Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צניחת בד תקרה בסיויק 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את התופעה הנ"ל שקיימת ברכבים ישנים - הספוג שהבד מודבק עליו התפורר עם הזמן (או שהדבק התייבש), והבד נופל לי על הראש.

הדבר הזה מאוד מציק לי, ואני רוצה לסדר את זה.

הבנתי שבעיקרון יש את הקרטון שהתקרה עשויה ממנו, והבד עם הספוג מודבק עליו.

יש כמה אופציות:

א) לשים נעצים מעליאקספרס ב10$, שיחזיקו את הבד במקום. לא בא בחשבון, כי הורס את התקרה וגם נראה מאוד מכוער.

ב) לפנות לרפד שיפרק את התקרה וירפד אותה מחדש. במידה וכן, כמה יכול לעלות תיקון כזה? וגם איזה רפד מומלץ יש באזור השרון או המרכז?

ג) לקחת את זה בתור פרוייקט DIY, לקנות בד משולב ספוג, דבק ייעודי, ולעשות את זה בעצמי. ממה שראיתי, מדובר בתהליך לא יותר מדי מורכב, הכל מוחזק עם ברגים וקליפסים:

https://www.clubcivic.com/forum/threads/how-to-replace-your-headliner.185384/

אם אלך על אופציה ג׳, איפה אני קונה בד וספריי דבק? אשמח לקישור לחנות בארץ או מוכר באמזון/איביי/עליאקספרס ששולח לארץ (כי לא ממש מצאתי).

בנוסף, אם כבר מורידים את הheadliner מהרכב, אני חושב לשים שם בידוד טרמי בסגנון dynamat. כמה זה עולה, ואיפה קונים?

ד) למצוא headliner מפירוק.

מה עדיף? מה העלויות הצפויות של אופציות ב-ד?

אני רואה את עצמי בתור בעל יד ימנית אחת לפחות, אבל אם ההבדל בין לעשות בעצמך או אצל איש מקצוע יסתכם ב100-200-300 שקל, אעדיף לתת למישהו אחר להרוויח.

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

היתה לי אותה בעיה באלפא, פירקתי הכל בעצמי, קניתי בד שחור, דבק מגע ועבדתי על זה בבית. בהמשך חתכתי עם סכין את הפתח של הסאנרוף ועוד פתחים שהיה צריך לברגים וכאלו.

מחזיק מאז אוקטובר 2015.

עריכה:
את הבד קניתי אצל האחים עמירה בחולון. דבק מגע קניתי בפחית באייס, כך גם מברשת.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik
  • אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אתה זוכר איזה בד ודבק מגע קנית?

הבנתי שצריך דבק ספריי ובד משולב ספוג.

כמה עלה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבד עלה אז 75 שקל למטר, קניתי 3 מטר ועוד נשאר. הבד משולב ספוג.

דבק מגע רצוי עמיד בחום, פחית גדולה כי עדיף שיישאר לך משיחסר כי לי זה קרה. 

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מעולם לא עשיתי את זה בעצמי, אבל ממה שאני ביררתי בזמנו מדובר על משהו כמו 500-600 ש״ח לרכב פרטי בלי סאנרוף.
לצערי אין לי שם של מישהו ספציפי לתת לך, שווה להריץ חיפוש בפורום דיטיילינג.
בנוגע לdaybamat מאמין שקופסא אחת תספיק, אבל החומר די יקר, אם אני לא טועה קופסה אחת תעלה בארץ משהו כמו 600-700 ש״ח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אהבתי 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

עמירה בחולון שהוזכרו כאן למעלה גם מתקנים ריפודי גגות. עבודה טובה בגג, הרבה פחות בריפוד קורות A, עלה לזכרוני 700 או 600 ש"ח לפני שנתיים לערך.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לגבי עמירה אבדוק, תודה.

אם המחירים זה 500-700 ש"ח (אין לי סאנרוף), לא חושב שיש לי טעם להתעסק בזה לבד.

מצאתי את הבחור הזה (מרפדיית גסטון פיליפ חג׳ג׳) ברעננה, אבדוק גם איתו:

https://sites.google.com/site/gastonphiliphagagupholstery/

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם (נערך)

יש לי שני אנשי מקצוע מצויינים שיכולים לעשות לך את העבודה באיזורינו. תברר מחיר.

האחד זה פיליפ מרעננה, הטלפון שלו זה 0507396250

ויש את ז'ניה מפתח תקווה שעשה לי את הריפוד בפיז'ו (תסתכל בשרשור להמחשה)

0587758668

עריכה: אני רואה שכבר מצאת את פיליפ לבד.

תבדוק גם עם ז'ניה בכל מקרה, אולי יצא יותר זול.

זו עבודה שלא הייתי עושה לבד אם הייתה חשובה לי התוצאה הסופית, כי כנראה בנסיון הראשון זה לא היה יוצא מושלם.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...