Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט האם לרכוש מכונת כביסה ומייבש בנפרד או לחסוך במקום (שלא ממש יש לי) ולרכוש אחת שתעשה את שניהם?

ראיתי בחיפוש קליל את חוות הדעת של הטכנאים, אבל לטעמי אלו דעות לא אובייקטיביות.

אשמח אם מישהו שבאמת חווה מכונה כזו יתן חוות דעת

תודה מראש

פורסם

אמא שלי משתמשת במכונה משולבת כזו, גם היא משיקולי מקום. העניין הוא שמדובר באשה מבוגרת שגרה לבד כך שאין לה יותר מכביסה אחת או שתיים בשבוע.

לדעתי חוץ משיקולי המקום והאמינות עליך להביא בחשבון שיקולי זמן. כאשר הכביסה והייבוש נעשים במקביל אפשר לבצע הרבה יותר מחזורים בזמן נתון, כך שלמשפחה, במיוחד צעירה, לדעתי עדיפים שני מכשירים. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעבר היה למישהו מהמשפחה מכונה כזאת

לאחר כמה שנים עבר חזרה ל2 מכונות

בעיקר בגלל שכדי שתוכל להפעיל את פונקצית היבוש, צריך לרוקן חצי מכונה או מראש למלא אותה בחצי מהכמות

מכונה ומייבש מעליה

בדרך כלל זולה יותר 

מהירה יותר

ןאמינה יותר

שים לב שאם אין לך מקום בגובה,

מייבש כביסה מבוסס גז של פזגז נמוך בצורה משמעותית ממייבש רגיל

• רעיון טוב! 1

.

פורסם

לא מומלץ.

יקרה, חלשה בהשוואה למייבש רגיל ולא אמינה בהשוואה למייבש/מכונת כביסה.

שקלנו גם לנות ובסוף מקריאה ברשת הבנתי שלא כדאי.

היום אנחנו עם מייבש של aeg שעושה אחלה עבודה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי מכונה משולבת של LG. 10.5 לכביסה, 7.5 למייבש.

לא יודע מה זה חלשה או לא מייבשת. אצלי כבר שנה. נוחה מאוד.

העלות למיטב זכרוני כ3,200 כולל משלוח הרכבה וכו'.

• תוכן חדש...