרכב (לא אור הרוורס, הוא רק נותן מתח למצלמה).
האם קבלת צמה ביחד עם המערכת? אחד החוטים שם אמור להיות בדיוק למטרה זו. עליך לבדוק האם יש תרשים על גבי המכשיר שמפרט את ייעודו של כל חוט.
אנא ציין גם מיהו היצרן של המערכת.

פורסם

את הצמה שקיבלתי ניתן לראות בצילום המצורף. כפי שניתן לראות - יש חוט חום אשר כתוב עליו "back" אשר לפי מה שאני מניח מתחבר ל+ האדום של הכבל שמחבר בין המצלמה למערכת. נראה לי שכאשר החוט החום מקבל מתח - כתוצאה משילוב לרוורס - הוא מעביר את המערכת למצב של תצוגת התמונה מהמצלמה. מכיוון שכפי שציינתי, הרבה ניסיון בעינין הזה אין לי, באמת אודה למי שיתקן אותי כי את מעט המידע אני שואב מהאינטרנט.

לגבי היצרן של המערכת - הסינים כנראה אנשים מאד צנועים ולא נעים להם לפרסם את שם היצרן. אולי גם זאת הסיבה שאין כל הסבר (manual) שמצורף למערכת. כאמור, זה כנראה אחד המחירים של הזמנת מוצר זול. הרי לא תעלה על הדעת שיצרן בעל מוניטין לא יצרף תיעוד טכני והוראות הרכבה אבל זה מה יש. בהמשך לזה, "תרשים על גבי המכשיר" - הצחקת אותם עד מוות. בכל מקרה, אם יש לך או לכל מי שרואה את זה, הארות או הערות, אנא שתפו אותן איתי.

IMG_20201118_070000.jpg

• תוכן חדש...