Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר הזה בנגגוד אמין? זה אתר סיני כמו אלי אקספרס? יש שם פידבק למוכרים?

לא עדיף להזמין מאיביי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו חנות, לא אוסף של מוכרים.

וכן האתר אמין עם שירות טוב, ראה את ההודעה שלי למעלה עם המידע.

לי אין כוח לירדוף אחרי מוכרים שונים ופידבקים, בשבילי נוח יותר ליהיות בקשר עם חנות ושירות לקוחות של חנות וכמובן צ'אט אונליין שמאוד נפוץ כעת בחנויות הסיניות, זה מקל מאוד שיש שאלות קטנות שלא רוצים לחכות יומיים לתשובה במייל.

ולרוב הם זולים יותר מאייבי, ככה גם אליאקספרס אבל שם אין פייפל למי שחשוב.

לא ניראה לי שתימצא SJ1000 מקורי ב60$ באייבי :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

60$ לSJ1000 זה מחיר מדהים, באיביי הרבה יותר יקר. אז אם אני מבין נכון, התשלום באתר המדובר לא דרך פייפאל? בעיני זה חיסרון, כי במקרה של פייפאל יש הגנה מעולה וגם איביי ממש טובים בפתרון בעיות.

לגבי מיילים, בדרך כלל עונים תוך יממה, זה לא צ'אט שאפשר לקבל תשובה מיידית.

אז משלמים ישירות עם כרטיס אשראי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

בבאנגגוד יש לך פייפל, זה היתרון שציינתי מול אליאקספרס למי שחשוב,

אמרתי שבאנגגוד ואליאקספרס לרוב זולים יותר מאייבי, רק שבאליאקספרס אין פייפל למי שזה חשוב לו.

נ.ב- למרות שיש לך צא'קאוט מהיר של פייפל, שווה לכם להירשם לאתר ולעקוב אחרי הקופונים כי לפעמים יש מציאות טובות.

נ.ב.2- בנוגע לאמינות- באנג-גוד גם משווק מורשה של מוביוס וכל החלקים הנילווים אם זה אומר לכם משהו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה על המידע.באנגגוד נשמע כמו אתר מענין במחירים נוחים מאוד.על SJ1000 שילמתי באיביי לא פחות מ20$ יותר מבאתר הזה.:bigcry:

פורסם (נערך)

חח לא נורא, ביגלל זה אני ממליץ להירשם לאתר כי רק אז שהייתה חופר בקופונים(כרגע 65) הייתה מוצא שיש קופון 10$ הנחה למחלקת הרכב ורק ככה הSJ1000 ומוצרים דומים יהיו מאוד זולים למתחרים, יש גם קופון 15% הנחה למוצרים ספצייפיים בקטגוריית הרכב ו15% למוצרים בניקוי מדפים ועוד, שווה לעקוב כי כל יום מביעים קופון חדש.

עריכה: שתקבל את הSJ1000 שתף אותנו לגבי האיכות, ונשווה לG1WH.

חשבתי בהתחלה גם לבקש קופון מיוחד בשבילנו לSJ1000 אבל לא חושב שהם יוכלו לרדת מ59.99$ ומיכוון שכבר יש 10$ הנחה זה מיותר לדעתי, אבל אם תירצו אוכל ליבדוק לגבי SJ4000 אם אתם חושבים שהוא טוב, וככה אפשר ליפתוח דיון חדש למצלמות 1080P מומלצות מסין שיספקו את הצרכים של כל אחד ב49.99$/59.99$ ואולי SJ4000 בכ80$.

ובנוסף גם את המצלמה של VICO שnok4482 סידר לנו מחיר מיוחד למי שרוצה ליקנות משהו טוב גם בארץ.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

עריכה: שתקבל את הSJ1000 שתף אותנו לגבי האיכות, ונשווה לG1WH.

ברגע שאקבל את המצלמה, אני אעשה איתה סישין צילום כדי ליראות מה היא שווה. מישלוח מסין לוקח 45 יום. ככה שזה עוד ייקח זמן, מקווה שהיא תגיע לפני הזמן אחרי פסח.

פורסם

תודה רבה,

עוד יתרון בהזמנה של המצלמות מהם הוא שפה ציינו שהG1WH נישלח להם דרך דואר גרמניה עם מס' מעקב, מה שהרבה יותר מהיר מדואר סין וכו' ומגיעה לרוב בכ14~16 יום לאחר תאריך המישלוח.

ושאלה טכנית קטנה: אין אני עושה שתוכן מסויים יהיה מוסתר לאנשים שלא רשומים בפורום? כי אני רוצה שהקופונים שיכינו בשבילנו יהיו גלויים רק לחברי הפורום.

אני רואה זאת בפורומים בחו"ל שמחייבים להירשם בשביל להציג את התוכן והליקנים הספצייפיים- האם גם כאן אפשר לעשות זאת?

פורסם

תשאל בפורום תמיכה טכנית, אבל לדעתי אין אפשרות כזאת. מה שאפשר לעשות זה בכרטיס משתמש שלך לעשות שלא יראו שדות מסויימים משתמשים לא רשומים.

פורסם

היי לכולם!

בזמן האחרון אני נוהג הרבה, וגם אני רוצה להתקין מצלמה באוטו. ניסיתי קצת להקליט עם הסלולרי, אבל כמו שכתבו פה זה לא כ״כ נוח, הוא מתחמם מאד, טעינה קשה, ווידאו קופצני, וכו׳, אבל אהבתי את הרעיון שאם קורה משהו יש לי תיעוד. זה נותן הרגשה טיפה יותר נוחה בכביש.

אני קורא וקורא בשרשור הארוך הזה, ויש כמה דברים בסיסיים שלא ברורים לי, ואולי הוותיקים והמנוסים יותר ביניכם יוכלו לעזור:

• מה מצב הגניבות של זה? האם באמת צריך לפרק כל פעם שחונים במקום ציבורי? למישהו כאן פרצו לרכב בשביל דבר כזה?
  • השארה בשמש: האם זאת באמת בעיה עבור המכשירים האלה? ואם כן - מהם המכשירים המומלצים?

בעקרון הייתי ממש שמח פשוט להתקין ולשכוח ולא לפרק ולהרכיב כל פעם...

תודה וחג שמח!

פורסם

שמע בנוגע לגניבות זה תלוי איפה אתה גר ובאיזה רחוב אתה מחנה, אני כבר שנתיים עם מצלמות והם 24/7 ברכב חוץ מפעמים שאני לוקח אותם בשביל כל מיני בדיקות.

עד היום לא פרצו לי לרכב ולא עשו כלום אבל אני גר בנהריה, אני מאמין שאם אתה גר בחיפה, תל אביב, באר שבע (וכל הערים הגדולות), או באזורים עם הרבה ערבים ובדואים ומחנה ברחובות מסוימים עדיף שתוריד את המצלמה בלילה.

אבל שתהיה בעניין לרוב המצלמות יש שחרור מהיר אז זו לא כזאת בעיה להוריד ולהחזיר אותם כל יום.

הם שורדות את השמש, אבל אם עכשיו אתה הולך להחנות את הרכב באמצע הקיץ מול השמש עדיף שתשים איזה כיסוי נגד שמש על השמשה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...