Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לJOYING יש היום סדרה עם DSP מובנה ויציאת SPDIF - לא אופטית. 

מכשירים נהדרים בטח ובטח שלמכירה אבל אתה תצטרך להתקין ממיר מSPDIF לאופטי + כבלUSB ומטען USB. (לא סיפור יקר). 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 5 שעות, lanosforce כתב:

לJOYING יש היום סדרה עם DSP מובנה ויציאת SPDIF - לא אופטית. 

מכשירים נהדרים בטח ובטח שלמכירה אבל אתה תצטרך להתקין ממיר מSPDIF לאופטי + כבלUSB ומטען USB. (לא סיפור יקר). 

יש יבואן בארץ ?

פורסם

לא שידוע לי. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפעמים יש מכשירים די תואמים ל  לJOYING  +  הנמכרים גם בישראל עם התקנה ואחריות..
הרם טלפון ובדוק כדוגמה את מערכות https://www.syncopeaudio.co.il/  DUN-1 ו DIN-2   
וגם אצל יוני מערכות סטריאו בראש-העין.
https://www.facebook.com/syncopeaudio/?fref=mentions 

קרא גם כאן - 

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האדם שעומד בארץ מאחורי השיווק של סינקופה הוא חבר וגם חבר פורום. 

אני זוכר שבתקופה שעשיתי מודל טכני למערכת של הדודג' חיברתי לסינקופה 10 אינטש שהיה לי שם (אב טיפוס עם מסך מסתובב 90 מעלות) חיברתי USB CONVERTER שממיר מUSB AUDIO לOPTIC OUT וגם על הדרך DAC ליציאת אזניות - הדגמתי לו שהדבר סה"כ עובד ומוציא סאונד יפה מאוד - רק שדבר אחד הוא לא תומך וזה הסאונד של הדיבורית. 

שאלתי אותו אם הם יוכלו להוסיף יציאה אופטית ליחידות ראש שלהם שגם יתמכו באודיו של הדיבורית - לא רק שהם עשו את זה, הם גם הוסיפו DSP ממה שאני זוכר - וכשהוא שלח לי את האב טיפוס הראשון שיצא ככה - כבר הJOYING SPDIF היה אצלי בידיים אז פספסתי את ההזדמנות. 

בכל מקרה מדובר ביחידות עם יציאה אופטית פאר אקסלנס! 

והיחידות שלהם של LENOVO - המסכים טובים מאוד! ויציאות המגברים גם מספקות תוצאה נאה. 

אני לא יודע דרך אגב איך כל נושא הקירור מתוכנן אצלם - בJOYING לפחות אני לא חווה שום בעיות - גם בסינקופה בדודג' לא חוויתי שום בעיות התחממות. 

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...